One jedne godine igrali protiv Rome, Wolfsburga, Citya koji nije imao šut na gol i na kraju pokrali Atletico (gol iz ofsajda Ramosa). Može li smiješnije od toga?emir18 je napisao/la:Svaki teži od ovoga!AtlaZ je napisao/la:Znas ti koliko je to pateticno kad dolazi od navijaca Reala. Pa u pm vrati idi na wikipediju i pogledaj vas put do finala prosli godina. Ne seri ba.emir18 je napisao/la:A i vala Barci je put do finale,vrlo **** bio Lyon,Mračna i Pool,a u finalu ih čeka Ajax strašno...
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Joj Dembelea 
- ASD
- Kontakt:
Ovo sto je Dembele odigrao nije ni u rangu forumasa. Najozbiljnije.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Brokula je napisao/la:Kako su jadni u porazu. Mane šamara lika jer je savršeno uletio klizeći
Brate meni je fascinantno kako vidiš sve "jadne" i nesportske poteze protivnika ekipa za koje navijaš, i kako ih osuđuješ.
Kada to isto radi neko iz timova za koji navijaš, nikad da to napišeš.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Tako je to kad navijate za Liverpool.Trebas se naviknut da nekad ne osvojiš a nekad ne osvojiš titulu.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Hahaha svaka čast valverdeu sto ovog nabjedjenog klinca više drži na klupi nego u igri
Joj ali ova 100+ milionska pojacanja Barcelone su mi vrh hahaha yebote grob pa ne vrijede Coutinho i Dembele u paketu 40 miliona
Messi dokazuje da je GOAT yebote on sam uz pomoc Suareza vuce citavu ofanzivu ekipe koja ima sanse da uzme tripletu, ej tripletu ako uzme sa bilmezima Coutinhom i Dembeleom treba mu decenijsku zlatnu loptu dati 
Što je najgore Liverpul ih ubio do tog drugog gola, dok se ne ukaza Messi. Poslije toga su se pogubili. I na sve to, imali su par nestvarnih promašaja, kad neće, onda te neće.
Mada Liverpul svima može dati tri gola, ali sa ovakvim Messijem će biti skoro pa nemoguće sačuvati mrežu. Čovjek izmišlja akcije i golove, najveći ikad.
Mada Liverpul svima može dati tri gola, ali sa ovakvim Messijem će biti skoro pa nemoguće sačuvati mrežu. Čovjek izmišlja akcije i golove, najveći ikad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kakav mi je bio svabo na golu?
Čekamo fanatica da objasni kako bi ono Vrančić/Prcić zakucali u rašlje sa centraASD je napisao/la:Ovo sto je Dembele odigrao nije ni u rangu forumasa. Najozbiljnije.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Isto se desilo Realu u kupu kralja,jednostavno imaju sreće ove godine u ključnim trenucima,a i mrav zna šta radi.wobly92 je napisao/la:Nadigraš Barcu kod njih, ubiješ ih u sredini, natjeraš ih da čitavo vrijeme preskaču igru. I dobiješ 3 gola, ne dadneš ni jedan
Klopp the flop. Ispušit će na oba fronta, očekivano.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
120 miliona platiš igraca, da bi fulao ovakve stvari u polufinalu LP
sve mu Messi uradio, namjestio na tacni i onako šutnu , pa to ni Asim Zec ne bi uradio
neki potencijal, pic.ke materine...e ne mogu da vjerujem
jbm ti današnji fudbal i sve cijene
jbm ti današnji fudbal i sve cijene
Ne trebaju se previše zalijetati simpatizeri Barcelone, dovoljno je da se prisjete Rima prošle godine. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pa i pod Luchom se preskakala sredina, pogotovo zbog tadašnjeg trija gore, MSN. Daj njima loptu i poselami sve.wobly92 je napisao/la:Nadigraš Barcu kod njih, ubiješ ih u sredini, natjeraš ih da čitavo vrijeme preskaču igru. I dobiješ 3 gola, ne dadneš ni jedan
Klopp the flop. Ispušit će na oba fronta, očekivano.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Oj, a samo se čekalo da neko popljuje potencijalnu titulu u finalu protiv Ajaxa. Ko da je neko Ajaxu wild card poslao za to finale, a ne Real, Juventus i Spurse za protivnike.
Let's talk about SIX baby!
Ne možeš tako ulijetat klizeći sa mišljenjem. Ja pišem na temi EPL-a više od 8 godina, normalno da će se provokacije bacat ka skauzerima, i oni nama (Arsenal) sukaju non stopbombaysaphire je napisao/la:Brokula je napisao/la:Kako su jadni u porazu. Mane šamara lika jer je savršeno uletio klizeći
Brate meni je fascinantno kako vidiš sve "jadne" i nesportske poteze protivnika ekipa za koje navijaš, i kako ih osuđuješ.
Kada to isto radi neko iz timova za koji navijaš, nikad da to napišeš.
Boli me qurac za Barsom iskreno, samo nek Liverpool I tottenham ispadnu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najviše boli ono da si mogao nešto a na kraju nisi ništa i još si popišan. Jbg klasa uvijek presudi. E ovo što fali u Manea i Salaha je ono što fali da bi igrali u Realu i Barseloni.
Pavkov i CZ im dvicu strpaju,i kao ocekivali nesto protiv najboljeg ikada
Niko nikad kao Bog otac Messi
Niko nikad kao Bog otac Messi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Dokoljenko
- Kontakt:
'Camp Nou is not a temple' - Klopp
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
dohakaće njima ajax 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.