FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 04 maj 2019, 00:29

zagorski je napisao/la:Bice trodupla kruna aBd.
1. Titula
2. Kup
3. Kone ostaju bez Evrope
:kafa:
4.Odlazi Almir Bekic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 maj 2019, 00:32

Sabinho je napisao/la:
1. Titula
2. Kup
4.Odlazi Almir Bekic
Šlag na tortu :thumbup:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 04 maj 2019, 00:35

Tatar je veceras odigrao baš dobro. Vidi se da je na lijevom krilu zvijer.

Što se tiće nagrade "Ismir Pintol", moje mišljenje ili Ahmetović ili Stanojević.

ONO JE NAŠ ESSIEN !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2019, 00:46

1. Titula
2. Kup
4.Ispali Krupa i Gosk,bit ce vise bodova iduce sezone :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 04 maj 2019, 00:59

Kao sto rekoh prije tekme pobjeda ovde jednako titula 99%, hvala Bogu i lakse od ocekivanog bi, nije me bilo strah Čelika, nego samo nasih igraca i kako ce uci u tekmu. Cestitke igracima i Husrefu na predivnoj sezoni, najjaca sezona Sarajeva poslije rata definitivno, ali dobro sad ce cekati strucnjaci opet neki eventualni kiks kako bi mogli s.rat da ovo Sarajevo nema sta ponuditi i ostale gluposti. Statistika je ove sezone ubjedljivo na nasoj strani i nema niti najmanje mrlje na nasoj hajde jos uvijek eventualnoj tituli, strasne smo rezultate ostvarili kroz cijelu sezonu. Najslabiji segement kluba su navijaci ove sezone koji sjede i preko streama prate Sarajevo, ova posjeta je zalosna, ali eto volio bih da ovakva bude i protiv Zvijezde kad budemo slavili i titulu vjerovatno, molim vas da ne dolazite na proslavu kad vec niste tokom cijele sezone.
Mi standardni se vidimo u srijedu, a i u Banovicima za vikend, bice to jedan dobar BORDO izlet.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 maj 2019, 01:32

Osttribine je napisao/la:Kao sto rekoh prije tekme pobjeda ovde jednako titula 99%, hvala Bogu i lakse od ocekivanog bi, nije me bilo strah Čelika, nego samo nasih igraca i kako ce uci u tekmu. Cestitke igracima i Husrefu na predivnoj sezoni, najjaca sezona Sarajeva poslije rata definitivno, ali dobro sad ce cekati strucnjaci opet neki eventualni kiks kako bi mogli s.rat da ovo Sarajevo nema sta ponuditi i ostale gluposti. Statistika je ove sezone ubjedljivo na nasoj strani i nema niti najmanje mrlje na nasoj hajde jos uvijek eventualnoj tituli, strasne smo rezultate ostvarili kroz cijelu sezonu. Najslabiji segement kluba su navijaci ove sezone koji sjede i preko streama prate Sarajevo, ova posjeta je zalosna, ali eto volio bih da ovakva bude i protiv Zvijezde kad budemo slavili i titulu vjerovatno, molim vas da ne dolazite na proslavu kad vec niste tokom cijele sezone.
Mi standardni se vidimo u srijedu, a i u Banovicima za vikend, bice to jedan dobar BORDO izlet.
Ima li bujruma za Banoviće? Od mojih neće niko
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 04 maj 2019, 02:00

Prva utakmica koju nisam mogao da gledam i odmah besplatno.

Tamo računa se nakupilo sve 1.99KM, izvještaj dolazi, samo telekom hranim. :D

Dupla kruna braćo !

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 04 maj 2019, 02:09

Nagradu "Ismir Pintol", moje misljenje, treba dobiti Nihad Mujakić. Dijete našeg kluba, dijete ovog grada. Neko ko je cijelu sezonu izgarao od zelje, isao glavom i tijelom gdje neki ne smiju nogom. Nijednu utakmicu nije pokazao tzv. "bolikurrac". Uletio u nezgodnim momentima na jako zahtjevnu poziciju, pokazao nevjerovatnu strast pri svakom zabijenom golu nase ekipe. Vodio ovu ekipu do onoga gdje se sad nalazimo, na korak od duple. Na kraju dodati jos da je napunio kasu za milion+ eura.

