Hvala lijepa, i tebi bordobolesniče. Biće aBd VV.Samozdravlje je napisao/la:bordopoeta je napisao/la: Znam ja Faruka i o Faruku veoma dobro (neću da kažem bolje nego ti) i još dok je počinjao igrati za prvi tim, i mnogo cijenim njegove igračke kvalitete- Možda nisam trebao to napisati ("dinar efendija"), omaklo se, ali on je poznat u raji kao velika cicija i škrtac. I nisam mu ja dao taj nadimak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SRETAN TI 1.MAJ @bordopoeta
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordopoeta
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A kapiten, makedonče momče?Denchi je napisao/la:u tom slučajubrojjedan je napisao/la:Dakle, cita se ovaj forum više nego što mislimo i od igraca i u klubu. Lijepo. Nadamo se da ce izvuci pouku.![]()
niko nam ga neće dat![]()
" " $ $ го $ " ? за $ не ? во $Stroj1946 je napisao/la:
A kapiten, makedonče momče?
i može uć od 80-te
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cijene za sljedeću utakmicu na Grbavici.
Jug – 2 KM
Sjever – 4 KM
Istok – 5 KM
Zapad – 10 KM
Ulaz za pripadnice ljepšeg pola i djecu do 12 godina bit će besplatan.
Jug – 2 KM
Sjever – 4 KM
Istok – 5 KM
Zapad – 10 KM
Ulaz za pripadnice ljepšeg pola i djecu do 12 godina bit će besplatan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:Uvijek mi je bio drazi "obican vikend" od opstih praznika i slavlja . Znalo se ko je za sankom , "kifli" ili na meraji , a kad je opste narodno veselje ne znas "ko gdje udara".obiteljskicovjek je napisao/la:Ne volim čestitati praznike, rođendane itd, iako svima naravno, želim sve naj. svaki dan u godini.
Ovaj put ću napraviti iznimku.
Svim penzionerima, radnicima, onima koji čekaju posao, kao i onima koji uče za posao:
SRETAN PRAZNIK RADA
Ipak hvala u ime najugrozenije , nayzayebanije i najvitalnije grupacije Pitara . Sretan da si i da hairli dodjes u pravu raju .
Hvala buraz.
Sve si u pravu za ove teferiće.
Jedva čekam da se pridružim ovoj grupi navijača.
Zdravlje aBd da nas posluži sve skupa i da uživamo u igrama našeg kluba.
Ja bi djeci ispod 18 godina zabranio pristup utakmici na grbavici. Posto je bio tezak seksualni prizor koji je trajao 93 minute.
Same izjave njihovog predvidinika amawa da lazic ima dug debeo penis govori da smo im bulje raznijeli
Koje rezervni golman u turaka iz cernobilja
Same izjave njihovog predvidinika amawa da lazic ima dug debeo penis govori da smo im bulje raznijeli
Koje rezervni golman u turaka iz cernobilja
Samo Šofranac umjesto Dupovca i može ovako.Denchi je napisao/la:u tom slučajubrojjedan je napisao/la:Dakle, cita se ovaj forum više nego što mislimo i od igraca i u klubu. Lijepo. Nadamo se da ce izvuci pouku.![]()
Momci jel utakmica u petak ili u subotu, i u koliko sati?
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja bih Kurdica umjesto (Dupija i Sofranca) , a Sabanovica umjesto Hebiba . Valjda ne bi poslo po zlu .Nadam se da moze protiv Celika , ako se prepadnu neka Husref mijenja . Mozda sam malo zabrljo radi formacije (Saban-Hebib krilo ?)brojjedan je napisao/la:Samo Šofranac umjesto Dupovca i može ovako.Denchi je napisao/la:u tom slučajubrojjedan je napisao/la:Dakle, cita se ovaj forum više nego što mislimo i od igraca i u klubu. Lijepo. Nadamo se da ce izvuci pouku.![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
U petak u pola osam20le je napisao/la:Momci jel utakmica u petak ili u subotu, i u koliko sati?
