Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Ne blamiraj se van persi.
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 30 apr 2019, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Da li je za 45 minuta Ali više od 5 puta dotakao loptu?
4-3-3 box to box midfielderRomagnoli13 je napisao/la:Ovom Dele Alliu je na menageru nemoguće naći pravu poziciju, a kamoli u stvarnosti.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Barbarossa
- Kontakt:
Kako paklen igrac je De Jong , sad u 45 zadnji napad svaki zadnji vezni svijeta bi dodao loptu na stranu gdje je njegov igrac sam , ovaj je proturi kroz 4 igraca Spursa do nekog u napadu vec
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Donnie Darko
- Kontakt:
kocka se ajax sa ovim baš visokom linijom kod slobodnjaka tottenhama
Komentator na areni hahah
hahahaha kralj BogamiSF6 je napisao/la:Komentator na areni hahah
šta kaže nije fer

Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 30 apr 2019, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sva taktika se svodi "nabij loptu do Llorentea". Koji je čak i u tome beskoristan jer 80% lopti vrati Ajaxovim igračima.
Ajax ovo prolazi lakše od očekivanog.
Ajax ovo prolazi lakše od očekivanog.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koliko je ovaj klub nesretan u pm
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Navijas za Portland!AtlaZ je napisao/la:Ne blamirajte se i jedan i drugi. Bacite te postove.Policeman je napisao/la:Da im sudije nisu poklonile 2 LP sad vjerovatno niko ne bi ni pamtio onu generacijuanonymousHD je napisao/la:Ovo je bolji fudbal nego što je Barcelona igrala u eri Pepa. Nestvarno.
Vadit ovog De Jonga gubi se na sredini
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Policeman je napisao/la:Vadit ovog De Jonga gubi se na sredini

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta je to vidio komentator pa rece nije fer da komentarisem?
Jest eto Ajax sirotinja.Romagnoli13 je napisao/la:Ajax je ekipa koja je sastavljena za jednu godišnju platu Neymara. A cijeli klub sa stadionom vjerovatno vrijedi manje nego što su plaćeni Mbappe i Neymar zajedno.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Šteta što će pola ove ekipe poslovično trgovačko nastrojeni holandezi rasprodati već ovaj prelazni period. Ova momčad ima potencijal da bar 10 godina ugnjetava Evropu.
E moj Pepona od kakve ti ekipe ispade
Nikad nisam vidio precjenjenijeg holandjaninaOsim13 je napisao/la:Policeman je napisao/la:Vadit ovog De Jonga gubi se na sredini
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
I nije da imaju nekog izbora.al... je napisao/la:Šteta što će pola ove ekipe poslovično trgovačko nastrojeni holandezi rasprodati već ovaj prelazni period. Ova momčad ima potencijal da bar 10 godina ugnjetava Evropu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nisi onda obratio fino pažnju na kapitena Ajaxa. Baci oko sad u drugom, br. 4.Policeman je napisao/la:Nikad nisam vidio precjenjenijeg holandjaninaOsim13 je napisao/la:Policeman je napisao/la:Vadit ovog De Jonga gubi se na sredini
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Opra na ruke sa tim De Jongom svaku utakmicuPoliceman je napisao/la:Vadit ovog De Jonga gubi se na sredini

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.