Evo kako su mi povezani routeri, prva slika je ovaj ZTE, druga slika je TPlink.
Ovaj LAN kabal iz TPlinka ide u racunar.
Moderator/ica: insider
Ja imam wifi od Telemaha i jos sam spojio TP Link. I pristupim preko mobitela TP linku. Posto nmg na PC od telemaha. Jednostavno je izvesti.Puma je napisao/la:Odradio sam taj reset ali isto je sve.
Evo kako su mi povezani routeri, prva slika je ovaj ZTE, druga slika je TPlink.
Ovaj LAN kabal iz TPlinka ide u racunar.
Uspjelo je ovo, napokon jbt.Azpi je napisao/la:Pa da bi ušao u ZTE postavke moras iz njega lan u PC pa ćeš moci
Jel skupaDenchi je napisao/la:Adna Helić maderoterapija na instagramu javi seedvinrz je napisao/la:poz jel zna neko da mi otvori portove koristim Adsl nek se javi
sve otvara
Zovnuo Telekom i oni mi promijenili...keno94 je napisao/la:Ako nemaš u papirima, ili nije napisano na ruteru/modemu uzmeš ethernet kabal (lan) spojiš laptop na modem, otvoriš browser, odeš na 192.168.1.1kraljttbvb je napisao/la:Kako cu saznati sifru od wi fi-ja?
Modem je ZTE H108N od BH Telecoma?
Kod njih je uglavnom
username: admin
Password: admin
Dalje u postavkama vidiš koji je password za wifi
Mislim da Odma bude, dan maximalno, ne bi trebalo duze jer oni Odma povuku oko 2km sa računaPuma je napisao/la:Kad otvorim paypal nalog, koliko treba vremena da oni posalju banci taj kod koji kasnije unosim za verifikaciju ili sta vec ?
Napomena: tekuci racun je u pitanju, mastercard debit kartica
Nabaci desetku, gase podršku za sedmicu za pola godine, kao što je sa win XP bio slučaj.reds je napisao/la:Ima li neko link za download Win 7-ice?
Ma imam je druže sad na laptopu, ali štopa mi samo tako pa se mislio vratiti na sedmicu. Hvala za savjet u svakom slučaju.Illmatic09 je napisao/la:Nabaci desetku, gase podršku za sedmicu za pola godine, kao što je sa win XP bio slučaj.reds je napisao/la:Ima li neko link za download Win 7-ice?
10 tka je kao 7 ica nebi trebao imati problema sa njom sto se tice performanca..Ugasi kortanu i pozadinske servise..reds je napisao/la:Ma imam je druže sad na laptopu, ali štopa mi samo tako pa se mislio vratiti na sedmicu. Hvala za savjet u svakom slučaju.Illmatic09 je napisao/la:Nabaci desetku, gase podršku za sedmicu za pola godine, kao što je sa win XP bio slučaj.reds je napisao/la:Ima li neko link za download Win 7-ice?
Ocigledno su filmovi convertovani drugacije pa zato i izbacuje gresku,gubi se frame rate,preskace i samo stopira..Reci mi koji je format fajla u pitanju i uporedi velicinu fajla tih filmova..TonySosa je napisao/la:Imam problem kad pustim noviji film na TV preko USBa, od 2016. recimo pa nadalje, nakon nekih pola sata izbacuje mi grešku i kaže da reprodukcija nije dostupna. Isprobao sam 5-6 filmova na dva različita USB-a. Dok recimo ove starije, iz 2013., 2014. normalno reprodukuje. Zna li neko do čega je problem?
Probao sam formatirati i USB-ove na više ovih alokacija, ali ne pomaže.
Meni se desava to ponekad ali ne zavisi od godista filma, vec od tezine ili jake kvalitete..TonySosa je napisao/la:Imam problem kad pustim noviji film na TV preko USBa, od 2016. recimo pa nadalje, nakon nekih pola sata izbacuje mi grešku i kaže da reprodukcija nije dostupna. Isprobao sam 5-6 filmova na dva različita USB-a. Dok recimo ove starije, iz 2013., 2014. normalno reprodukuje. Zna li neko do čega je problem?
MP4 1080p uglavnom oko 2 GB. Recimo 2.2 GB film iz 2012 normalno ide, dok 1.8 GB iz 2017 ne. I svi uglavnom prekinu na oko 27 minuta.Ponos Torina je napisao/la:Ocigledno su filmovi convertovani drugacije pa zato i izbacuje gresku,gubi se frame rate,preskace i samo stopira..Reci mi koji je format fajla u pitanju i uporedi velicinu fajla tih filmova..TonySosa je napisao/la:Imam problem kad pustim noviji film na TV preko USBa, od 2016. recimo pa nadalje, nakon nekih pola sata izbacuje mi grešku i kaže da reprodukcija nije dostupna. Isprobao sam 5-6 filmova na dva različita USB-a. Dok recimo ove starije, iz 2013., 2014. normalno reprodukuje. Zna li neko do čega je problem?
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, rio_Ferdy88 i 5 gostiju.