goat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Imas ovakvog superstara i okruzis ga centrom koji ne prilazi obrucu na manje od osam metara i BledsoeomDzoni je napisao/la:Ja sam mislio da ce ovom Lopezu po zavrsetku regularnog dijela sezone zabranit ove trice.
O cemu pricas?Pa MIL i treba ovakav C koji moze sutnuti za 3p,bas zbog Giannisovog nedostatka suta.Da bi bio totalno efikasan u stanju u kojem je trenutno,njemu trebaju 4 sutera oko njega i oni to i rade.Scof1eld je napisao/la:Imas ovakvog superstara i okruzis ga centrom koji ne prilazi obrucu na manje od osam metara i BledsoeomDzoni je napisao/la:Ja sam mislio da ce ovom Lopezu po zavrsetku regularnog dijela sezone zabranit ove trice.
Lopez je savrsen centar za Giannisa. Ne postoji bolji u ligi.Scof1eld je napisao/la:Imas ovakvog superstara i okruzis ga centrom koji ne prilazi obrucu na manje od osam metara i BledsoeomDzoni je napisao/la:Ja sam mislio da ce ovom Lopezu po zavrsetku regularnog dijela sezone zabranit ove trice.
Ovo mu je ja mislim 3. put da zakucava na/poreddark44 je napisao/la:Brown![]()
Hvala na objasnjenju, ja cijelo vrijeme u cudu sto nemaju akcije lobova na Brooka.NEZALAGANJE je napisao/la: O cemu pricas?Pa MIL i treba ovakav C koji moze sutnuti za 3p,bas zbog Giannisovog nedostatka suta.Da bi bio totalno efikasan u stanju u kojem je trenutno,njemu trebaju 4 sutera oko njega i oni to i rade.
Ovaj je bio baš brutalanTheChief je napisao/la:Ovo mu je ja mislim 3. put da zakucava na/poreddark44 je napisao/la:Brown![]()
Giannisa.
To i rade,cim Lopez izadje,ali im tad bude problem zastita obruca.Uglavnom,jako dobro poslozena ekipa.Fali im puno i Brogdon koji im je top 3-4 igrac sigurno.Scof1eld je napisao/la:Hvala na objasnjenju, ja cijelo vrijeme u cudu sto nemaju akcije lobova na Brooka.NEZALAGANJE je napisao/la: O cemu pricas?Pa MIL i treba ovakav C koji moze sutnuti za 3p,bas zbog Giannisovog nedostatka suta.Da bi bio totalno efikasan u stanju u kojem je trenutno,njemu trebaju 4 sutera oko njega i oni to i rade.
Poenta je da bi bili jos jaci da vise forsiraju nisku petorku sa Miroticem/Ilyasovom na centru.
Tekashi je napisao/la:Kelti rutinski rade Buckse. Ocekivano.
goat
Jeste.Njega je SA dao za Kawhia.Dzoni je napisao/la:Jel ovo onaj Hill sto je u Spursima bio nekad davno?
Pregotivan igrac.
Nisam to znao.NEZALAGANJE je napisao/la:Jeste.Njega je SA dao za Kawhia.Dzoni je napisao/la:Jel ovo onaj Hill sto je u Spursima bio nekad davno?
Pregotivan igrac.
Marcus je dosta dugo cijele sezone bio medju boljim igracima BOS.Dzoni je napisao/la:Nisam to znao.NEZALAGANJE je napisao/la:Jeste.Njega je SA dao za Kawhia.Dzoni je napisao/la:Jel ovo onaj Hill sto je u Spursima bio nekad davno?
Pregotivan igrac.
Nekako mi se bio izgubio s radara,gledam NBA,al ne mogu rec da bas redovno pratim nema se vremena.
Ne daj Boze da Grk popravi sut nebi bilo smisla gledat kosarku.
Marcus nakon G2 protiv Indiane,ponajbolji igrac Kelta.
Oikamid je napisao/la:Tekashi je napisao/la:Kelti rutinski rade Buckse. Ocekivano.
goat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.