Kompromis je napisao/la:Predsjednik Veleza dao kovertu nekom covjeku na tribinamai to na ocigled javnosti...

Moderator/ica: GracanicaAA
Kompromis je napisao/la:Predsjednik Veleza dao kovertu nekom covjeku na tribinamai to na ocigled javnosti...
nidze veze ..idi ubij se mazlumeKompromis je napisao/la:Predsjednik Veleza dao kovertu nekom covjeku na tribinamai to na ocigled javnosti...
Jesi li snimio sve da nam ovde uploadujes?Kompromis je napisao/la:Nadam se da ce moderacija konacno reagovati i banovati ljude koji vrijedjaju na licnoj osnovi, ili ipak nece kao i svaki put dosad...
Ne znam ko je covjek jer nisam sa podrucja srednje-bosanskog kantona, ali na ocigled javnosti hasic mu daje pare, teško da nije povezan sa klubom Novi Travnik... i odmah u drugom poluvremenu drugacija igra domaćina... da li je ta koverta presudila ja ne znam ali trebaju nadlezni organi istraziti jer je dosta ljudi to vidjelo...
Dovoljno je glup da misli. A frajer donio pare za premije, poslao ga manjčini s koferomTesanj1975 je napisao/la:Hahaha. Pa da li ti stvarno mislis da je neko glup da tako otvoreno daje kovertu. Hajde bolan ne provaljuj se
Ovaj je jos i dobar pa kaze koverta, oni iz Gradacca kazu kofer.Tesanj1975 je napisao/la:Hahaha. Pa da li ti stvarno mislis da je neko glup da tako otvoreno daje kovertu. Hajde bolan ne provaljuj se
Rodjeni81 je napisao/la:Ovaj je jos i dobar pa kaze koverta, oni iz Gradacca kazu kofer.Tesanj1975 je napisao/la:Hahaha. Pa da li ti stvarno mislis da je neko glup da tako otvoreno daje kovertu. Hajde bolan ne provaljuj se
Hahahaha.Koji si glupan majstore, kao da ti mancini nesto dodje.Cuj Hasic dao kovertu, hahahaha.Pa sve i da su sredjivali bas bi tako uradili, hahahahahaKompromis je napisao/la:Nadam se da ce moderacija konacno reagovati i banovati ljude koji vrijedjaju na licnoj osnovi, ili ipak nece kao i svaki put dosad...
Ne znam ko je covjek jer nisam sa podrucja srednje-bosanskog kantona, ali na ocigled javnosti hasic mu daje kovertu, teško da nije povezan sa klubom Novi Travnik... i odmah u drugom poluvremenu drugacija igra domaćina... da li je ta koverta (u njoj mozda i nisu pare bile ja ne znam) presudila ja ne znam ali trebaju nadlezni organi istraziti jer je dosta ljudi to vidjelo...
Meni odlicna utakmica bila izmedju Viteza i Slavena, iako je teren dosta klizav bio i tezak za igru zbog kise.KonjicBOY je napisao/la:Današnji rezultati sa dna tabele:
Igman 3-0 TOŠK
Vitez 4-3 Slaven
Zvijezda 6-0 Bosna
Novi Travnik 0-2 Velež
Tabela nakon nepotpunog 25. kola:
10. FK Igman ........ 33 boda
11. NK Metalleghe .. 33 boda
12. NK Vitez ......... 32 boda
13. HNK Čapljina .... 30 bodova (utakmica manje)
14. NK Slaven ........ 29 bodova
15. NK Novi Travnik .. 15 bodova
16. NK Bosna .......... 12 bodova
Rekao bih očekivani rezultati. TOŠK poslao drugi tim u Konjic i Igman je lagano upisao pobjedu. Vitez i Slaven - ne zna se koja je lošija ekipa ako ćemo realno. Da li je to do terena koji je bio katastrofa ili do nečega drugog, ne znam. Sve u svemu, Slaven se doveo u jako tešku poziciju pred utakmicu sa Igmanom koju moraju dobiti inače ispadaju gotovo sigurno.
ne znam jesi li mozda vidio je li bila plava koverta ,ako jeste onda su sigurno u njoj ojri da se kupi utakmica ,nema sta drugo biti i to protiv nepobjedljive "Barse" iz NT ,kad nemamo drugog nacina Hasic se ipak odlucio na ovaj sraman cin,sta se moze .Kompromis je napisao/la:Predsjednik Veleza dao kovertu nekom covjeku na tribinamai to na ocigled javnosti...
Pa da,vjerovatno loš teren nije dozvoljavao bolju igru ali evo gledao sam utakmicu i ni sad mi nije jasno kako je palo 7 golovaASD je napisao/la:Meni odlicna utakmica bila izmedju Viteza i Slavena, iako je teren dosta klizav bio i tezak za igru zbog kise.KonjicBOY je napisao/la:Današnji rezultati sa dna tabele:
Igman 3-0 TOŠK
Vitez 4-3 Slaven
Zvijezda 6-0 Bosna
Novi Travnik 0-2 Velež
Tabela nakon nepotpunog 25. kola:
10. FK Igman ........ 33 boda
11. NK Metalleghe .. 33 boda
12. NK Vitez ......... 32 boda
13. HNK Čapljina .... 30 bodova (utakmica manje)
14. NK Slaven ........ 29 bodova
15. NK Novi Travnik .. 15 bodova
16. NK Bosna .......... 12 bodova
Rekao bih očekivani rezultati. TOŠK poslao drugi tim u Konjic i Igman je lagano upisao pobjedu. Vitez i Slaven - ne zna se koja je lošija ekipa ako ćemo realno. Da li je to do terena koji je bio katastrofa ili do nečega drugog, ne znam. Sve u svemu, Slaven se doveo u jako tešku poziciju pred utakmicu sa Igmanom koju moraju dobiti inače ispadaju gotovo sigurno.
Sudija, Azem Karic iz Zenice, top sudjenje, nije sjekao igru, 3-4 sitne greske koje ne kvare ukupan dojam, ne sjecam se ovako dobrog sudjenja na mecu koji je dosta bitan.
A ljubavi moja pa nije svadbaKompromis je napisao/la:Nadam se da ce moderacija konacno reagovati i banovati ljude koji vrijedjaju na licnoj osnovi, ili ipak nece kao i svaki put dosad...
Ne znam ko je covjek jer nisam sa podrucja srednje-bosanskog kantona, ali na ocigled javnosti hasic mu daje kovertu, teško da nije povezan sa klubom Novi Travnik... i odmah u drugom poluvremenu drugacija igra domaćina... da li je ta koverta (u njoj mozda i nisu pare bile ja ne znam) presudila ja ne znam ali trebaju nadlezni organi istraziti jer je dosta ljudi to vidjelo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.