FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitaristok » 01 maj 2019, 23:32

Samozdravlje je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:sve sto smo napravili u ovoj ligi napravili smo sa husrefom, ali ako zelimo vece domete i ako zelimo akademce u timu onda sa husrefom to ne mozemo postici.
Moze Husref to , evo ti dokaza . No Husref je mjera za inat .Inat je njegovo srednje ime , no mora se priznati i neka vrsta mangupluka .

- jesen 19 kola 13 pobjeda 4 remija 2 poraza , golrazlika 43 : 15 ,
- proljece 10 kola , 5 pobjeda 3 remija i 2 poraza , golrazlika 14 : 4

Ocita je razlika u pristupu jesen/proljece . U jesenjem dijelu je i velika vecina od 10.000 min. za Akademce . Tad su za Lazne igrali Bilbija i Todorovic
Nismo se skontali, Extra za bh lige, al dalje...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 maj 2019, 23:51

Ljudi napadaju husrefa sto mu krilo igra beka a klopp u polufinalu lige prvaka ubaci stopera na beka i veznjaka u špic bez ikakve potrebe :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 maj 2019, 23:56

fera je napisao/la:Ljudi napadaju husrefa sto mu krilo igra beka a klopp u polufinalu lige prvaka ubaci stopera na beka i veznjaka u špic bez ikakve potrebe :-)
Mi da smo Liverpool,koji nije ovoliko dugo nista osvajao bilo bi 2 covjeka na stadionu,nesto slicno kao sad kad se borimo na dva fronta,sjecam se nekad u borbu ni za sta nismo bili,dero nas je ko je stigo a par milja vazda na stadionu

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 02 maj 2019, 00:01

fera je napisao/la:Ljudi napadaju husrefa sto mu krilo igra beka a klopp u polufinalu lige prvaka ubaci stopera na beka i veznjaka u špic bez ikakve potrebe :-)
To ti je nogomet, Klopp napravio dobar potez, bio bolji od Barcelona al izgubio zbog greske stopera, Messija i Ter Stegena, a Husref promasi sve sa svojim zamislima, protivnik nas izdominira i mi smo nekim slucajem pobjedjivali, u zadnjih par utakmica vise bas i nema te slucajnosti, pa nam sve visi o koncu, valjda da ce se dohavizati i zavrsiti pricu o osvajanju lige u naredna 2 kola.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 02 maj 2019, 00:04

ZeroStyle je napisao/la:
To ti je nogomet, Klopp napravio dobar potez, bio bolji od Barcelona al izgubio zbog greske stopera, Messija i Ter Stegena, a Husref promasi sve sa svojim zamislima, protivnik nas izdominira i mi smo nekim slucajem pobjedjivali, u zadnjih par utakmica vise bas i nema te slucajnosti, pa nam sve visi o koncu, valjda da ce se dohavizati i zavrsiti pricu o osvajanju lige u naredna 2 kola.
Da i ovo dodam, nesto sto mi nazalost nikad necemo dozivjeti

Jürgen Klopp (trener Liverpoola): "Mislim da smo odigrali najbolju utakmicu u Ligi prvaka ove sezone, no na suprotnoj strani je bio ovakav tim."

"U redu je izgubiti u gostima, no jako je loše ne postići pogodak. To nije dobro. Iako smo izgubili, uživao sam u utakmici i preuzimam odgovornost na sebe zbog poraza."

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 maj 2019, 00:06

Uh jaro kad bi ti znao kako je tesko ne odgovorit na ovo :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 maj 2019, 00:12

ZeroStyle je napisao/la:
I to najskuplji stoper na svijetu jbt...
I prvi gol njegov, jednostavno ulilan nekvalitetom PL spiceva naspram Suareza, kako napada prostor covjek jbt...

Bizarno je da me takav igracina podsjetio na Krstu s jeseni protiv slobode I jos par momenata kad je na golmana naletio I zabio

Tolika razlika u klasi I vrijednosti a opet nesto tako primjetno

I sam ne vjerujem sta pisem :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 maj 2019, 00:52

Denchi je napisao/la:
ZeroStyle je napisao/la:
I to najskuplji stoper na svijetu jbt...
I prvi gol njegov, jednostavno ulilan nekvalitetom PL spiceva naspram Suareza, kako napada prostor covjek jbt...

