Fkt su vas ove sezone ispreskakale sudije da valja...UBIPITAR je napisao/la:Ne pamtim da je u zadnjih 10 godina iko više oštećen kao Željo u ovoj sezoni.
Kriminal
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta kaže onaj ublehaš što na bht "analizira", jel opet našao način da opere sudiju??
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Protiv sirokog osteceni za penal i crveni karton a protiv slobode za crveni karton od 20-te minute.Znaci 4 boda al nmvz idemo dalje.Osim13 je napisao/la:Šta kaže onaj ublehaš što na bht "analizira", jel opet našao način da opere sudiju??
23
Jbm li im i kaznu i sve, ko ce nama bodove vratiti? Losi i jos nas yebu sudije, ali nemojte na Savez 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
2001.Raonffa je napisao/la:Koja je ovo godina?irfo je napisao/la:
Nekad se punila ova njemacka buranija
Osamdeset godina kluba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Što bi pojedinci rekli, Amar namjesta sudije da sviraju protiv Želje....UBIPITAR je napisao/la:Ne pamtim da je u zadnjih 10 godina iko više oštećen kao Željo u ovoj sezoni.
Kriminal
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Naštimo pet utakmica da izgubimo, da dodje u klub. Sram ga bilo...bhsport je napisao/la:Što bi pojedinci rekli, Amar namjesta sudije da sviraju protiv Želje....UBIPITAR je napisao/la:Ne pamtim da je u zadnjih 10 godina iko više oštećen kao Željo u ovoj sezoni.
Kriminal
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Inace smo mi ranije imali strasne Željovce iz privatnog sektora, to davali pare šakom i kapom. Kome ba vi prosipate suplje i dalje, i bilo sta vi trazite.
Ufatite se foruma i tu palamudite, jedino to mozete..
Skrhali tri miliona na igrace, Željinih para od igraca koje je prodao Amar, i sad ovi njihovi zaljubljenici treba da pametuju i traze nesto.
Zamisli debila ne ide na utakmicu i on pise imaju 6 mjeseci. Kakvi bolidi..
Ufatite se foruma i tu palamudite, jedino to mozete..
Skrhali tri miliona na igrace, Željinih para od igraca koje je prodao Amar, i sad ovi njihovi zaljubljenici treba da pametuju i traze nesto.
Zamisli debila ne ide na utakmicu i on pise imaju 6 mjeseci. Kakvi bolidi..
Stevo Nikolić trenira sa nama (održava formu) al ja imam osjećaj da će ga angažovat na ljeto što i ne bi bila loša opcija kao backup napadač sa tim da moramo dovest jednog top top napadača 

nece ga angazovati, samo treniraCevap je napisao/la:Stevo Nikolić trenira sa nama (održava formu) al ja imam osjećaj da će ga angažovat na ljeto što i ne bi bila loša opcija kao backup napadač sa tim da moramo dovest jednog top top napadača
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Bas se lupeta kod nas nema sta. Cuj Stevo Nikolic

-
- Kontakt:
Nikolić je na pragu dogovora sa Borcem kod vas samo odrzava formu
irfo je napisao/la:2001.Raonffa je napisao/la:Koja je ovo godina?irfo je napisao/la:
Nekad se punila ova njemacka buranija
Osamdeset godina kluba

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Akonnor,Marić,Hans Sarpei,Munteanu,Juskowiak i ta raja,bilo par švaba i trans Wolfe on Tour
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Omar Pršeš se učinio zanimljivim treneru, moguce je da dodje do dogovora na kraju sezone.
Tacno kad slusas covjeka vidis da je elokventan, strucan i zaista je steta sto onda nismo doveli Vukomanovica.Koje gledao arenu bila je analiza pred mec, a bice sigurno na kraju meca rezime svega.
Stvarno velika steta, ne znam sta se desi pa ga nismo doveli?!
Ma bilo ono četnik ne četnik i...Bezideja je napisao/la:Tacno kad slusas covjeka vidis da je elokventan, strucan i zaista je steta sto onda nismo doveli Vukomanovica.Koje gledao arenu bila je analiza pred mec, a bice sigurno na kraju meca rezime svega.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Bravo za ovaj potez!Zeljo92 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/snizene-cijene ... MIcq0zr88w
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Google [Bot], Lokomotifa, svrakino1921 i 56 gostiju.