FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra je trening utakmica, kao protiv Mladosti, i to lagani. U srijedu je ispit za sve, navijace, igrace, mudrost trenera i snagu uprave (sudije).
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
nemoj moli te brat eto znaš da ima još 4 hefte kod nas, nemoj im ideje davat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne volim ova prepisavanja u najavi. Svaki put kad smo najavljivali neko prepisavanje obilo nam se o glavu. Pobjeda je najbitnija. Makar i 1:0. Ulog je preveliki. Svaka greska nas kosta duplo. Nije ovo sad oktobar pa napadni opusteno, imat ces kad ispraviti. Celik nema sta izgubiti, a mi itekako imamo.
Karatkeristika velikih klubova jeste da svakog protivnika shvate ozbiljno.
Nadam se ovakvom pristupu igraca.
Vec sam o tome pisao, fb, instagram, forumi, sve to citaju nasi igraci i uprava. Psiha je cudo, sigura sam da i nase dizanje njih u nebesa, i najavljivanjem lahkih pobjeda doprinosimo da i oni se opuste, pa kontaju lahko cemo. Sve dok smo prema njima bili skepticni oni su derali. Kad smo rekli ovo su majstori, najjaci su itd, e tad smo popusili od Krupe itd...
Ljudi moji, prebitna utakmica. Prebitna za potcjenjivanja ikoga. Prebitna za olahko shvatanje. Zato neka igraci shvate ozbiljno Celika. Nece se oni nama naguziti. Ha oni ha komsije ha tuzlaci. Svima im je draze da mostarci budu prvaci nego mi. Zato u kost. Jako. Lahko se zajebavati kad napravis rezultat.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Karatkeristika velikih klubova jeste da svakog protivnika shvate ozbiljno.
Nadam se ovakvom pristupu igraca.
Vec sam o tome pisao, fb, instagram, forumi, sve to citaju nasi igraci i uprava. Psiha je cudo, sigura sam da i nase dizanje njih u nebesa, i najavljivanjem lahkih pobjeda doprinosimo da i oni se opuste, pa kontaju lahko cemo. Sve dok smo prema njima bili skepticni oni su derali. Kad smo rekli ovo su majstori, najjaci su itd, e tad smo popusili od Krupe itd...
Ljudi moji, prebitna utakmica. Prebitna za potcjenjivanja ikoga. Prebitna za olahko shvatanje. Zato neka igraci shvate ozbiljno Celika. Nece se oni nama naguziti. Ha oni ha komsije ha tuzlaci. Svima im je draze da mostarci budu prvaci nego mi. Zato u kost. Jako. Lahko se zajebavati kad napravis rezultat.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
sve ispod 3 gola u mreži KARAJ BITCH-a je neuspjeh 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako igramo u posljednje vrijeme, strah me i da gosti dodju s kadetima...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Igramo šampionski.Zip je napisao/la:Kako igramo u posljednje vrijeme, strah me i da gosti dodju s kadetima...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sutra cruz zabija
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ako ćemo se bojati Čelika, onda za titule nismo, uz sav respekt njima.
Opreznost itekako ali strah nikako. Pa njima je ubjedljivo najslabija ekipa u ligi strpala pet komada, Zvijezda im strpala 4 komada.
Ubijeni su psihicki i pored toga 5 igraca im fali minimum. Pa to je pola tima. Ako je ikako moguce rijesit u prvom poluvremenu i onda lagano privest kraju.
Opreznost itekako ali strah nikako. Pa njima je ubjedljivo najslabija ekipa u ligi strpala pet komada, Zvijezda im strpala 4 komada.
Ubijeni su psihicki i pored toga 5 igraca im fali minimum. Pa to je pola tima. Ako je ikako moguce rijesit u prvom poluvremenu i onda lagano privest kraju.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja prognoziram 5-0 za pulene Husrefa Musemića i ne šalim se. Dapače siguran sam u visoku pobjedu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kad petkom igramo, uvijek se sjetim utakmice protiv Travnika nekad prsvo davno, kad smo peticu uvalili
Jbte, bili na toj utakmici ljudi, kad zrinjski ili Siroki sad dolaze ne bude kao na toj tekmu protiv Travnika
Jbte, bili na toj utakmici ljudi, kad zrinjski ili Siroki sad dolaze ne bude kao na toj tekmu protiv Travnika
Ja ne znam zasto ali za taj Travnik je bezze nagovorit raju, I fakat gotivno gostovanje samo dobra sjecanja imamZip je napisao/la:Kad petkom igramo, uvijek se sjetim utakmice protiv Travnika nekad prsvo davno, kad smo peticu uvalili![]()
Mujić nam sudi, Lazić i Novalić asistenti.
Zrinjskom sudi Peljto
Zrinjskom sudi Peljto
Uh brate, ko će izdurat... Em radim, em nemam gdje i nemam kad pratit prijenos. Samo da ih uzmemo, pa makar i 0,5:0.
Dođem kući, a Sarajevo na +7. Odma' bi' ga ženi metno...
Dođem kući, a Sarajevo na +7. Odma' bi' ga ženi metno...
Naprijed bordo-bijeli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nakon večerašnje utakmice, Mersudin Ahmetović se izjednačio sa Bilbijom na mjestu prvog strijelca lige.
Ovo čitate večeras u 21:30h.
4:0 (Ahmetović 2x, Hebibović, Velkoski)
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trica mjera danas za mir u kuci pred finale...
IZDRZITE!!
IZDRZITE!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
E vala, ako ga zabiju Hebibović i Velkoski, vodim te đe hoš na piće.BordoSarajevo je napisao/la:Nakon večerašnje utakmice, Mersudin Ahmetović se izjednačio sa Bilbijom na mjestu prvog strijelca lige.
Šta je reć? Il' jedan, il' drugi, il' oba?
Penale ne pikam.
Morel'?
More li jedno pitanje iz ove kompjuterske struke?
Kako turite ovu sliku na avatar?
Ja probo, sve mi govore kako je prevelika, da prostite, a smanjit ne znam.
Imam sliku Lava Mantule, ko duša, al neće...
Kako turite ovu sliku na avatar?
Ja probo, sve mi govore kako je prevelika, da prostite, a smanjit ne znam.
Imam sliku Lava Mantule, ko duša, al neće...
Moze li vama fksinfo forum?
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 14 gostiju.