NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs & Finals
Najbolji igrač u timskom sportu čini saigrače boljima. Nije ovo tenis
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa ne postoji savrsen igrac, tako da i on ima mana al ovaj nivo na kojem igra je apsolutno taj rang.Brokula je napisao/la:Najbolji igrač u timskom sportu čini saigrače boljima. Nije ovo tenis
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da li iko smatra Stephen A Smitha ekspertom?Covjek mijenja misljenje na dnevnoj bazi,hodajuci youtube komentar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sjeti se priče prije 2-3 godine za Kawhi-a i koji dio slagalice mu ofanzivno fali da bude najbolji igrač lige. Evo i dan danas mu fali u istoj mjeri.Clutch je napisao/la:Pa ne postoji savrsen igrac, tako da i on ima mana al ovaj nivo na kojem igra je apsolutno taj rang.Brokula je napisao/la:Najbolji igrač u timskom sportu čini saigrače boljima. Nije ovo tenis
Nezalaganje je pisao o tome svaki dan u to vrijeme, i fakat je bilo tako. Da je iole bolji distributor ( ili da igra u 90tim), bio bez premca najbolji igrač lige
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To se slazem, zato je u tom rangu a ne bez dvojbe najboljiBrokula je napisao/la:Sjeti se priče prije 2-3 godine za Kawhi-a i koji dio slagalice mu ofanzivno fali da bude najbolji igrač lige. Evo i dan danas mu fali u istoj mjeri.Clutch je napisao/la:Pa ne postoji savrsen igrac, tako da i on ima mana al ovaj nivo na kojem igra je apsolutno taj rang.Brokula je napisao/la:Najbolji igrač u timskom sportu čini saigrače boljima. Nije ovo tenis
Nezalaganje je pisao o tome svaki dan u to vrijeme, i fakat je bilo tako. Da je iole bolji distributor ( ili da igra u 90tim), bio bez premca najbolji igrač lige
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja ga iskreno gotivim jer kad moram birati izmedju njega i Kellermana, zna se ko je "strucniji", MEDJUTIM bruh posle prvog meca u Milwaukeu "they (Bucks) might be swept", poslije drugog meca "Celtics are in big trouble".BosniaBoston je napisao/la:Da li iko smatra Stephen A Smitha ekspertom?Covjek mijenja misljenje na dnevnoj bazi,hodajuci youtube komentar
Shannon Sharpe je legenda

Postuje Juka dosta Marca, sigurno je imao najbolju namjeru sa postom. Ali i dan danas se sjecam onog podjebavanja u dresu Nuggetsabombaysaphire je napisao/la:"Smiješno je da Toronto Raptrosi koriste samo pet posto onoga što Marc Gasol zna. Ludo. Još uvijek je je...o dobar", napisao je Nurkić.
Juka zna najbolje , iz vlastitog iskustva .
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naravno da ga poštuje, zato sam i postavio komentar.AtlaZ je napisao/la:Postuje Juka dosta Marca, sigurno je imao najbolju namjeru sa postom. Ali i dan danas se sjecam onog podjebavanja u dresu Nuggetsabombaysaphire je napisao/la:"Smiješno je da Toronto Raptrosi koriste samo pet posto onoga što Marc Gasol zna. Ludo. Još uvijek je je...o dobar", napisao je Nurkić.
Juka zna najbolje , iz vlastitog iskustva .Medjutim vec na kraju utakmice su se pomirili bili.
Mangupski sa Jukine strane, odaje počast Marcu.
Sjećam se i ja , mislim da je tada 3 blokade lupio Marcu
Kako mi je krivo što ne igra ovaj play off, nikad mu neću "halaliti"
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Evo trenutno gledam highlightse ove sezone.. Kakve brojke je pruzao u pm, i ne samo to. Koliko otvoreni trica je imao Lillard i CJ zbog njegovih screenova. A da ne pricamo o defanzivi. Kakva steta.bombaysaphire je napisao/la:Naravno da ga poštuje, zato sam i postavio komentar.AtlaZ je napisao/la:Postuje Juka dosta Marca, sigurno je imao najbolju namjeru sa postom. Ali i dan danas se sjecam onog podjebavanja u dresu Nuggetsabombaysaphire je napisao/la:"Smiješno je da Toronto Raptrosi koriste samo pet posto onoga što Marc Gasol zna. Ludo. Još uvijek je je...o dobar", napisao je Nurkić.
Juka zna najbolje , iz vlastitog iskustva .Medjutim vec na kraju utakmice su se pomirili bili.
Mangupski sa Jukine strane, odaje počast Marcu.
