Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la Devil » 14 okt 2010, 15:39

baggio je napisao/la:A uz to Igokea nema adekvatnog centra!
Upravo sam to hteo da napisem,Igokei fali pravi centar,Pantic odmah povredjen tako da je sinoc Rakocevic morao da igra,ali je sasvim dobro to uradio.Nadjfei takodje nekako izgubljen,a ni Djerasimovic nije Bog zna sta.Takodje dosta primetno je da je Harris veoma los igrac na postavljenom napadu,ali zato u brzim napadima je odlican.
Najbolji sinoc po meni Chase,pa Vitkovac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 okt 2010, 18:05

Neno davno objasnio 8-) 8-) 8-)
Posto je Pantic igrac koji uvijek ima problema sa ozljedama Igokea ne bi smjela uci samo s njim i Zaretom na centru.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 okt 2010, 18:35

Setio sam se tog tvog posta sinoc dok sam gledao tekmu. :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 okt 2010, 00:26

Pa da Devile...

Nemoj sada da se citiram kako sam pricao za Klipu kakav je to trener 8-) 8-) 8-)

Kada sam poslije utakmice sa Partizanom napisao da Igokea igra vrlo ruzno, nisam ih ja gledao nego su mi tako prenijeli, ovdje su me napali, kako se to jos ne zna, kako to mogu da pricam i slicno....

Kljucni problem ove ekipe je Brian Chase, covjek igra za sebe, ovoj ekipi je trebao jedan klasican play, a ne neki combo bek...Covjek maltene sam sebe razigrava....

Ocekujem ubrzo promjene na klupi i sastavu Igosa...

Jer sutra se vjerovatno gubi od Nymburka..

Ostalo je samo ime.....

WBS
Kontakt:

Post Postao/la WBS » 16 okt 2010, 11:04

% је са " ¥, ? " ?! Са " у " % су ?, а & њега :evil:

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 16 okt 2010, 17:59

sutati slobodna bacanja 16/30 i od toga rakocevic 1/9,pa to nema nigdje...sa takvim procentom ne mozes ni da dobijes utakmicu...dovedes sutere da ti postizu trojke a oni ne daju niti jednu..strasno

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 16 okt 2010, 20:15

igos je napisao/la:sutati slobodna bacanja 16/30 i od toga rakocevic 1/9,pa to nema nigdje...sa takvim procentom ne mozes ni da dobijes utakmicu...dovedes sutere da ti postizu trojke a oni ne daju niti jednu..strasno
bice uskoro pojacanja na 2 i 4

Serpico
Kontakt:

Post Postao/la Serpico » 16 okt 2010, 21:19

Jako loše zasad djeluje Igokea...
MIslim da su i oni sami bili prilično uljuljkani pričama o potencijalnoj opasnosti iz Aleksandrovca, jačini tima koji je okupljen i ostalo...
Nemoj sada da se citiram kako sam pricao za Klipu kakav je to trener
Vjerovatno si i bio u pravu, s tim da bih ja dodao, da meni Klipa djeluje kao čovjek koji zna košarku, zna da vodi treninge i pripremi igrače, ali da nije kalibar da vodi tim, pogotovo tim pun jakih imena. Ali i na stranu to, ne vjerujem da bi i bolji trener, mogao da za kratko vrijeme ukomponuje tim sa 9 novih igrača. Pri čemu oni od prethodne sezone, imaju mizernu ulogu. Đurica i ne igra, Đerasimović se gubi na terenu...

Od ostalih, neprijatno me iznenadio Dozet, sa jako lošim učinkom u prva tri kola, ali on se valjda još oporavlja od povrede. Chase voli da šutne, više nego 'ljeba da jede i takav plej, koji je prva opcija u timu, na tom mjestu, po meni, može samo da škodi ekipi, koja ionako obiluje individualcima. Mislim da su pogriješili u selekciji pleja...
A i pod košem su tanki. Žorić i Kasun su ih rasturili u sred Laktaša, i to rekao bih, sa pola snage...

Generalno, ne znam ko u tom timu radi selekciju, skauting i preporuku pojačanja, ali bojim se da to ne radi baš najbolje, a da Klipa uzima igrače, kako mu ih donesu na tacni...

Zaključak, ako se poslože stvari, oni mogu da uhvate nekoliko pobjeda, ali teško da mogu da ozbiljnije konkurišu za neku višu poziciju...