Mersi svaka čast, veliki čovjek i igrač, ali Mujakić je momak koji je tek na pocetku svoje fudbalske karijere, mislim da bi njemu ovo znacilo i ponajvise zbig svega pomenutog.

Izvinite na peglanju i dugom postu.
JURIŠ

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 04 maj 2019, 03:02

midzuka je napisao/la:Nagradu "Ismir Pintol", moje misljenje, treba dobiti Nihad Mujakić. Dijete našeg kluba, dijete ovog grada. Neko ko je cijelu sezonu izgarao od zelje, isao glavom i tijelom gdje neki ne smiju nogom. Nijednu utakmicu nije pokazao tzv. "bolikurrac". Uletio u nezgodnim momentima na jako zahtjevnu poziciju, pokazao nevjerovatnu strast pri svakom zabijenom golu nase ekipe. Vodio ovu ekipu do onoga gdje se sad nalazimo, na korak od duple. Na kraju dodati jos da je napunio kasu za milion+ eura.

Mersi svaka čast, veliki čovjek i igrač, ali Mujakić je momak koji je tek na pocetku svoje fudbalske karijere, mislim da bi njemu ovo znacilo i ponajvise zbig svega pomenutog.

Izvinite na peglanju i dugom postu.
Bravo. Kandidata je mnogo ali je Mujakic najvise zasluzio.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 maj 2019, 03:19

Moze se dodijeliti i kolektivno, sa duplom svi su zasluzili, hem je istorijska hem su se dobro izdigli poslije one Atalante.

Dobar su posao svi obavili. Tesko je izdvojit nekog.

Kakva je prosla sezona bila, sve nesto zamalo, ove sezone bar imamo ratnike i sampione. Definitivno sa duplom ovo mi je najdraza generacija, poslijeratna. Drugaciji su. Vidi se zelja i volja.

Hvala i Dzeni na dobrom poslu, moze bolje naravno, al korak po korak.
Dino i Jesic su bili dno, Hadzic i Husref izgleda Vjecna x2. :mrgreen: Krecemo se sto je najbitnije, ima nade i za bolje sutra sa akademijom. Uz nova ulaganja i jace trenere u akademiji bice to taman.

Svaka cast na igri, sad opusteno poderite i listicu, ubite im svaku nadu za revans, ne treba vise. :D
Samo naprijed. :tokralju: :tokralju:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 04 maj 2019, 06:18

U srijedu nema izgovora svi moramo biti na Koševu! Moramo konačno dati kvalitetnu podršku!
Idemo dati sve od sebe da osvojimo kup,možemo riješiti dosta toga već u prvoj utakmici. Svaki igrač da uđe sto posto borbeno u utakmicu da znamo da se nismo predavali 90 minuta.
Samo hrabro, za sveti grb i dres,naprijed Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2019, 07:16

Lecler je napisao/la:Vanja idi se izvini robijašima što si ih lažno tješio
Kako je on samo kvaran
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 04 maj 2019, 07:20

MortemHz je napisao/la:
Kako je on samo kvaran
Ma kvarnjak,upratio sam ga kaže ne sekirajte se nećemo vas puno. Kad ono pukla petarda :rol:
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2019, 07:23

Lecler je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Kako je on samo kvaran
Ma kvarnjak,upratio sam ga kaže ne sekirajte se nećemo vas puno. Kad ono pukla petarda :rol:
Samo se ka'e nemojte sekirati, bit će to sve ok :tokralju: :rol:
Ne d'o bog da je političar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 maj 2019, 07:25

miky_hz je napisao/la:Jbt 62 gola dali :shock: svi ostali klubovi u ligi ispod 40 :o

Ahmetovic 13,Tatar 12 ,Velkoski 10 . Njih trojica dali 35 golova ,samo Zrinjski kao ekipa ima vise golova od ove trojke.

