FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2019, 11:13

Svjesni su na Koševu da im neće biti lako, s obzirom da Zeničani dolaze bez ikakvog pritiska sa željom da se pokažem u što boljem svjetlu.

Pred ovaj meč ispred FK Sarajevo govorili su šef struke Husref Musemić i prvotimac Rifet Kapić.

"Jako bitna utakmica za nas. Na našoj strani je kvalitet i tradicija, ali to treba sada dokazati na terenu. Moramo obratiti pažnju na Dilavera, Jamaka, Okića..., ali vjerujemo da možemo do pobjede. Ne smijemo ni pomisliti na nešto drugo", kazao je Musemić.

Duel je najavio i Kapić.

"Svaka utakmica je teška na svoj način, ali sve zavisi od nas. Dat ćemo maksimum da slavimo. Vidjet ćemo šta će biti, no mi želimo opravdati pitanja navijača".

Musemić je istakao da neće moći da računa na Bekića i Pidru, a zahvalio se navijačima na podršci njemu i igračima.

"Ne vidim razlog zašto bismo imali lošu atmosferu. Prvi smo, igramo finale kupa i to je to. Doza pritiska postoji, kao i nervoze, to je sasvim normalno. Želja je da se cilj ostvari što prije. Imamo dobru atmosferu i sve je u našim rukama. Nadam se da ćemo to opravdati", jasan je trener bordo tima.

"Četiri kola su do kraja. Igramo kući, dugo vremena smo tu gdje jesmo, postigli smo najviše golova, a najmanje primili. Jasno je da ne igramo kao jesenas, ali ipak činimo sve da cilj ostvarimo".

Najavio je da Musemi i da će Cruz biti na klupi, dok Crnički zbog povrede nije u pogonu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 maj 2019, 11:47

Dupla sve blize, kako vrijeme odmiče, idemoo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 02 maj 2019, 12:03

MortemHz je napisao/la:Debilni i negativni komentari protiv navijača Sarajeva će biti obrisani.
. I sam protiv toga. Pogotovo protiv uvrijedljivih komentara prema bilo kome.
Samo me interesuje, ko je taj ko ce odrediti stepen debilizma i negativnosti, na osnovu čega i količinu istog?
Ako si ti taj, onda daj definiciju debilizma i negativnosti, pa nek forumasi znaju koje su im granice..
Vec rekoh, protiv sam svakog vrijeđanja i govora mrznje, ali sam i protiv svake zabrane i prijetnji. Forum i postoji da svako izrazi svoje misljenje, koliko god se nekom cinilo glupo.
Psovke - ne!
Vrijeđanja - ne!
Mrznja - ne!
Misljenje - da!! Koliko god se tebi ili meni ili bilo kome cinilo debilno i negativno.
Ko to ima pravo i po kojem osnovu da nekom kaze da je debil?!?
Zar ne mislis, bez uvrede, da je tvoj post, samim tim, debilan?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 maj 2019, 12:20

Eno sad ni horde ne valjaju,momci koji godinama od usta odvajaju da prate Sarajevo. Od Atine do Genka,preko Bijeljine do Trebinja. Ni horde ne valjaju grohnule jelde. Ovdje ima likova kojima je svaki post za šamara,sram ih bilo kako ponizavaju sve što je naše čuj!
ISTINA ZA VEDRANA!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 02 maj 2019, 12:21

Igrači i SS nek izguraju ovo do kraja kad su dovde došli. Lijepu prednost imamo, još malo i to je to aBd. Sad je vrijeme da daju sve od sebe.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 02 maj 2019, 12:25

Sad je vrijeme da se da podrska kao nikad do sad vrijeme je za mobilizaciju

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 maj 2019, 12:27

Stroj1946 je napisao/la:Igrači i SS nek izguraju ovo do kraja kad su dovde došli. Lijepu prednost imamo, još malo i to je to aBd. Sad je vrijeme da daju sve od sebe.
Izbriši taj potpis. Ti si vjerna **** a ne armija. Fuj! Sram te bilo
ISTINA ZA VEDRANA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 maj 2019, 12:40

Sta vam je svima jbt?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 maj 2019, 12:42

VenamaHrabrih je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Debilni i negativni komentari protiv navijača Sarajeva će biti obrisani.
Samo me interesuje, ko je taj ko ce odrediti stepen debilizma i negativnosti, na osnovu čega i količinu istog?
Ako si ti taj, onda daj definiciju debilizma i negativnosti, pa nek forumasi znaju koje su im granice..
Vec rekoh, protiv sam svakog vrijeđanja i govora mrznje, ali sam i protiv svake zabrane i prijetnji. Forum i postoji da svako izrazi svoje misljenje, koliko god se nekom cinilo glupo.
Psovke - ne!
Vrijeđanja - ne!
Mrznja - ne!
Misljenje - da!! Koliko god se tebi ili meni ili bilo kome cinilo debilno i negativno.
Suzdrzi se I od misljenja ako ne mozes ih izrazit bez ovog gore
Zen bebo
Chill
Ljubav za FKS I sve navijace
Bit ce vremena cjela pauza, pripreme, za iznosenje svega I svacega, pricacemo, sad treba mirno uzet ovo, proslavit I uzivati
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2019, 12:45

