NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Ako ispadne od Sixersa a imao prednost domaćeg terena džaba mu svi statsi 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- camparinho
- Kontakt:
Nurse da je pametan pa da lupa kontru Brownu. Svaki put kad ovaj izvuce Embiida i on Gasola vadi iz igre, a Ibaka da se ganja sa Monroeom. Nemoguce je ostavljati Ibaku na njemu, pretrci ga svaki put ovaj ga sa policijskom rotacijom ne stize. Pascal super prvu tekmu, ali mora i on izvuc glavu iz dupeta, Gasola u napadu koristiti vise, Lowry da se ne brine za procente nego da pokusava razigrati pa da se tako uvodi u utakmicu. Klupa zastrasujuce losa Raptorsa, mora ovo mnogo vise doprinosa kad je Kawhi na klupi(**** ga ne mozes ga 45 min drzati u igri). Sixersi prepametno igraju, Toronto bi trebalo strah biti, jer je JoJo sad vidio da moze da ih maltretira i to moze biti pogubno za njih. Jimmy i Tobias super odigrali, iako bih volio da Tobi mrvicu vise sutira. Simmons ako jos nekako proradi kao sto zna bi moglo ovo vrlo lako u sest biti zavrseno. Odbrana Phile mnogo bolja nego u prvoj rundi, mada su se oni tamo odlucili pretrcavati sa Netsima pa je bilo bruku poena. Solidna serija, ali mora ov mnogo bolje od Toronta.
Edit: Simmonsova odluka da udari Lowrya mi nije jasna, ok nasadio ti se na glavu al oni to nece gledati i sad rizikujes suspenziju i TJa na playu, koga li vec i to je 90/10 sanse za Toronto automatski u toj utakmici barem...
Edit: Simmonsova odluka da udari Lowrya mi nije jasna, ok nasadio ti se na glavu al oni to nece gledati i sad rizikujes suspenziju i TJa na playu, koga li vec i to je 90/10 sanse za Toronto automatski u toj utakmici barem...
Clutch city be safe rage hard!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
"Smiješno je da Toronto Raptrosi koriste samo pet posto onoga što Marc Gasol zna. Ludo. Još uvijek je je...o dobar", napisao je Nurkić.
Juka zna najbolje , iz vlastitog iskustva .
Juka zna najbolje , iz vlastitog iskustva .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jojo 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
svaka čast za postcamparinho je napisao/la:Nurse da je pametan pa da lupa kontru Brownu. Svaki put kad ovaj izvuce Embiida i on Gasola vadi iz igre, a Ibaka da se ganja sa Monroeom. Nemoguce je ostavljati Ibaku na njemu, pretrci ga svaki put ovaj ga sa policijskom rotacijom ne stize. Pascal super prvu tekmu, ali mora i on izvuc glavu iz dupeta, Gasola u napadu koristiti vise, Lowry da se ne brine za procente nego da pokusava razigrati pa da se tako uvodi u utakmicu. Klupa zastrasujuce losa Raptorsa, mora ovo mnogo vise doprinosa kad je Kawhi na klupi(**** ga ne mozes ga 45 min drzati u igri). Sixersi prepametno igraju, Toronto bi trebalo strah biti, jer je JoJo sad vidio da moze da ih maltretira i to moze biti pogubno za njih. Jimmy i Tobias super odigrali, iako bih volio da Tobi mrvicu vise sutira. Simmons ako jos nekako proradi kao sto zna bi moglo ovo vrlo lako u sest biti zavrseno. Odbrana Phile mnogo bolja nego u prvoj rundi, mada su se oni tamo odlucili pretrcavati sa Netsima pa je bilo bruku poena. Solidna serija, ali mora ov mnogo bolje od Toronta.
mislim da su Raptorsi sve prednosti iskoristili u game 1 i sad se Brown prilagodio, a ovi su mislili lako ćemo..
a lowry je daleko od ozbiljnog PO igrača
gasol sinoć šest lopti opalio, a ima u njemu jos goriva
BALL DON'T LIE
- Kobe Bryant
- Kontakt:
TonySosa je napisao/la:Neki dan Stephen A prognozirao da će Sixersi biti metlirani, nije ni čudo što su sve nade Toronta potonule.
