Hebiga sad, ne može biti toliko lošelSaik je napisao/la:Taj ako tri puta loptu dotakne bit će uspjeh.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
A sta cemo za ateistetm84 je napisao/la:pjevajold school je napisao/la:jug je nasa sveta strana po islamu odabrana uvijek pjevao i uvijek cu pjevatiniko ti ne brani... a nemoj samo napadat one koji ne pjevaju to... recimo mene... nisam musliman pa ne vidim razlog da pjevam to...
![]()
imam prijedlog.
ili ukinuti taj dio u pjesmi ili uvesti:
jug je nasa sveta strana, po islamu/krscanstvu odabrana
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
old school
- Kontakt:
svi smo mi muslimani htio to neko priznati ili ne,hamo efendija 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
ja sam ateistamak_033 je napisao/la:A sta cemo za ateistetm84 je napisao/la:pjevajold school je napisao/la:jug je nasa sveta strana po islamu odabrana uvijek pjevao i uvijek cu pjevatiniko ti ne brani... a nemoj samo napadat one koji ne pjevaju to... recimo mene... nisam musliman pa ne vidim razlog da pjevam to...
![]()
imam prijedlog.
ili ukinuti taj dio u pjesmi ili uvesti:
jug je nasa sveta strana, po islamu/krscanstvu odabrana
da ovo nije sekularna drzava ja ne bi imao nista protiv toga da se pjeva taj dio al jeste sekularna
i mislim da se religija treba ostavit kuci i u dzamiji/crkvi/sinagogi/budistickom hramu
na jugu smo svi isti!!!!!
ALI SVI!!!
I SAMO JE JEDNA RELIGIJA ŽELJO!!!!!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Činjenica je da Željo ima veliki broj navijača iz sva tri naroda, što je rijetkost u BiH. Koliko ih je imao prije rata da i ne spominjem. E sad se trebate zapitati kako se osjećaju ti ljudi dok se pjevaju dotični stihovi. Mislim u najmanju ruku nelagodno. Ovim stihovima kao da se indirektno govori ko treba da ide na Jug. Ne bih želio da jednog dana Željo postane provincijski, jednonacionalni ili jednoreligijski klub, na to treba misliti, kakav efekat ostavljaju ti stihovi na druge.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ajd sad da se fino pobijemo izmedju sebe 
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pa bar je oko te pjesme najmanji problem. Ako pjesma ide "Jug je nasa Sveta strana,po Islamu odabrana",onda pripadnici islamske vjeroispovjesti idu na Jug,a ostali na Sjever i Zapad,a uskoro i na Istok,nadam se.
Ne treba praviti problem gdje ga nema,jer uvijek kad se nesto zabranjuje samo se postigne kontraefekat.
Ne treba praviti problem gdje ga nema,jer uvijek kad se nesto zabranjuje samo se postigne kontraefekat.
Neprilagodjen je napisao/la:Pa bar je oko te pjesme najmanji problem. Ako pjesma ide "Jug je nasa Sveta strana,po Islamu odabrana",onda pripadnici islamske vjeroispovjesti idu na Jug,a ostali na Sjever i Zapad,a uskoro i na Istok,nadam se.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
e tebe sam cekao s komentarom objektivni kriticaru .Neprilagodjen je napisao/la:Pa bar je oko te pjesme najmanji problem. Ako pjesma ide "Jug je nasa Sveta strana,po Islamu odabrana",onda pripadnici islamske vjeroispovjesti idu na Jug,a ostali na Sjever i Zapad,a uskoro i na Istok,nadam se.
uuuuu al si liberalan odjednom, sad ovo je kao najmanji problem odes na drugu tribinu i rjesen problem. Znas li da bi se analogijom i tom logikom raznovrsni odgovori mogli davati na svasta nesto.
razozarao si me!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ovo je previse sofisticirano za moje mozdane vijuge,pa bih te molio da spustis misao na moj nivo,kako bih mogao shvatiti sta je pisac htjeo da kaze.Znas li da bi se analogijom i tom logikom raznovrsni odgovori mogli davati na svasta nesto.
