Jako loše zasad djeluje Igokea...
MIslim da su i oni sami bili prilično uljuljkani pričama o potencijalnoj opasnosti iz Aleksandrovca, jačini tima koji je okupljen i ostalo...
Nemoj sada da se citiram kako sam pricao za Klipu kakav je to trener
Vjerovatno si i bio u pravu, s tim da bih ja dodao, da meni Klipa djeluje kao čovjek koji zna košarku, zna da vodi treninge i pripremi igrače, ali da nije kalibar da vodi tim, pogotovo tim pun jakih imena. Ali i na stranu to, ne vjerujem da bi i bolji trener, mogao da za kratko vrijeme ukomponuje tim sa 9 novih igrača. Pri čemu oni od prethodne sezone, imaju mizernu ulogu. Đurica i ne igra, Đerasimović se gubi na terenu...
Od ostalih, neprijatno me iznenadio Dozet, sa jako lošim učinkom u prva tri kola, ali on se valjda još oporavlja od povrede. Chase voli da šutne, više nego 'ljeba da jede i takav plej, koji je prva opcija u timu, na tom mjestu, po meni, može samo da škodi ekipi, koja ionako obiluje individualcima. Mislim da su pogriješili u selekciji pleja...
A i pod košem su tanki. Žorić i Kasun su ih rasturili u sred Laktaša, i to rekao bih, sa pola snage...
Generalno, ne znam ko u tom timu radi selekciju, skauting i preporuku pojačanja, ali bojim se da to ne radi baš najbolje, a da Klipa uzima igrače, kako mu ih donesu na tacni...
Zaključak, ako se poslože stvari, oni mogu da uhvate nekoliko pobjeda, ali teško da mogu da ozbiljnije konkurišu za neku višu poziciju...