Bizarno je da me takav igracina podsjetio na Krstu s jeseni protiv slobode I jos par momenata kad je na golmana naletio I zabio

Tolika razlika u klasi I vrijednosti a opet nesto tako primjetno

I sam ne vjerujem sta pisem :rol:
Evo ne znam bogumi :urnebes: :facepalm:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 maj 2019, 01:28

Pitaristok je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:sve sto smo napravili u ovoj ligi napravili smo sa husrefom, ali ako zelimo vece domete i ako zelimo akademce u timu onda sa husrefom to ne mozemo postici.
Moze Husref to , evo ti dokaza . No Husref je mjera za inat .Inat je njegovo srednje ime , no mora se priznati i neka vrsta mangupluka .

- jesen 19 kola 13 pobjeda 4 remija 2 poraza , golrazlika 43 : 15 ,
- proljece 10 kola , 5 pobjeda 3 remija i 2 poraza , golrazlika 14 : 4

Ocita je razlika u pristupu jesen/proljece . U jesenjem dijelu je i velika vecina od 10.000 min. za Akademce . Tad su za Lazne igrali Bilbija i Todorovic
Nismo se skontali, Extra za bh lige, al dalje...
Mozda nisam bio jasan , pa se nismo razumili. Meni je jesen 2018 nesto najljepse i najbolje i nesto sto me je u punom zanosu vratilo FKS . Meni puno bolje nego u vrijeme Benke , Jajala,Delaca.. . Od Leha pa do Banantsa nisam imao veliku emociju prema FKS , sve nekako navrat nanos .I onda je Husref sa Akademcima prije svega preporodio FKS , pa sam iako u porodici imam problema , zanemario obaveze i otisao na 2 utakmice i kupio polugodisnju i dao je nekom ko moze ici na utakmice. Hocu reci da jesen 2018 je nesto najbolje poslije agresije , a dokaz je 4 U21 i sjajan transver Mujakica . To je to .Husref je pokazao da moze sa Akademcima dati 43 gola i ostvariti 13 pobjeda/19 i to je put do grupa EL , bh Ajax .
Sretno nam do trofeja i Vjecne vatre , nazalost bez mene gledat cu klipove , a Ti pomisli na @Samozdravlje . Jesen 2018 je 2/3 Titule aBd . :thumbup:
Da me pogresno ne shvate u UNFKS (da li je nekad bilo u podrumu Skenderije prije ~15 god,bile tu 2 djevojke i 2 mladica i poklonile mi kapu , onu za zastitu od sunca-bio sam nesto clan, pa izgubio kontakt), kao sto znaju neki forumasi da me okarakterisu necu samoinicijativno pisati , da se ne ogrijesim o disciplinu UNFKS .Sretno nam do trofeja .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 maj 2019, 02:03

Sezona bez oscilacija se moze odigrati samo kad imas 10x veci budzet od prvog konkurenta (kao Dinamo ili Zvezda u svojim ligama). Sve ostalo su price za malu djecu. Ne postoji trener koji bi ove sezone, sa ovom ekipom imao bolji ucinak od Husrefa. Neka mu za iducu sezonu dovedu 4 igraca koji ce sami budzet srezati za milion eura, vrlo vjerovatno ce biti titula sa 10+ bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 maj 2019, 02:20

Sabinho je napisao/la: Neka mu za iducu sezonu dovedu 4 igraca koji ce sami budzet srezati za milion eura, vrlo vjerovatno ce biti titula sa 10+ bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog.
Što mi je ovo poznato odnekud. Mora da sam sanjao. Samo težak san bio, ustvari noćna mora. :mrgreen:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 maj 2019, 02:32

ZeroStyle je napisao/la:

Klopp bio bolji? napravio dobar potez?
Izgubio zbog greške stopera :rol:
Izgubio zbog Messija i Ter Stegena :rol:

Klopp je napravio grešku možda i karijere.
Uzeo posjed Barsi - mangupski ali i veoma glupo da ne kažem amaterski.
Barsina odbrana jeste talašika ali u svatove bez kur.ca se ne ide.
On nema napadača ubojicu a preuzima toliki rizik, još u prvoj utakmici.

