Jesu, al šta tebe briga kad si na neograničenom sa Mojom TVMortemHz je napisao/la:Zar su na BHT-u?
Ja danas zvao ove uzbunu digo što se ne može platit i ljudi dadnu besplatno da se gleda tekma koliko sam bio dosadan
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesu, al šta tebe briga kad si na neograničenom sa Mojom TVMortemHz je napisao/la:Zar su na BHT-u?
Suarez il' onaj novi nasLaznjak je napisao/la:Sutra 0:1. HADZIC
Yebi ga glup karton plus sto nema ni Halila... Kakve su sanse da se vrati Bekic ili Pidro? Ako niko od njih ne bude igrao, fakat nemam ideju za lijevog beka...midzuka je napisao/la:Šaban odmara protiv sisoje sitija, treći žuti veceras.
Pidro ce kako on kaze morati na operaciju(samim tim cemo popusiti skoro pa dogovoreni transfer od 1M + u Danski Brondbi)belosevic28 je napisao/la:Yebi ga glup karton plus sto nema ni Halila... Kakve su sanse da se vrati Bekic ili Pidro? Ako niko od njih ne bude igrao, fakat nemam ideju za lijevog beka...midzuka je napisao/la:Šaban odmara protiv sisoje sitija, treći žuti veceras.
Jedina opcija onda je Sabanovic.belosevic28 je napisao/la:Yebi ga glup karton plus sto nema ni Halila... Kakve su sanse da se vrati Bekic ili Pidro? Ako niko od njih ne bude igrao, fakat nemam ideju za lijevog beka...midzuka je napisao/la:Šaban odmara protiv sisoje sitija, treći žuti veceras.
Kad pobjedimo jednim golom razlike, na sreću je - NIJE MJERILOledesma je napisao/la:ne treba se zalijetat'.. polahko go po go, tekma po tekmu, ovo veceras nije mjerilo
Objasnio likBordoSarajevo je napisao/la:Kad pobjedimo jednim golom razlike, na sreću je - NIJE MJERILOledesma je napisao/la:ne treba se zalijetat'.. polahko go po go, tekma po tekmu, ovo veceras nije mjerilo
Kad pobjedimo sa dva gola razlike, na mišiće, umoran protivnik - NIJE MJERILO
Kad pobjedimo sa tri, četri, pet razlike onda je loš protivnik - NIJE NIKAKVO MJERILO
Ovo večeras je MJERILO, cijela sezona je MJERILO da smo najkvalitetnija i najbolja ekipa u ligi i samo zbog manjka sreće kod nas i velike sreće kod lažnih mi još teoretski nismo objezbjedili titulu al uskoro ćemo obezbjediti i uzet kup odnosno DUPLU KRUNU.
Krupa - Sarajevo 1:4
Mladost - Sarajevo 0:6
Željezničar - Sarajevo 0:3
Široki - Sarajevo 0:3
Zvijezda 09 - Sarajevo 0:4
Tuzla City - Sarajevo 0:3
Sloga GC - Sarajevo 1:4
Zrinjski - Sarajevo 0:1
Zrinjski - Sarajevo 2:2 (oteli nam pobjedu a igrali sa drugom postavom)
Sarajevo Mladost 4:0
Sarajevo - Zrinjski 4:2
Sarajevo - Zrinjski 1:0
Sarajevo - Čelik 3:1
Sarajevo - Zvijezda 3:1
Sarajevo - Sloga 5:0
Sarajevo - Čelik 5:0
Gledaj ba, dali 62 gola a drugoplasirani Zrinjski dao tek 39 golova.
Bolju u međusobnom duelu od svih ekipa!
Najmanje primili golova u ligi!
FINALE KUPA, TITULA JE ABD USKORO TU!
UAAAAAAAA HUSREFE NAPOLJEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
Brate, nisam samo zbog tebe ovo napiso, već ima dosta ljudi koji bezveze se.ru.
Kratko i jeb.tacnoBordoSarajevo je napisao/la:Kad pobjedimo jednim golom razlike, na sreću je - NIJE MJERILOledesma je napisao/la:ne treba se zalijetat'.. polahko go po go, tekma po tekmu, ovo veceras nije mjerilo
Kad pobjedimo sa tri, četri, pet razlike onda je loš protivnik - NIJE NIKAKVO MJERILO
Ovo večeras je MJERILO, cijela sezona je MJERILO da smo najkvalitetnija i najbolja ekipa u ligi i samo zbog manjka sreće kod nas i velike sreće kod lažnih mi još teoretski nismo objezbjedili titulu al uskoro ćemo obezbjediti i uzet kup odnosno DUPLU KRUNU.
SamoBordoSarajevo je napisao/la:Zaboravih spomenuti još jednu činjenicu, bježimo konama 24 boda
Griješiš burazeru, nikad nisam rekao da treba Husref da ide, za tvoju informaciju, nego samo želim da spustim euforiju, vidjeli smo poslije 11 bd kako smo se opustili, sasvim suprotno sam mišljenje imao od tvog napadačkog.BordoSarajevo je napisao/la:Kad pobjedimo jednim golom razlike, na sreću je - NIJE MJERILOledesma je napisao/la:ne treba se zalijetat'.. polahko go po go, tekma po tekmu, ovo veceras nije mjerilo
Tebe nije, ostale jeste...Kamuflazn je napisao/la:Cestitke sefu i igracima. Rutinska utakmica, laganini. Vala mene Cruz nicim nije odusevio, ali vidjet cemo.