Po meni broj jedan ono undisputed je Vucko
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ko je po vama najvise podbacio u odnosu na RS, znaci samo gledajuci RS igru i statse ove godine (nevazna karijera i sve prije) u odnosu na PO nastup?
Ne znam jos su tu sigurno Harden, Barton (ovako los nije bio u RS), recimo i White donekle, Mitchell, i recimo cijela Indiana 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ovaj drugi play je bio top. Pravovremena egzekucija i ne ides odmah sa Simmonsom na mjesto pod kosem, manje vremena odbrani za reakciju. I sta znaci kad imas Scotta da rasiri parket.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 03 maj 2019, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Drzi te znaci jos, poznat mi je osjecaj 
Jbg poezija sto su odigrali, na oba krajaalemsa je napisao/la:Drzi te znaci jos, poznat mi je osjecaj
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
bez dileme najbolji na svijetu i jedna sezona to nije promijenilaClutch je napisao/la:
Na danasnji dan
facts
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cuj jedna godina nije promjenila.Nema on 24 da kao eto omaklo mu se,sljedece ce biti godinu zreliji.Uozbilji se,ove puni 35Donnie Darko je napisao/la:bez dileme najbolji na svijetu i jedna sezona to nije promijenilaClutch je napisao/la:
Na danasnji dan
facts
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pogrijesio temu da popravim.
PO Toronto
Kawhi on:
110.0 offense, 106.0 defense
+9.4 net
Kawhi off:
56.7 offense, 109.7 defense
-53 net
I covjek je sjedio samo 27min u 3 utakmice.
Ako je ovo stvarno tacno, sta reci koju poruku poslati?
PO Toronto
Kawhi on:
110.0 offense, 106.0 defense
+9.4 net
Kawhi off:
-53 net
I covjek je sjedio samo 27min u 3 utakmice.
Ako je ovo stvarno tacno, sta reci koju poruku poslati?
Prognoze za veceras?
Ja ocekujem poprilicno rutinske pobjede domacina.
- BosniaBoston
- Kontakt:
AtlaZ je napisao/la:Prognoze za veceras?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kawhi ON:
110.0 offense, 100.6 defense
+9.4 net
Kawhi OFF:
-53 net

110.0 offense, 100.6 defense
+9.4 net
Kawhi OFF:
-53 net
ser del barça es el millor que hi ha !
Klasičan primjer loših rotacija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Gumistucna
- Kontakt:
Kad Smart pocinje igrat?
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Covjek je vodja ovih Rocketsa...Kad njega nema gori rekord nego kad nema brade...Vidi se da se razumije.
Eh da vidimo veceras dvije neizvjesne serije, tamo sam siguran da GSW i Fila idu dalje, a veceras u ovim serijama je sve otvoreno 
Da vidimo kako ce Gianisa braniti, ali opet kljuc je dobra suterska noc Milvokija da bi mogli dobiti
Irving ne vjerujem da opet onako katastrofalan moze biti, jer stvarno prosli tekmu je bio stetocina za boston
Da vidimo kako ce Gianisa braniti, ali opet kljuc je dobra suterska noc Milvokija da bi mogli dobiti
Irving ne vjerujem da opet onako katastrofalan moze biti, jer stvarno prosli tekmu je bio stetocina za boston
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bledsoe katastrofalan. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Izadje Ante i ovi se oslobodise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.