ISTINA ZA VEDRANA!
ama i ja bi moj tiSamozdravlje je napisao/la: Ja bih Kurdica umjesto (Dupija i Sofranca) , a Sabanovica umjesto Hebiba . Valjda ne bi poslo po zlu .Nadam se da moze protiv Celika , ako se prepadnu neka Husref mijenja . Mozda sam malo zabrljo radi formacije (Saban-Hebib krilo ?)
ali ne bi Hus bez Hebiba ni u snu...pa kad već čitaju da ne bude nešto naučna fantastika, stavio sam sve što on koristi + dobre izmjene
da hoće vako izać ove zadnje 4 , ja bi spavo ko klada ovaj mjesec
a bit će vremena za omladince sljedeću sezonu...samo da se ovo fino završi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@Skoro,hoce Kurdica u prvu postavu,opozovi babu i dolazi na tekmu...Denchi je napisao/la:ama i ja bi moj tiSamozdravlje je napisao/la: Ja bih Kurdica umjesto (Dupija i Sofranca) , a Sabanovica umjesto Hebiba . Valjda ne bi poslo po zlu .Nadam se da moze protiv Celika , ako se prepadnu neka Husref mijenja . Mozda sam malo zabrljo radi formacije (Saban-Hebib krilo ?)sve si dobro...
ali ne bi Hus bez Hebiba ni u snu...pa kad već čitaju da ne bude nešto naučna fantastika, stavio sam sve što on koristi + dobre izmjene
da hoće vako izać ove zadnje 4 , ja bi spavo ko klada ovaj mjesec![]()
![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vise sam kontao radi Kup-utakmice , da Hebib bude bas svjez (dosta je igrao ovaj period). Trebat ce Hebibu i drugima svjezine , teske i odgovorne su tekme pred nama . Naravno Husref zna bolje , ko moze , a ko ne . Samo da povrede zaobidju Halila i Kovu , tu smo sad bas tanki .2 pobjede i 2 remija ili 3 pobjede i VV , aBd .Denchi je napisao/la:ama i ja bi moj tiSamozdravlje je napisao/la: Ja bih Kurdica umjesto (Dupija i Sofranca) , a Sabanovica umjesto Hebiba . Valjda ne bi poslo po zlu .Nadam se da moze protiv Celika , ako se prepadnu neka Husref mijenja . Mozda sam malo zabrljo radi formacije (Saban-Hebib krilo ?)sve si dobro...
![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Taj momak i ja imamo zajednicku , oba dali clanske da idu umjesto nas , a nick mi @Samozdravlje .Vanja8 je napisao/la:@Skoro,hoce Kurdica u prvu postavu,opozovi babu i dolazi na tekmu...Denchi je napisao/la:ama i ja bi moj tiSamozdravlje je napisao/la: Ja bih Kurdica umjesto (Dupija i Sofranca) , a Sabanovica umjesto Hebiba . Valjda ne bi poslo po zlu .Nadam se da moze protiv Celika , ako se prepadnu neka Husref mijenja . Mozda sam malo zabrljo radi formacije (Saban-Hebib krilo ?)sve si dobro...
![]()
a bit će vremena za omladince sljedeću sezonu...samo da se ovo fino završi![]()
![]()
Odlicna tekma liv-farca
Vrijedi pogledat
Moj ti virgile, kako se napada prostor
Vrijedi pogledat
Ima li jos neko problema sa fksinfom ili je samo mod mene problem?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Meni kako je nama dobro uopste nije do drugog fudbala , sem FKS i bh lige . Al Bogami . Ebiga takav sam . Pojma nemam ko su prvaci u Evropi , samo BiH .Denchi je napisao/la:Odlicna tekma liv-farca
Vrijedi pogledat
Slagao sam gledao sam pol. Ajax-a i onu protiv Juvea od 40 min.
Nek si ajax gledo, takticki odlicni ali kako sami kazu I oni su nerado morali par sa strane dovesti...Samozdravlje je napisao/la:Meni kako je nama dobro uopste nije do drugog fudbala , sem FKS i bh lige . Al Bogami . Ebiga takav sam . Pojma nemam ko su prvaci u Evropi , samo BiH .Denchi je napisao/la:Odlicna tekma liv-farca
Vrijedi pogledat
Moj ti virgile, kako se napada prostor![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne razumijem ti se ja u takticke varijacije , samo vidim poteze . Golove , asis , odbrane , uklizavanje , trcanje to vidim , a ono 4-4-2 i 3-5-1-1 nista to .Denchi je napisao/la:Nek si ajax gledo, takticki odlicni ali kako sami kazu I oni su nerado morali par sa strane dovesti...Samozdravlje je napisao/la:Meni kako je nama dobro uopste nije do drugog fudbala , sem FKS i bh lige . Al Bogami . Ebiga takav sam . Pojma nemam ko su prvaci u Evropi , samo BiH .Denchi je napisao/la:Odlicna tekma liv-farca
Vrijedi pogledat
Moj ti virgile, kako se napada prostor![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], OzmoodPinglewood i 13 gostiju.