u PM nema prenosa prosijaci ovi iz sarajevaRaz_ba je napisao/la:Ima li gdje kakav prenos?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
Necromacer
- Kontakt:
Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
nisu se valjda raspali usred utakmiceelSaik je napisao/la:Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
barbarez je napisao/la:nisu se valjda raspali usred utakmiceelSaik je napisao/la:Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
ma prekinuta ba tekma!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Na cemu si ti vidio da Borac vodi, gdje pratis?elSaik je napisao/la:Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
Necromacer
- Kontakt:
On je procitao to na temi Zvijezda-Gradačac i sada pametuje. Ko fol "ono" nesto znaCasper_kb je napisao/la:Na cemu si ti vidio da Borac vodi, gdje pratis?elSaik je napisao/la:Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
Edit: Pustite elSaika da kaze zasto je prekinuto , on ipak zna sve. U stvari pustite da prelista po netu pa ce nam javiti
Zadnja izmjena: Necromacer, dana/u 30 okt 2010, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Otkud vam to da je prekinuto?
ne znam jarane mozemo do sutra nagadjat...sta je i kako je valjda nest nije ispalo kako treba... svi su dans odigrali samo borac nije ne uzimajuci sutrasnje utakmice u obzir
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa što ti nisi pročitao? Na svoju ruku pišete "kako stvari stoje." Koje stvari? Kako stoje?Necromacer je napisao/la:On je procitao to na temi Zvijezda-Gradačac i sada pametuje. Ko fol "ono" nesto znaCasper_kb je napisao/la:Na cemu si ti vidio da Borac vodi, gdje pratis?elSaik je napisao/la:
Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.
Pa nisu odigrali zato što su u pola 6 počeli. Pišete gluposti.
evo na ttx izbacili 1-0 dobio borac
VOLIM TE ZELJO
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo dobio Borac, zavrseno 1:0.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
Necromacer
- Kontakt:
Eto ja dobio na kladionici. Hvala elSaki sto si prelistao net i nasao odmah prave informacije. Legenda si , a i pametan kao sto sam naveo ranije naravno 
Nema potrebe da me prozivaš. To što ne znaš koristit internet i što izmišljaš i lažeš tvoj problem, ne moj. 
-
Necromacer
- Kontakt:
Ma to ja od sekiracije za lovu.elSaik je napisao/la:Nema potrebe da me prozivaš. To što ne znaš koristit internet i što izmišljaš i lažeš tvoj problem, ne moj.
Cestitke Borcu na pobjedi.
mozel mi neko poslat od borcevi navijaca u privatnoj poruci kako je zvijezda igrala..pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Ja cu ti reci da ste bili odlicni,jedna od boljih gostujucih ekipa,koja je igrala u BL,grizli ste,imali nekoliko 100% sansi,nije vam sviran penal,dali smo vam gol iz prekida glavom.Uglavnom,sami ste krivi za poraz jer vam napadaci nisu bili prisebni u odlucujucim trenutcima,da je bilo drugacije,izvukli bi nerjeseno sigurno.Da ne bude zabune mi smo isto igrali dobro,imali i mi svoje sanse,na kraju je eto taj jedan gol presudio.Pozdrav
Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.