jel ono frajer u 10 finalni serija samo proslu pogodio da ce biti GSW (mislim bilo bas tesko)
- BosniaBoston
- Kontakt:
I told ya 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
JoJo , James Butler

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Zar to nije skipKobe Bryant je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Neki dan Stephen A prognozirao da će Sixersi biti metlirani, nije ni čudo što su sve nade Toronta potonule.![]()
![]()
![]()
jel ono frajer u 10 finalni serija samo proslu pogodio da ce biti GSW (mislim bilo bas tesko)
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
kakav glupan je ben simmons, lik udara lowrya i rizikuje njegovu povredu čime bi automatski povećao šanse protivnika duplo
- camparinho
- Kontakt:
idma75 je napisao/la:svaka čast za postcamparinho je napisao/la:Nurse da je pametan pa da lupa kontru Brownu. Svaki put kad ovaj izvuce Embiida i on Gasola vadi iz igre, a Ibaka da se ganja sa Monroeom. Nemoguce je ostavljati Ibaku na njemu, pretrci ga svaki put ovaj ga sa policijskom rotacijom ne stize. Pascal super prvu tekmu, ali mora i on izvuc glavu iz dupeta, Gasola u napadu koristiti vise, Lowry da se ne brine za procente nego da pokusava razigrati pa da se tako uvodi u utakmicu. Klupa zastrasujuce losa Raptorsa, mora ovo mnogo vise doprinosa kad je Kawhi na klupi(**** ga ne mozes ga 45 min drzati u igri). Sixersi prepametno igraju, Toronto bi trebalo strah biti, jer je JoJo sad vidio da moze da ih maltretira i to moze biti pogubno za njih. Jimmy i Tobias super odigrali, iako bih volio da Tobi mrvicu vise sutira. Simmons ako jos nekako proradi kao sto zna bi moglo ovo vrlo lako u sest biti zavrseno. Odbrana Phile mnogo bolja nego u prvoj rundi, mada su se oni tamo odlucili pretrcavati sa Netsima pa je bilo bruku poena. Solidna serija, ali mora ov mnogo bolje od Toronta.
Edit: Simmonsova odluka da udari Lowrya mi nije jasna, ok nasadio ti se na glavu al oni to nece gledati i sad rizikujes suspenziju i TJa na playu, koga li vec i to je 90/10 sanse za Toronto automatski u toj utakmici barem...![]()
mislim da su Raptorsi sve prednosti iskoristili u game 1 i sad se Brown prilagodio, a ovi su mislili lako ćemo..
a lowry je daleko od ozbiljnog PO igrača
gasol sinoć šest lopti opalio, a ima u njemu jos goriva
Vratili su se pred cetvrtu cetvrtinu i onda u njoj u prvih sedam minuta im sloze 21:3 seriju. To je preneozbiljno i ne moze se tako igrati, to nije pobjednicka kosarka (svakome se moze desiti naravno, ali bas u playoffu i to ovolika serija je pretjerivanje). Brown drugu seriju za redom gubi prvu utakmicu i uzima sl dvije, sto ne mora znaciti da ce Toronto izgubiti seriju, ali se prilagoditi moraju. Bez uvrede za Orlando, ali Sixersi nisu impotentni kao oni, da kad im zaustavis najbolja dva igraca nema ko postici poene, sto se na kraju krajeva i desilo osim 4. utakmice kada je Gordon odigrao super, ali su opet 90ak poena postigli. Da se i ne lazemo u seriji sa Orlandom u minimalno dvije utakmice su se ukazali role igraci, bio to Powell, Ibaka, Green, pa cak i Gasol ako se ne varam je jednu odigrao. Lowry da ima ugovor od 12-15 miliona bio bi najvrijedniji igrac lige, ali posto ima 30 i kusur miliona, ukida ti opciju da dovedes mu zamjenu. FVV me razocarao ovaj playoff, a i sezonu opcenito, ne znam kako je sa brojkama stanje, ali igracki je bas otisao korak unazad.
Clutch city be safe rage hard!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:kakav glupan je ben simmons, lik udara lowrya i rizikuje njegovu povredu čime bi automatski povećao šanse protivnika duplo
Lik je rookie , yebi ga...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
**** Lowry pa njega stavit under na gostovanju je najveći zicer ikad
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kawhi najbolji igrac lige, a gubi 2-1 seriju i izgubio hc..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
bombaysaphire je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:kakav glupan je ben simmons, lik udara lowrya i rizikuje njegovu povredu čime bi automatski povećao šanse protivnika duplo
Lik je rookie , yebi ga...

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Toronto PG rotacija kombinovano u PO
59,2 MPG
16,6 PPG
6,6 RPG
10,9 APG
37,2% FG
24,1% 3PT
68,8% FT
59,2 MPG
16,6 PPG
6,6 RPG
10,9 APG
37,2% FG
24,1% 3PT
68,8% FT
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakva 4/4 file

Iako sam mislio da ce Toronto proci, ne vidim kako mogu ovo dobiti, Fila fantasticna, Toronto pokazuje svu limitiranost u napadu

Iako sam mislio da ce Toronto proci, ne vidim kako mogu ovo dobiti, Fila fantasticna, Toronto pokazuje svu limitiranost u napadu
Mislim vas da ovaj biser ne propadnealemsa je napisao/la:Mada protiv gsw igra dobro do sad
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Cuj Leonard najbolji igrač
..