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 21 okt 2010, 01:34

od sutra Nebojsa Joksimovic novi clan Igokee...koliko ce nam pomoci,preostaje da se vidi...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 okt 2010, 18:32

Ocekujem ubrzo promjene na klupi i sastavu Igosa...
Evo ga
Igokea dovela iskusnog šutera

Novi član debitanta u NLB ligi postao povremeni slovenački reprezentativac Nebojša Joksimović

Igokea još uvek juri prvu pobedu u debitanskoj sezoni u NLB ligi, a tim iz Srpskog Aleksandrovca u nastavku regionalnog takmičenja pomoći će iskusni šuter Nebojša Joksimović (29, 193). Povremeni slovenački reprezentativac potpisao je ugovor sa "igosima" do kraja sezone i verovatno će biti u timu već u subotu kada u Laktašima gostuje Crvena zvezda.

Joksimović se afirmisao u Pivovarni Laško, potom je od 2005. do 2009. nosio dres vršačkog Hemofarma. Prošlu sezonu počeo je u ruskoj Lokomotivi Kuban, a završio je kao igrač Skavolinija iz Pezara.

Ostalo je samo ime.....

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 30 okt 2010, 17:08

zna li neko gdje moze jos da se gleda radnicki igokea osim na areni?

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 30 okt 2010, 21:06

bravo momci!...cestitam na pobjedi..hvala bogu vise da me iznenade u pozitivnom smislu....brajan odlicno odigrao,dao 27 poena...lens opet podbacio...ali je bitno da smo pobjedili..

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 30 okt 2010, 21:19

igos je napisao/la:bravo momci!...cestitam na pobjedi..hvala bogu vise da me iznenade u pozitivnom smislu....brajan odlicno odigrao,dao 27 poena...lens opet podbacio...ali je bitno da smo pobjedili..
krenuli smo krenuli.hvala bogu.sad ce im biti puno lakse igrati

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 07 nov 2010, 15:45

moram da kazem da ona sinoc utakmica je sramota sto se tice sudjenja...ne trazim sad alibi sto smo izgubili,ali onaj ko je gledao utakmicu i ako je imalo objektivan video je koliko je bilo domacinsko sudjenje...domacin je imao 42 slobodna bacanja na utakmici jbt...a mi oko 15ak..nas su tukli a mi nismo smjeli da igramo odbranu jer je odmah sviran faul..i krivo mi je sto smo 2 min pre kraja imali 6 razlike i onda smo pali i pustili protivniku da dignu na 18..sve u svemu,sudije su jedna velika mafija..dobiju platu,na svim gostovanjima ih ugoste do maximuma i jos pored toga dobiju po par hiljada od domacina da sviraju za njih..i jos je zabranjeno da se javno od strane trenera i igraca pljuje po njima...mogao bi da budem sudija i da ladim jaja...sto se tice nas samih,variramo iz utakmice u utakmicu i neki odigraju dobro jednu utakmicu,pa drugu upropaste..ali nadjfej je najgori..njega ne da bi sutnuo iz kluba,nego bi ga prvo mucio i pretukao pa onda ga otjerao,ne vrjedi ni eura jednog...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 nov 2010, 21:20

Gledao prvo poluvreme,Igokea ocajno odigrala prvih 5-6 minuta,dok je sa druge strane Zadar sve pogadjao.Kasnije kada je Igokea uspela da konsolduje redove odigrali su odlicno i rezultat je 44:44 na poluvremenu.

p.s.Ko ovo navija za Igose,cujem navijanje u dvorani?

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 13 nov 2010, 21:26

Devil je napisao/la:Gledao prvo poluvreme,Igokea ocajno odigrala prvih 5-6 minuta,dok je sa druge strane Zadar sve pogadjao.Kasnije kada je Igokea uspela da konsolduje redove odigrali su odlicno i rezultat je 44:44 na poluvremenu.

pa domaćini su,normalno da neko navija za njih

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 nov 2010, 21:32

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Devil je napisao/la:Gledao prvo poluvreme,Igokea ocajno odigrala prvih 5-6 minuta,dok je sa druge strane Zadar sve pogadjao.Kasnije kada je Igokea uspela da konsolduje redove odigrali su odlicno i rezultat je 44:44 na poluvremenu.

Znam,ali sada imaju i navijacke pesme,pre nisu imali,a i cuje se bubanj,zato pitam.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 13 nov 2010, 21:39

Devil je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

Znam,ali sada imaju i navijacke pesme,pre nisu imali,a i cuje se bubanj,zato pitam.

ok

IK-IK
Kontakt:

Post Postao/la IK-IK » 19 nov 2010, 15:04

Osnovani su navijaci Igokee. ;)

Brcak
Kontakt:

Post Postao/la Brcak » 27 nov 2010, 23:46

Sretno danas protiv Cibone...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.