Kakva dominacija :bow:
Ono sto me ubjedljivo najvise fascinira u vezi ove sezone je nasa gol razlika. Ja se ne sjećam da je iko ikad imao ovako ubitačnu gol razliku i ovoliko odskakao od ostatka lige. Strasno zvuči 62-19, nenormalni smo. :bow:

Sto se tiče Pintola, neće vala pogrijesit kome god dadnu, a ima 3-4 bar legitimna kandidata. Ja bih volio da Mersi dadnu.

Cruz dobar, ima ono nesto u sebi iz aviona se vidi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 04 maj 2019, 08:09

Raja u koliko je tekma u srijedu?
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 04 maj 2019, 08:12

Benkara21 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Kao sto rekoh prije tekme pobjeda ovde jednako titula 99%, hvala Bogu i lakse od ocekivanog bi, nije me bilo strah Čelika, nego samo nasih igraca i kako ce uci u tekmu. Cestitke igracima i Husrefu na predivnoj sezoni, najjaca sezona Sarajeva poslije rata definitivno, ali dobro sad ce cekati strucnjaci opet neki eventualni kiks kako bi mogli s.rat da ovo Sarajevo nema sta ponuditi i ostale gluposti. Statistika je ove sezone ubjedljivo na nasoj strani i nema niti najmanje mrlje na nasoj hajde jos uvijek eventualnoj tituli, strasne smo rezultate ostvarili kroz cijelu sezonu. Najslabiji segement kluba su navijaci ove sezone koji sjede i preko streama prate Sarajevo, ova posjeta je zalosna, ali eto volio bih da ovakva bude i protiv Zvijezde kad budemo slavili i titulu vjerovatno, molim vas da ne dolazite na proslavu kad vec niste tokom cijele sezone.
Ima li bujruma za Banoviće? Od mojih neće niko
Rado bi bilo da ima mjesta, ima nas jedna standardna ekipica koji odradimo dosta gostovanja svake sezone. Vidi jos mozda neko eventualno bude isao sa ovog ili info foruma, jednom nam se potrefilo da smo imali slobodno mjesto pa smo momka na info foruma vozili sa nama u Tuzlu protiv Slobode.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 04 maj 2019, 08:32

Odlicna utakmica. Bas kakva nam je trebala da se vrati pozitivna atmosfera i samopouzdanje pred finale Kupa i odlucujuce gostovanje.
ABd ova sezona ce bas biti za pamcenje, ne samo po rezultatima nego i pa nacinu na koji smo dosli do titule i Kupa ABd. Zao mi je svih onih koji nisu ovakvo Sarajevo gledali uzivo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 maj 2019, 08:40

Denchi je napisao/la:sve ispod 3 gola u mreži KARAJ BITCH-a je neuspjeh :D
:D
Lijepo bi sinoc, e ovako izgleda rutinska pobjeda

Halil igra u srijedu regularno? Samo crveni se prenose?

Nadam se da cemo biti svjezi do srijede imamo dan odmora vise
Nema sad ni vremena za pametovanjem niti nam treba :clap:

Podrska nam treba, tu je zatajilo sinoc, jbg shisha bitna I kafica a historijska dupla nije :thumbdown:

Tatara treba probat na spicu majke mi taj momak se snalazi najbolje u petercu od svih nasih igraca, I onaj njegov sut koji ide uvis a ne ko prosjecan spic po zemlji ili jos gore u golmana je zlata vrijedan :tokralju: :bow: I penale bi mu dao da puca...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 maj 2019, 08:44

miky_hz je napisao/la:
1. Titula
2. Kup
4.Ispali Krupa i Gosk,bit ce vise bodova iduce sezone :)
Ako Tuzla izvvuce bod danas, onda da :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Braachuka, Google [Bot], InatSilniBosanski i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []