FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Posle rata do sada nikad veca skupina panjeva nije nosila Slobodin dres od ovih trenutno.
Vazno je da je panju doveo a jel sta vrijedi nije vazno jer sam cickavi niti sta zna niti sta vrijedibhpremierliga12 je napisao/la:Tako ti je to kad dovedes golmana 3 dana prije pocetka sezone, koji sa 30 godina nema ukupno 30 utakmica u karijeri. Bravo čičkavi **** te u loknice
Ovako vise ne ide,nakupilo se panjeva u ekipi da to nije normalno,Nalic nema 4-5 igraca sposobnih da iznesu teret PL.. radikalni potezi vec sad ili nam ne gine borba za opstanak naaredne sezone,a vjerujem i da Nalicu nije cilj da vodi klub kojem je imperativ da ne ispadne iz lige .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Cemu forsiranje tog epiteta sokci kad znamo u kojoj se konotaciji dovodi njihovom upotrebom ? Ima ovdje i navijaca Slobode koji su katolici, Hrvati nazovi kako hoces koji ne vole da se oslovljavaju kao sokci isto sto i mi ne volimo da nas nazivaju balijama. Ne treba ti toBeduin je napisao/la:Uslovi uzasni, ne mozes kontrolisati loptu i odigrati taj zadnji pas naprijed.
Said pokazuje zasto je igracina za nasu ligu. Steta sto nisu bolji uslovi, vodili bismo do sad.
Alispahic relativno ofanzivan bek, ali fizicki ko u mene otac. Mozda i ne bi bio los za narednu sezonu ako se fizicki dotjera.
Ne znam je li sviran ofsajd, opravdano, ali ako nije onda je morao biti penal.
Steta, ali sokci nam nikako ne leze u pm. I kad igramo dobro, njihov sihir bude prejak za nas.
samo Sloboda
Samo da se liga zavrsi nek idu svi u pm,sve ovo treba rastjerati
Koji debili. Prestao sam gledati posle 2 gola. Ovaj lik na golu bi fakat mogao snimiti film sa debilnim golovima, ispucavanjima i kartonima. Kad smo već kod toga Stipe Juric kod njih što je igrao je 98 godište, počne utakmicu od početka i postigne 3 gola. Mi redovno uvodimo Zukića, mladu nadu koja će nam trebati za budućnost.
. Ako su ikad zaslužili zvižduke sa tribina to je sad kući kad dođu. Možeš izgubiti nije problem. Neko te doveo i vidiš da nisi dovoljno dobar ali se makar potrudi. Ovaj debil na golu izigrava frajera i redovno nas sjebava da je to već žešći bezobrazluk.
Za rezultat i trud možeš dobiti pljesak. Za ovo od prve minute zviždati...
Za rezultat i trud možeš dobiti pljesak. Za ovo od prve minute zviždati...
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
Zasto Zrinjski ne nazivam tim epitetom? Zato jer je Siroki jednonacionalni klub, aludiram na Rvate velike. Nista zlonamjerno, Titami.merak je napisao/la:Cemu forsiranje tog epiteta sokci kad znamo u kojoj se konotaciji dovodi njihovom upotrebom ? Ima ovdje i navijaca Slobode koji su katolici, Hrvati nazovi kako hoces koji ne vole da se oslovljavaju kao sokci isto sto i mi ne volimo da nas nazivaju balijama. Ne treba ti toBeduin je napisao/la:Uslovi uzasni, ne mozes kontrolisati loptu i odigrati taj zadnji pas naprijed.
Said pokazuje zasto je igracina za nasu ligu. Steta sto nisu bolji uslovi, vodili bismo do sad.
Alispahic relativno ofanzivan bek, ali fizicki ko u mene otac. Mozda i ne bi bio los za narednu sezonu ako se fizicki dotjera.
Steta, ali sokci nam nikako ne leze u pm. I kad igramo dobro, njihov sihir bude prejak za nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kako je stanje ljudevi morel se kukat...
Zar nije sve ok klub dobar stabilan...
Dje licenca...opet...zar nije Senad pocistio to....
Porazi prolaze ideja je vjecna...
Nema veze nikada nismo ni pobjedili dole.
Zar nije sve ok klub dobar stabilan...
Dje licenca...opet...zar nije Senad pocistio to....
Porazi prolaze ideja je vjecna...
Nema veze nikada nismo ni pobjedili dole.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Tragikomično
Nala se pogubio ko hadzira u grahu, nije jasan za ovo danas sekunde jedne.