Nema se Leonardu sta reci u ovim porazima, on svoje radi na vrhunskom, nerealnom nivou. Ostatak podbacuje totalno, Lowry/Gasol beskrvni, a Siakam ne moze raditi svoje protiv Embiida. Uz to ima mane da forsira ici u desnu stranu i pull up jumper mu ne postoji pa Embiid moze lagano ponistiti svaku akciju cekajuci ga za ulaz, a ako ce sutirati so be it.
Mada cu reci da Leonardov stil igre mi djeluje da nije najidealniji za timsku produktivnost jer iako je savrsen iso scorer, ne postoje druge stvari koje radi vrhunski, pa usljed svih tih izolacija, koje su bas frekventne, napad moze ostati bez ritma, rjesenja i puno previse ovisiti o njemu. Sixersi zasad rade dobar posao upustajuci Raptorse upravo u takav scenario, nemajuci problem sa Leonardovom midrange igrom, uz to ga Simmons ako nista tjera da dobro zaradi te poene sto ga pritom i umara, a onda u kasnijoj fazi utakmice agresivnim udvajanjima i tjeranjem da se rijesi lopte, ostatak tima nije u stanju da to kazni (rotacije Sixersa u takvim situacijama su fenomenalne). Vrhunska odbrana i jeste po mom misljenju savrsen mix i tajming razlicitih nacina branjenja, gdje napad drzis u konstantnom razmisljanju i pogadjanju sto izaziva nedostatak komfora a tada si skloniji donosenju pogresnih odluka i masenju suteva koje bi inace zabio. Raptorsi su se u tom svemu zasad pogubili, i iako su ocajni bez Kawhia, i s njim na terenu imaju samo 103 OFFRTG u ove 2 utakmice.
Ima tu i do coachinga svakako, Spursi su to puno bolje balansirali u onom zadnjem playoffu sa Leonardom, ali ogroman kredit i Brownu koji je sve njihove slabosti u napadu razotkrio i iskoristio. Pisali smo i ja i @nez pred seriju da bi njihov napad mogao imati problema s tim i tako se ispostavlja zasad, a dok su Lowry i Gasol ovakvi, ne vidim da se moze sta promijeniti.
Na drugoj strani PNR sa Butlerom uz puno cesci rolling visokog daje rezultat jer iako izvrstan defanzivac, Gasolu branjenje prostora nije jaca strana. Ocekujem Kawhia na Butleru u G4.
Mada cu reci da Leonardov stil igre mi djeluje da nije najidealniji za timsku produktivnost jer iako je savrsen iso scorer, ne postoje druge stvari koje radi vrhunski, pa usljed svih tih izolacija, koje su bas frekventne, napad moze ostati bez ritma, rjesenja i puno previse ovisiti o njemu. Sixersi zasad rade dobar posao upustajuci Raptorse upravo u takav scenario, nemajuci problem sa Leonardovom midrange igrom, uz to ga Simmons ako nista tjera da dobro zaradi te poene sto ga pritom i umara, a onda u kasnijoj fazi utakmice agresivnim udvajanjima i tjeranjem da se rijesi lopte, ostatak tima nije u stanju da to kazni (rotacije Sixersa u takvim situacijama su fenomenalne). Vrhunska odbrana i jeste po mom misljenju savrsen mix i tajming razlicitih nacina branjenja, gdje napad drzis u konstantnom razmisljanju i pogadjanju sto izaziva nedostatak komfora a tada si skloniji donosenju pogresnih odluka i masenju suteva koje bi inace zabio. Raptorsi su se u tom svemu zasad pogubili, i iako su ocajni bez Kawhia, i s njim na terenu imaju samo 103 OFFRTG u ove 2 utakmice.
Ima tu i do coachinga svakako, Spursi su to puno bolje balansirali u onom zadnjem playoffu sa Leonardom, ali ogroman kredit i Brownu koji je sve njihove slabosti u napadu razotkrio i iskoristio. Pisali smo i ja i @nez pred seriju da bi njihov napad mogao imati problema s tim i tako se ispostavlja zasad, a dok su Lowry i Gasol ovakvi, ne vidim da se moze sta promijeniti.
Na drugoj strani PNR sa Butlerom uz puno cesci rolling visokog daje rezultat jer iako izvrstan defanzivac, Gasolu branjenje prostora nije jaca strana. Ocekujem Kawhia na Butleru u G4.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 03 maj 2019, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.