"Husref promaši sve sa svojim zamislima" ???
"Protivnik nas izdominira a mi nekim slučajem pobijeđujemo???
"U zadnjim utakmicama nema te slučajnosti, pa nam sve visi o koncu???

Sve si ovo ti napisao u jednom postu naslonjenom na Barsu i Neverpool, bravo stručnjak.

Ovo sa Husrefovim zamislima, mogu samo zamisliti kako si ti zamislio šta je Husref zamislio, pa promašio.

Ovo da su nas protivnici izdominirali ali mi slučajno pobjeđivali nisi u pravu i sam znaš da to nije tako.
Zašto si to napisao???

Ko nas je izdominirao u bilo kojoj utakmici?

Pišeš gluposti, morao sam ti odgovoriti, jednostavno pišeš gluposti.
Ako si na poslu razumijem, ako pak nisi, pročitaj šta si napisao i razmisli.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2019, 08:28

Dobar novi klip sa igračima koje su Horde postavile.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 maj 2019, 08:33

Sve je glupo kad izgubis 3-0
To ti je ona pukovnik il pokojnik
Treba imat muda
Ko je ikad vjerovo da inter moze 3 komada zabit jednoj barci
Ali napravis plan pokusas jbg ako uspije nevjerovatno je...
Mada ne treba zaboravit Liverpool je lud klub, stizali su oni ove prednosti I za 30-40 minuta

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 maj 2019, 09:18

Da li je ostalo nesto u vezi FKS a da ovaj forum nije popljuvao? Od stadiona, dresova, trenera, igraca, legendi, navijaca, uprave itd itd.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 02 maj 2019, 09:30

Ne znam ovo su neke druge Horde. Ja se sjecam da je bilo sasvim druga prica poslije rata sve, pogotovo period od 2007 do 2012, '13. Tad su drugacije stvari bile. Islo se na gostovanje, bilo svega, domace tekme se cekale citavu heftu. Znali su privuci raju, kreativnost, kompaktnost i onda je dosla brojnost, tribina bila miljama ispred ostalih. A ne nekim tekstovima okrivljujuci druge umjesto da vrate raju na tribinu ili privuku. Ovo danas je ocajno stanje sjevera, 150 ih ima u kopu. Ne znam gdje se zabrljalo, pa je ovako. Uvijek su Horde bile najbrojnija i daleko najjaca grupa u BiH. Ovo danas je uzas. Niko ih ne uzima za ozbiljno vise.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2019, 09:48

Debilni i negativni komentari protiv navijača Sarajeva će biti obrisani.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 maj 2019, 09:56

Stroj1946 je napisao/la:Ne znam ovo su neke druge Horde. Ja se sjecam da je bilo sasvim druga prica poslije rata sve, pogotovo period od 2007 do 2012, '13. Tad su drugacije stvari bile. Islo se na gostovanje, bilo svega, domace tekme se cekale citavu heftu. Znali su privuci raju, kreativnost, kompaktnost i onda je dosla brojnost, tribina bila miljama ispred ostalih. A ne nekim tekstovima okrivljujuci druge umjesto da vrate raju na tribinu ili privuku. Ovo danas je ocajno stanje sjevera, 150 ih ima u kopu. Ne znam gdje se zabrljalo, pa je ovako. Uvijek su Horde bile najbrojnija i daleko najjaca grupa u BiH. Ovo danas je uzas. Niko ih ne uzima za ozbiljno vise.
Pad je poceo poslje osvojene titule 2017 prosle godine se dodirnilo dno, sad je opet ok ekipa na sjeveru al treba puno vremena da se vrati povjerenje posto se u dvije godine puno toga zasralo. Sad to izgleda loše i malo brojno al normalnije stanje nego prosle sezone.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 02 maj 2019, 10:44

MortemHz je napisao/la:Debilni i negativni komentari protiv navijača Sarajeva će biti obrisani.
:thumbup:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 maj 2019, 10:57

ZeroStyle je napisao/la:
Burazeru nije hus profulio, to vise ima veze sa kvalitetom igraca, cuo si mozda naziv univerzalni igrac

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.