Osim13 je napisao/la:Kako sam oplakao na onaj meme pkzb Isus na krstu i kae oćel me neko maknut kae ovaj nema danas se ne smije raditi ahah lmao

Moderator/ica: insider
Osim13 je napisao/la:Kako sam oplakao na onaj meme pkzb Isus na krstu i kae oćel me neko maknut kae ovaj nema danas se ne smije raditi ahah lmao

nezz, recu ti kad me pustiOsim13 je napisao/la:Koliko bolan moraš biti napušen da ovo skontaš
Imam skromnih 28 piva u frižideru. Al to je standard. Pitaj Sarmu i Koelja sta u ruksaku nosamOsim13 je napisao/la:Ja se već dvoumim šta na rešetku da bacim
Ne znam kakav je dan bez pivaPenaltiky je napisao/la:Imam skromnih 28 piva u frižideru. Al to je standard. Pitaj Sarmu i Koelja sta u ruksaku nosamOsim13 je napisao/la:Ja se već dvoumim šta na rešetku da bacim
mislim da je 2022. ramazanski bajram na prvi majBosniaBoston je napisao/la:Sljedece godine ramazan prije 1.maja,bit ce velikog dvoumljenja od strane vjernika da li da isposte taj dan
Garant nije ilmihalPenaltiky je napisao/la:Imam skromnih 28 piva u frižideru. Al to je standard. Pitaj Sarmu i Koelja sta u ruksaku nosamOsim13 je napisao/la:Ja se već dvoumim šta na rešetku da bacim
Kad su me upoznali ja imao 20 piva u ruksakuSage je napisao/la:Garant nije ilmihalPenaltiky je napisao/la:Imam skromnih 28 piva u frižideru. Al to je standard. Pitaj Sarmu i Koelja sta u ruksaku nosamOsim13 je napisao/la:Ja se već dvoumim šta na rešetku da bacim.
Šta?
coelho41 je napisao/la:Helćo vam je takav čovjek uvijek uz sebe ima 19 piva za svaki slučaj
Nije bolest sve što boli jarane.ItsRamiz je napisao/la:wow cime se lik ponosi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.