Sjećam se i ja , mislim da je tada 3 blokade lupio Marcu![]()
Kako mi je krivo što ne igra ovaj play off, nikad mu neću "halaliti"
Gdje su neki od bivsi Cavaliersa godinu dana kasnije:
Hill – Bucks (Playoffs, ECSF)
Hood - Blazers (Playoffs, WCSF)
Shumpert - Rockets (Playoffs, WCSF)
Thomas - Nuggets (Playoffs, WCSF)
Calderon - Pistons (Playoffs)
Korver - Jazz (Playoffs)
James - Cancún

Korver - Jazz (Playoffs)
James - Cancún
Clutch je napisao/la:Nema se Leonardu sta reci u ovim porazima, on svoje radi na vrhunskom, nerealnom nivou. Ostatak podbacuje totalno, Lowry/Gasol beskrvni, a Siakam ne moze raditi svoje protiv Embiida. Uz to ima mane da forsira ici u desnu stranu i pull up jumper mu ne postoji pa Embiid moze lagano ponistiti svaku akciju cekajuci ga za ulaz, a ako ce sutirati so be it.
Mada cu reci da Leonardov stil igre mi djeluje da nije najidealniji za timsku produktivnost jer iako je savrsen iso scorer, ne postoje druge stvari koje radi vrhunski, pa usljed svih tih izolacija, koje su bas frekventne, napad moze ostati bez ritma, rjesenja i puno previse ovisiti o njemu. Sixersi zasad rade dobar posao upustajuci Raptorse upravo u takav scenario, nemajuci problem sa Leonardovom midrange igrom, uz to ga Simmons ako nista tjera da dobro zaradi te poene sto ga pritom i umara, a onda u kasnijoj fazi utakmice agresivnim udvajanjima i tjeranjem da se rijesi lopte, ostatak tima nije u stanju da to kazni (rotacije Sixersa u takvim situacijama su fenomenalne). Vrhunska odbrana i jeste po mom misljenju savrsen mix i tajming razlicitih nacina branjenja, gdje napad drzis u konstantnom razmisljanju i pogadjanju sto izaziva nedostatak komfora a tada si skloniji donosenju pogresnih odluka i masenju suteva koje bi inace zabio. Raptorsi su se u tom svemu zasad pogubili, i iako su ocajni bez Kawhia, i s njim na terenu imaju samo 103 OFFRTG u ove 2 utakmice.
Ima tu i do coachinga svakako, Spursi su to puno bolje balansirali u onom zadnjem playoffu sa Leonardom, ali ogroman kredit i Brownu koji je sve njihove slabosti u napadu razotkrio i iskoristio. Pisali smo i ja i @nez pred seriju da bi njihov napad mogao imati problema s tim i tako se ispostavlja zasad, a dok su Lowry i Gasol ovakvi, ne vidim da se moze sta promijeniti.
Na drugoj strani PNR sa Butlerom uz puno cesci rolling visokog daje rezultat jer iako izvrstan defanzivac, Gasolu branjenje prostora nije jaca strana. Ocekujem Kawhia na Butleru u G4.
razlog sto trpa je
Kakva glupost.AtlaZ je napisao/la:Gdje su neki od bivsi Cavaliersa godinu dana kasnije:
Korver - Jazz (Playoffs)
James - Cancún
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Od toga su samo hood i hill.u rotacijama svojih timova, ostali su mogli biti komotno u cancunu sa lebronomAtlaZ je napisao/la:Gdje su neki od bivsi Cavaliersa godinu dana kasnije:
Korver - Jazz (Playoffs)
James - Cancún
Since 2009, only two players have recorded 30+pts, 10reb, 5blks in a playoff game:
Joel Embiid(2x)
Kevin Durant
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Barbarossa
- Kontakt:
KDKDKDKKDKD 
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@lumani Razlog sto trpa je sto izgleda jeb.eno nezaustavljivo.
Post,midrange,trojka,spot up,iz driblinga,polaganje,zakucavanje(lijevom rukom,desnom rukom),floater....Ma sve!!Na to sve vrhunska odbrana.Jedino Durant moze sa njim u pricu kad je lakoca zabijanja u pitanju,s obzirom da je Harden "ukljucio" PO mode.
On je nesto najblize Jordanu sto sam gledao.Kobe je igrao isti stil,ali ni blizu ovako ucinkovit.Doduse,MJ i Kobe su bili mnogo eksplozivniji,ali ovaj snagom gazi sve,uz pomenuti stil igre.
Post,midrange,trojka,spot up,iz driblinga,polaganje,zakucavanje(lijevom rukom,desnom rukom),floater....Ma sve!!Na to sve vrhunska odbrana.Jedino Durant moze sa njim u pricu kad je lakoca zabijanja u pitanju,s obzirom da je Harden "ukljucio" PO mode.
On je nesto najblize Jordanu sto sam gledao.Kobe je igrao isti stil,ali ni blizu ovako ucinkovit.Doduse,MJ i Kobe su bili mnogo eksplozivniji,ali ovaj snagom gazi sve,uz pomenuti stil igre.
Cuj Kobe igrao isti stil
zar nisi na motoru?alemsa je napisao/la:![]()
Cuj Kobe igrao isti stilCoj'k igrao protiv Orlanda i 3 tekme pritiv Sixersa od koje je 2 izgubio i 2 igrao kuci. Malo konteksta nije na domet
Najblizi jordanu kae 
Ti isto tako zvucis kad kazes za Hardena da je tik iza Jordana.alemsa je napisao/la:Najblizi jordanu kae
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.