Pa ja se nekad sprdam, on je ozbiljan. Moras samo uocit kad je staBIHfan je napisao/la:Ti isto tako zvucis kad kazes za Hardena da je tik iza Jordana.alemsa je napisao/la:Najblizi jordanu kae
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Jest izgubio al ne znam kako mu uzeti za zlo jebote. Previse ste strogi i okvirni.
Sinoc dominantno spusti sa -18 na -7 na kraju trece i za 2 MINUTE odmora zaostatak poraste na -16.
Ali i @lumani je upravu jer Sixersi su vecinom “ok” sa njegovim iso scoringom a da zatvore ostalo, pa su brojke donekle varljive.
Sinoc dominantno spusti sa -18 na -7 na kraju trece i za 2 MINUTE odmora zaostatak poraste na -16.
Ali i @lumani je upravu jer Sixersi su vecinom “ok” sa njegovim iso scoringom a da zatvore ostalo, pa su brojke donekle varljive.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Stilom igre,vrlo,vrlo blizu MJu.Posebno kad je mid range igra u pitanju.Ko to ne vidi,nikad nije gledao Jordana i to najozbiljnije kazem.
I da ti odgovorim na to pominjanje protivnika.
Gordon-solidan defanzivac,lik koji ga mozda i najbolje branio jos dok je Kawhi bio u SAu.
Isaac-solidan do iznadprosjecan defanzivac;
Simmons-Solidan do iznadprosjecan defanzivac;
Ennis-solidan defanzivac;
Butler-top defanzivac;
Harris-solidan defanzivac.
To su ljudi koji su do sada cuvali Kawhia i on ima ovakve brojke.
Za svaki naklon u odnosu na Bradu koji konstantno cilja switch na Currya i opet ne moze meda.
I da ti odgovorim na to pominjanje protivnika.
Gordon-solidan defanzivac,lik koji ga mozda i najbolje branio jos dok je Kawhi bio u SAu.
Isaac-solidan do iznadprosjecan defanzivac;
Simmons-Solidan do iznadprosjecan defanzivac;
Ennis-solidan defanzivac;
Butler-top defanzivac;
Harris-solidan defanzivac.
To su ljudi koji su do sada cuvali Kawhia i on ima ovakve brojke.
Za svaki naklon u odnosu na Bradu koji konstantno cilja switch na Currya i opet ne moze meda.
Nisi ti gledo ni Jordana a ni Kobija. Cim to kazes with a straight face
. Haj Jordana manje vise to ne treba ni diskutovati, ali Kobaja uzimo najteze suteve, ali pazi najteze suteve u historiji lige, niko nije uzimao teze suteve od Kobija sa svakog pedla parketa. Kobijevih 45% je necijih 70%, djete drago.
@clutch
Vjerujes sad jari Sixers u finale
@clutch
-
drakensang
- Kontakt:
Yamaha
Honda, ne valja Yamaha, air cooled, a ni remen kajs mi se ne svidja kao pogondrakensang je napisao/la:Yamaha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvo,ne obracaj mi se sa dijete.To tamo nekim meksikankama na motoru mozes.
Ko je kriv Kobeu sto je uzimao teske suteve??Cilj u kosarci je biti sto efikasniji,a ne flashy.
Covjek ima preko 30 u prosjeku na 58% suta iz igre 47% za 3p i 90% slobodna.Svari malo to u svojoj glavi,pa se vrati.
Ko je kriv Kobeu sto je uzimao teske suteve??Cilj u kosarci je biti sto efikasniji,a ne flashy.
Covjek ima preko 30 u prosjeku na 58% suta iz igre 47% za 3p i 90% slobodna.Svari malo to u svojoj glavi,pa se vrati.
Pa ko mu je kriv za to?alemsa je napisao/la:Nisi ti gledo ni Jordana a ni Kobija. Cim to kazes with a straight face. Haj Jordana manje vise to ne treba ni diskutovati, ali Kobaja uzimo najteze suteve, ali pazi najteze suteve u historiji lige, niko nije uzimao teze suteve od Kobija sa svakog pedla parketa. Kobijevih 45% je necijih 70%, djete drago.
@clutch
Kobijevih 45% je necijih .... 45%.
Pa coj'k poredi Kobija kae isti stil 
A kobe se lozio na to @locust, sto tezi sut to bolje
A kobe se lozio na to @locust, sto tezi sut to bolje
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 03 maj 2019, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
drakensang
- Kontakt:
objasnite malo coeku: pomnozis hardenove prosjeke iz igre u po sa dva i dobijes kawhija
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolji KD 
ustvari nek bude Kawhi najbolji, ne igra vise u Spursima
Otkako je otiso od Popa postao najbolji, facts 
ustvari nek bude Kawhi najbolji, ne igra vise u Spursima
Pa vjerovo sam i sam, jedino zdravlje bilo upitnikalemsa je napisao/la:Nisi ti gledo ni Jordana a ni Kobija. Cim to kazes with a straight face. Haj Jordana manje vise to ne treba ni diskutovati, ali Kobaja uzimo najteze suteve, ali pazi najteze suteve u historiji lige, niko nije uzimao teze suteve od Kobija sa svakog pedla parketa. Kobijevih 45% je necijih 70%, djete drago.
@clutch
Kad kliknu, a jesu, yebeni pravo
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
NEZALAGANJE je napisao/la:@lumani Razlog sto trpa je sto izgleda jeb.eno nezaustavljivo.
Post,midrange,trojka,spot up,iz driblinga,polaganje,zakucavanje(lijevom rukom,desnom rukom),floater....Ma sve!!Na to sve vrhunska odbrana.Jedino Durant moze sa njim u pricu kad je lakoca zabijanja u pitanju,s obzirom da je Harden "ukljucio" PO mode.
On je nesto najblize Jordanu sto sam gledao.Kobe je igrao isti stil,ali ni blizu ovako ucinkovit.Doduse,MJ i Kobe su bili mnogo eksplozivniji,ali ovaj snagom gazi sve,uz pomenuti stil igre.
Trpali su i drugi pa nisu elita.. Mene ne podsjeća na m.j..ball handling mu je užas, a cross over je za njega bajka.. Trpa iz midrange, tu je dobar, jer nije glup igrač, (Popp naučio) koji samo sili tricu kao većina današnjih igraca'... Sve u svemu je odličan, ali nije Lider kao navedeni ili mnogi drugi.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 03 maj 2019, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Daj Boston-Philla da gori serija
dark44 je napisao/la:Daj Boston-Philla da gori serija
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma prejak je Kawhi, ja se preso iz navike, naviko ga dovodit u pitanje da @nez reaguje
, sad je Kawhi nas coj'k, nea razloga da se degradira. Tako da, da beton lik
Covjek objektivan i realanalemsa je napisao/la:Ma prejak je Kawhi, ja se preso iz navike, naviko ga dovodit u pitanje da @nez reaguje, sad je Kawhi nas coj'k, nea razloga da se degradira. Tako da, da beton lik
A mislio si da ce hejtat Kavaju
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Greska u koracima, jebga desi seClutch je napisao/la:Covjek objektivan i realanalemsa je napisao/la:Ma prejak je Kawhi, ja se preso iz navike, naviko ga dovodit u pitanje da @nez reaguje, sad je Kawhi nas coj'k, nea razloga da se degradira. Tako da, da beton lik
A mislio si da ce hejtat Kavaju
Da, najbolji playoff igraju Kawhi i KD, Kawhi je gore sam (kao superstar) a KD mora izvlacit prcu nonstop
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 4 gosta.