Nala se pogubio ko hadzira u grahu, nije jasan za ovo danas sekunde jedne.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Mrš
. Svi idite u qurac od igrača trenera uprave navijača do vlastodržaca svih boja i nacija. Hebete nas godinama 100 godina prosječnosti 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bespotrebno se obrukase danas za sezonu. Iako je to 56 min izgledalo OK. Bolje bez golmana da igramo. Covjek ili pogrijesi ili primi iz jednog suta jedan go , 100% ucinak ima
a i Nala nadam se da se zajebaje sa ovim izjavama
a i Nala nadam se da se zajebaje sa ovim izjavama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma oni su prototip fasistickog uredjenja i ideologije nisu vrijedni da se oslovljavaju nazivom za jednu etnicku grupu zabij im.Beduin je napisao/la:Zasto Zrinjski ne nazivam tim epitetom? Zato jer je Siroki jednonacionalni klub, aludiram na Rvate velike. Nista zlonamjerno, Titami.merak je napisao/la:Cemu forsiranje tog epiteta sokci kad znamo u kojoj se konotaciji dovodi njihovom upotrebom ? Ima ovdje i navijaca Slobode koji su katolici, Hrvati nazovi kako hoces koji ne vole da se oslovljavaju kao sokci isto sto i mi ne volimo da nas nazivaju balijama. Ne treba ti toBeduin je napisao/la:Uslovi uzasni, ne mozes kontrolisati loptu i odigrati taj zadnji pas naprijed.
samo Sloboda
Žao mi je zbog ovog rezultata koji malo kvari sliku fantastične sezone mojih momaka!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel Davud za licencu? Ako je to glupo je prebacivati na novu i proslu upravu bilo sta jer to je iz starih vremena, pa hajde ti nadji 750 hiljada KM kada neko neopravdano dobije tuzbu.
Sto se tice poraza, na dusu nekim igracima. Ko ce znati mozda su neki i odigrali 3 plus da se uzme koja hiljada dodatna prije nego sto odu u junu dalje na neku drugu jednogodisnju avanturu. Sva 4 gola mi izgledaju kao pustena.
Ako se radi samo o igracima za licencu ne brinem.
Sto se tice poraza, na dusu nekim igracima. Ko ce znati mozda su neki i odigrali 3 plus da se uzme koja hiljada dodatna prije nego sto odu u junu dalje na neku drugu jednogodisnju avanturu. Sva 4 gola mi izgledaju kao pustena.
Ako se radi samo o igracima za licencu ne brinem.
Jel se kod licenci gleda samo jesi li kome duzan ili i infrastruktura?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Necemo mi nikad na zelenu granu...... pravi smo seljacki klub.
Ma jeebem ja nas
Ma jeebem ja nas
-
desperados
- Kontakt:
Nekoliko bivših nogometaša Slobode potražuje svoj novac. Prema saznanjima SportSport.ba, Mladen Veselinović i Haris Mehmedagić nisu dobili novac, dok su dugovanja prema Miljanu Govedarici i Ameru Osmanagiću isplaćena. Amer Ordagić je također imao potraživanja, ali nije poznato da li je postigao dogovor sa Slobodom i je li mu u međuvremenu klub izmirio dugove.
Također, nekadašnjem uposleniku Slobode Ismetu Džananoviću je isplaćen novac, ali još uvijek je nekoliko igrača kojima Sloboda treba da isplati dugovanja, kako bi stekla uslov za dobivanje licence.
Prema našim informacijama, klub je dužan i oko 64.000 KM Poreznoj upravi. Po onome što nam je rečeno iz izvora bliskih klubu, Sloboda mora da plati oko 120.000 KM da bi dobila licencu za nastup u Premijer ligi naredne sezone.
Na Tušnju će morati sada da krenu u rješavanje nagomilanih dugovanja, kako bi se na Drugostepenoj komisiji sredinom maja ipak dobila neophodna licenca. Borac je ranije bio "žrtva" dugogodišnjih dugovanja i ostao je bez Premijer lige, pa sada i Sloboda ne smije da se kocka i da čeka da se neko smiluje.
Također, nekadašnjem uposleniku Slobode Ismetu Džananoviću je isplaćen novac, ali još uvijek je nekoliko igrača kojima Sloboda treba da isplati dugovanja, kako bi stekla uslov za dobivanje licence.
Prema našim informacijama, klub je dužan i oko 64.000 KM Poreznoj upravi. Po onome što nam je rečeno iz izvora bliskih klubu, Sloboda mora da plati oko 120.000 KM da bi dobila licencu za nastup u Premijer ligi naredne sezone.
Na Tušnju će morati sada da krenu u rješavanje nagomilanih dugovanja, kako bi se na Drugostepenoj komisiji sredinom maja ipak dobila neophodna licenca. Borac je ranije bio "žrtva" dugogodišnjih dugovanja i ostao je bez Premijer lige, pa sada i Sloboda ne smije da se kocka i da čeka da se neko smiluje.
Nala je sa izjavama poslije utakmice ili postao trol godine ili odvalio ko smijalica.
tuzlanska Sloboda
**** te hljeb i bog grad od 150 000 stanovnika nema stabilnog premijerligasa i svake godine borba za opstanak,dosta je vise.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Otkud poreznoj ....kaze Tuzlak da se placa to uredno..Ovo je sigurno podvala islamskih fundamentalista ....desperados je napisao/la:Nekoliko bivših nogometaša Slobode potražuje svoj novac. Prema saznanjima SportSport.ba, Mladen Veselinović i Haris Mehmedagić nisu dobili novac, dok su dugovanja prema Miljanu Govedarici i Ameru Osmanagiću isplaćena. Amer Ordagić je također imao potraživanja, ali nije poznato da li je postigao dogovor sa Slobodom i je li mu u međuvremenu klub izmirio dugove.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.