coelho41 je napisao/la:Kome smeta opremljen Helćo?
Kod mene danas dvije bačve piva. Helćo na aparatima.

Jel nefiltrirano?
Moderator/ica: insider
coelho41 je napisao/la:Kome smeta opremljen Helćo?

Mala Solina, nažalost filtrirano. Ako nestane CO2 za točenje palim aparat za varenje.Penaltiky je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Kome smeta opremljen Helćo?
Jel nefiltrirano?
Ne može. Popušio si ga. Daj br u PP poslaću ti ja 2KM.Osim13 je napisao/la:Možel se ovaj bonus kredit na pretplati BH Telecoma korisititi za otkup neta, tek sam se prebacio a smeće od njihove stranice qrcu ne valja
Ma ne treba mi nego pitam ako zagusti kadcoelho41 je napisao/la:Ne može. Popušio si ga. Daj br u PP poslaću ti ja 2KM.Osim13 je napisao/la:Možel se ovaj bonus kredit na pretplati BH Telecoma korisititi za otkup neta, tek sam se prebacio a smeće od njihove stranice qrcu ne valja
E u taj rat bi išao.Osim13 je napisao/la:Čuj ti naslova "samo hrabri proslavljaju prvi maj uz ražanj", đe treba u boj javite da pomognemo
Bljesak na plećku, oluja po roštiljuPenaltiky je napisao/la:E u taj rat bi išao.Osim13 je napisao/la:Čuj ti naslova "samo hrabri proslavljaju prvi maj uz ražanj", đe treba u boj javite da pomognemo
Tu smo najjaci.Osim13 je napisao/la:Bljesak na plećku, oluja po roštiljuPenaltiky je napisao/la:E u taj rat bi išao.Osim13 je napisao/la:Čuj ti naslova "samo hrabri proslavljaju prvi maj uz ražanj", đe treba u boj javite da pomognemo
KakavdanakneiskustvuOsim13 je napisao/la:Zato se fino spremaš godinu dana