Vala,svi smo u k.urcu od ove napetosti,da je ovo konacno privesti kraju... :facepalm:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 maj 2019, 12:48

Haha vanja najluđi si kako tješiš robijaše haha ma nećemo vas puno uzet, jesi kvarnjak. :rol:
ISTINA ZA VEDRANA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2019, 12:50

Lecler je napisao/la:Haha vanja najluđi si kako tješiš robijaše haha ma nećemo vas puno uzet, jesi kvarnjak. :rol:
Pa dobro... :rol: :rol: :rol: ,jbga oni tamo Boga mole da ne prime 5-6 komada,pa rekoh ako bude 2:0 da se ne razocaraju... :urnebes:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 maj 2019, 12:54

Vanja8 je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Haha vanja najluđi si kako tješiš robijaše haha ma nećemo vas puno uzet, jesi kvarnjak. :rol:
Pa dobro... :rol: :rol: :rol: ,jbga oni tamo Boga mole da ne prime 5-6 komada,pa rekoh ako bude 2:0 da se ne razocaraju... :urnebes:
Oplako sam života mi haha uđem maloprije čitam i ne vjerujem. Ma to ne boli ništa to samo pecne.Prelud si lik,pozitivan svaka čast.
ISTINA ZA VEDRANA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 maj 2019, 12:58

Sve sam kritikovao, i kritikovat cu kad ima potrebe, bas sve osim Hz (citaj SJEVER). Pa ljudi moji kroz sta ti momci prolaze da bi bili tu gdje jesu. Odvajanje od usta, svadje sa roditeljima, djevojkama...brutalnost policije, osude sredine...i sta sve ne. Ali ti momci ne odustaju i nikada nece ! Zato im kapa do poda !!!

P.S. Sta mislite o Galicu iz Zrinjskog? On i Saban na d.beka? Heba na krilo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2019, 12:58

Lecler je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Oplako sam života mi haha uđem maloprije čitam i ne vjerujem. Ma to ne boli ništa to samo pecne.Prelud si lik,pozitivan svaka čast.
Haj ne zjebaji... :rol: :rol: :rol: ,Ma istinu sam ljudima rekao, pritislo nas jbga ovaj pritisak,pred nosom finale Kupa,4 boda ispred Svinjskog....Ma nije lako igrati, a treba održavati dobre odnose sa Robijasima,ne trebamo se s njima svadjati,ne trebamo ni sa kim, ipak smo mi gospodski klub...Nismo mi kone,oni su se posvadjali cak i sa navijacima Moscanice... :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 02 maj 2019, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2019, 13:00

belosevic28 je napisao/la:Sve sam kritikovao, i kritikovat cu kad ima potrebe, bas sve osim Hz (citaj SJEVER). Pa ljudi moji kroz sta ti momci prolaze da bi bili tu gdje jesu. Odvajanje od usta, svadje sa roditeljima, djevojkama...brutalnost policije, osude sredine...i sta sve ne. Ali ti momci ne odustaju i nikada nece ! Zato im kapa do poda !!!

Galic je dobar igrac,samo ne vjerujem da on hoce kod nas...Cini mi se da se Slaven Belupo raspitivao o njemu...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 maj 2019, 13:06

belosevic28 je napisao/la:
Odlican bek, trebao je definitivno prije Todorovica dobiti poziv za repku godinama igra na visokom nivou...
Lazni nemaju love da produze s njim kao ni dosta drugih glavnih igraca...trebali bi ga zaganjati ako ne nadje neku jaku ekipu vani bio bi pojacanje da ga mi pokupimo...vjerujem da mu mozemo dobre uslove ponuditi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 02 maj 2019, 13:08

Denchi je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:
Psovke - ne!
Vrijeđanja - ne!
Mrznja - ne!
Suzdrzi se I od misljenja ako ne mozes ih izrazit bez ovog gore
Zen bebo
Chill
Ljubav za FKS I sve navijace
Bit ce vremena cjela pauza, pripreme, za iznosenje svega I svacega, pricacemo, sad treba mirno uzet ovo, proslavit I uzivati
Dat ce bog i sreca junacka!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 maj 2019, 14:02

Sabinho je napisao/la:Sta vam je svima jbt?
Kasni im...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 02 maj 2019, 15:58

SARAJEVO SAMPION I DUPLA JE TU.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.