Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Dobro je osime, pogriješio sam. Navijači Liverpoola su djeca cvijeća i tisuće njih je manjina. Siguran sam da su azijati završili u fontati jer su navijači Liverpoola bili isfrustrirani policijom, pa vidi se na snimkama.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zašto skauzeri hodaju po Londonu s obilježjima Tottenhama?Osim13 je napisao/la:https://www.express.co.uk/news/uk/11211 ... st-leg-UCL
Djeca cvijećaSAVAGE street clashes in London left three police officers injured and at least nine arrested after violence erupted between Tottenham Hotspur and Ajax fans last night.

Šalu na stranu, uživajte ljudi u večerašnjem spektaklu. Ruku na srce, za potpuni ugođaj će faliti Saša Vugdalić, al nadamo se da će nam Baho uspješno prenijeti atmosferu sa čuvenog Nou Kanpa.
Valdeš protiv Dudeka
Pujol protiv Hipije
Deko protiv Ćabi Alonsa
Žili protiv Belamija... uživajte

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pozdrav za sve normalne forumase, a ovi sa prethodne stranice sto hoce da me razapnu mogu mi se samo qrca napusit.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 01 maj 2019, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne pravi se ograničenim kad znamo da nisi. Ono što ja želim reći je da mi je retardirano to neko izdvajanje, ovi dobri ovi nisu. Smeće su svi, čitava nacija im je smećarska, a i izvan Engleza imaš u svakomj grupi ljudi kretena, od onih što čitaju knjige po parkovima New Yorka pa do neš vjerovati navijačkih skupina.Lillard je napisao/la:Dobro je osime, pogriješio sam. Navijači Liverpoola su djeca cvijeća i tisuće njih je manjina. Siguran sam da su azijati završili u fontati jer su navijači Liverpoola bili isfrustrirani policijom, pa vidi se na snimkama.
Pa pogledaj im reprezentaciju, gdje god odu belaj naprave. Mora da su to sve žitelji Liverpoola, 'God save the Queen and our ships'.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ljudi, ima posebna tema Navijaci i ko voli da prati njihove pizdarije...ko se kome nayebo familije, razbio glavu, zapalio stadion, slupao auto, ko je bježao od koga itd
viewtopic.php?f=9&t=87&start=6820
Ovo je tema za LP, gdje se prica o utakmicama, igracima, golovima, trenerima, sastavima, formacijama, taktikama i tako te neke nebitne stvari

Ovo je tema za LP, gdje se prica o utakmicama, igracima, golovima, trenerima, sastavima, formacijama, taktikama i tako te neke nebitne stvari

Pusti me da ložim osimalet3 je napisao/la:Ljudi, ima posebna tema Navijaci i ko voli da prati njihove pizdarije...ko se kome nayebo familije, razbio glavu, zapalio stadion, slupao auto, ko je bježao od koga itdviewtopic.php?f=9&t=87&start=6820
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
4-3-3let3 je napisao/la:

Kažu Origi počinje

Što znaci da je Firmino out za vecerasOsim13 je napisao/la:4-3-3let3 je napisao/la:
Kažu Origi počinje![]()

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Slabo trash talka, razočaran sam :kava
Messi večeras zabija. Samo mu još taj gol protiv Liverpoola fali.
Messi večeras zabija. Samo mu još taj gol protiv Liverpoola fali.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
@let3 Ma da, mada sačekao bi ja još malo, Englezi još ništa ne javljaju.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Idemo Messi Bože fudbala. Gazi!

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Osim
Šta ti ja jučer rekoh za Oridžidžija? Insajderska..
Vidi dokoljenko katalonac, o ebem te živote neće na dobro.
Šta ti ja jučer rekoh za Oridžidžija? Insajderska..

Vidi dokoljenko katalonac, o ebem te živote neće na dobro.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ćaća je spreman.[ESPN] | Ex-Barça coach Pep Guardiola plans to watch the Barcelona vs Liverpool match from the stands at the Camp Nou tonight.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Dokoljenko
- Kontakt:
Samo najbolje, Zeljo, Barca, meni dosta.AlfredNobel je napisao/la: Vidi dokoljenko katalonac, o ebem te živote neće na dobro.

Tako jeDokoljenko je napisao/la: Samo najbolje, Zeljo, Barca, meni dosta.

Dva najveca kluba zaslužuju poštovanje.
To dečkilet3 je napisao/la:Tako jeDokoljenko je napisao/la: Samo najbolje, Zeljo, Barca, meni dosta.![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:To dečkilet3 je napisao/la:Tako jeDokoljenko je napisao/la: Samo najbolje, Zeljo, Barca, meni dosta.![]()

- BoixosNois1899
- Kontakt:
FK Sarajevo = Real Madrid
Oba režimski klubovi. :kava
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Dokoljenko
- Kontakt:
Belaj u najavi.BoixosNois1899 je napisao/la:FK Sarajevo = Real Madrid

Ima smisla ovaj postDokoljenko je napisao/la:Belaj u najavi.BoixosNois1899 je napisao/la:FK Sarajevo = Real Madrid

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.