prdežu, zamolio bih te da ispariš s naše teme i pustiš nas da dišemo punim plućima.jovanbl je napisao/la:e tebe sam cekao s komentarom objektivni kriticaru .Neprilagodjen je napisao/la:Pa bar je oko te pjesme najmanji problem. Ako pjesma ide "Jug je nasa Sveta strana,po Islamu odabrana",onda pripadnici islamske vjeroispovjesti idu na Jug,a ostali na Sjever i Zapad,a uskoro i na Istok,nadam se.
uuuuu al si liberalan odjednom, sad ovo je kao najmanji problem odes na drugu tribinu i rjesen problem. Znas li da bi se analogijom i tom logikom raznovrsni odgovori mogli davati na svasta nesto.
razozarao si me!
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Sta pravite frku oko pjesme...znaci uvijek je bilo po ISLAMU ODABRANA kome se svidja nek pjeva kome se ne svidja nek ne pjeva..!!! sta je tu problem?..niko ne provocira stim ako to pjeva...!!! pa i navijaci borca kad nesto pjevaju sigurno neki nas covjek ne pjeva to ako nece a navija za borac
..!!! Onda bi trebali ukinut sve pjesme borca
hahahhaha!!!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i zeljo igra sutra vaznu utakmicu, a vi jel jug po islamu il nije cccccc
Za zivot cijeli!
dovoljno si ti pametan i da shvatis i da se postidis zbog svoje ocite nekonzistentnosti u pristupuNeprilagodjen je napisao/la:Ovo je previse sofisticirano za moje mozdane vijuge,pa bih te molio da spustis misao na moj nivo,kako bih mogao shvatiti sta je pisac htjeo da kaze.Znas li da bi se analogijom i tom logikom raznovrsni odgovori mogli davati na svasta nesto.
Sad se tu pravis pametan izgovarajuci tu neke fraze,e bas namjerno pjevamo zbog takvih kao sto si ti da se mozeste pojesti od muke a nama milina.Sad zdraoooooo
jevane da li si trazio dopustenje slagera da dodjes ovdje na zeleni forum?
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Znas li da bi se analogijom i [quote]tom[/quote] logikom [quote]raznovrsni[/quote]i odgovori mogli davati na [quote]svasta[/quote] [quote]nesto[/quote]
Kao sto vidis postavio si jednadzbu sa 4 nepoznate!!
Mi smo na faksu najvise rjesavali jednadzbe sa dvije nepoznate,tako da ces morati naci nekoga pametnijeg od mene da nastavis daljnji razgovor.
Kao sto vidis postavio si jednadzbu sa 4 nepoznate!!
Mi smo na faksu najvise rjesavali jednadzbe sa dvije nepoznate,tako da ces morati naci nekoga pametnijeg od mene da nastavis daljnji razgovor.
Sutra pravo ****. Njima gori, a mi nadrkani i ljuti radi x na derbiju. Nesmijem se usudit da prognoziram 
Šučur Allahu prosvjetli me.old school je napisao/la:svi smo mi muslimani htio to neko priznati ili ne,hamo efendija
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
samosarajvo
- Kontakt:
Tu smo negdje sto se statistike tice,nasa je malo bolje doduse ali cudi me to kako vi imate imate gol razliku +284 a mi 394 ? Malo mi je velka razlikatm84 je napisao/la:u dosadasnjih 499. utakmica Zeljo je ostvario:
256 pobjeda, 90 remija i 153 poraza uz gol razliku 834-550 (+284)
na domacem terenu Zeljeznicar je odigrao 243 utakmica:
193 pobjede, 29 remija i 21 poraz uz gol razliku 568-165 (+403)
kao gost Zeljeznicar je odigrao 256 utakmica, tu je omjer nazalost negativan:
63 pobjeda, 61 remi i 132 poraza uz negativnu gol razliku 266-385 (-119)