BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Jeli se meni čini a ja mislim da ne da svaki put kad Pizzaro uđe napravi neki problem Dortmundu, tj ovi ga se uplaše.
-
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prokockala se dobra sansa da se uzme titula...
But ce bolje kad Favre nauci zatvarati utakmice

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Za vas je najbolje da on na kraju sezone vrata zatvori za sobom za sva vremena. Nije da se bunim čak i da ostane, čovjek nam je evo donio više titula nego Kovač.kraljttbvb je napisao/la:Prokockala se dobra sansa da se uzme titula...

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neko gore napisa da je sve presudne utakmice izgubio.S-Y-L-A-R je napisao/la:Za vas je najbolje da on na kraju sezone vrata zatvori za sobom za sva vremena. Nije da se bunim čak i da ostane, čovjek nam je evo donio više titula nego Kovač.kraljttbvb je napisao/la:Prokockala se dobra sansa da se uzme titula...
Jako puno utakmica je zavrsilo porazom ili remijem, nakon vodstva od 3-0, 2-0.
Ne zna mijenjati taktiku, drzi se jedne ko pijan plota.
Izmislja igracima pozicije, konstantno stoper na lijevom beku, a imas Guerera kojeg gura na lijevo krilo.
I jos puno toga...
Pravo pitanje je: Koga dovesti umjesto njega???
Armina Veha, Brunu Labadiju, Ditera Heckinga, Niku Kovaca

Sve strucnjak do strucnjaka.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mourinha
Ja pisah da je trener podbacio, neki ovdje osporavase. Pisah takodjer da je BvB (nazalost) gubitnicki tim, neki se ljutise. Nisam dosao da provociram, zao mi je i zbog lige a i zbog Bayerna
(produzili ste nasu agoniju). Bojim se da ni sljedeca sezona nece toliko biti bolja, s obzirom na iskustva, jer ce neko bitniji mozda napustiti (nije da se nije iznenada desavalo), a sumnjam da ce se rupe pokrpiti. Covjek je sve sto je fenomenalno radio tokom prvog dijela prosuo u drugom. I to nije samo radi lige, tu su i kup i Liga prvaka koja je sigurno mogla biti bolje odradjena.

Spamm
- Desperado09
- Kontakt:
Sutra u novim dresovima koji izgledaju odlično.
Upitni su Sancho i Diallo. Suspendirani Reus i Wolf. Povrijeđen Hakimi. Pulišić se oprašta od Westfalena. Schmelzer ako nastupi biti će to 250. nastup za BvB.
Upitni su Sancho i Diallo. Suspendirani Reus i Wolf. Povrijeđen Hakimi. Pulišić se oprašta od Westfalena. Schmelzer ako nastupi biti će to 250. nastup za BvB.
Bayern uzima samo bod u zadnja dva kola a mi svih 6!
- Illmatic09
- Kontakt:
Ma i da Bayern izgubi obadve, ovi naši to ne bi znali iskoristiti. Ja sam se pomirio sa 2 mjestom, to je to.KenoRob je napisao/la:Bayern uzima samo bod u zadnja dva kola a mi svih 6!
- Illmatic09
- Kontakt:
Ok su, ali nema baš neke velike razlike od dresova iz ove sezone, nekako su skoro pa isti svake godine. Valjalo bi malo promijeniti, nešto kao stari dresovi za vrijeme Jan Kollera, Rosickya, Evanilsona sa žuto crnim crtama.Desperado09 je napisao/la:Sutra u novim dresovima koji izgledaju odlično.
Onaj sto se nosili u finalu lp protiv jajerna je naljepsi losermundov dres ikad...neznam sto ste ga ikad mijenjaliIllmatic09 je napisao/la:Ok su, ali nema baš neke velike razlike od dresova iz ove sezone, nekako su skoro pa isti svake godine. Valjalo bi malo promijeniti, nešto kao stari dresovi za vrijeme Jan Kollera, Rosickya, Evanilsona sa žuto crnim crtama.Desperado09 je napisao/la:Sutra u novim dresovima koji izgledaju odlično.
- Desperado09
- Kontakt:
Kakve golove primamo hahaha
Jel ovo zaebancia neka?!
Jel ovo zaebancia neka?!
- Illmatic09
- Kontakt:
Ja se tek sad uključio imao posla nekog. Znači strijepimo od velikog dizeldorfa.
Najbitnije je upisati bodove, na stranu onaj penal i igranje do 98. minute samo da BvB izgubi, suđenje sve gore. A nije ni Gräfe ništa bolje sudio u Leipzigu, izgubio se na terenu, šteta za ligu koja je nekad bila primjer dobrog suđenja.
Sad Borussen-derby, ekipa koja nam leži ako ništa, treba odraditi svoj dio posla pa ako Frankfurt pobijedi slaviti, ako ne sami smo krivi sa kiksevima protiv Schalkea i Werdera.

Sad Borussen-derby, ekipa koja nam leži ako ništa, treba odraditi svoj dio posla pa ako Frankfurt pobijedi slaviti, ako ne sami smo krivi sa kiksevima protiv Schalkea i Werdera.
- Desperado09
- Kontakt:
Zamisli Jović ga utrune Bauernu u 90.min, a mi ispustimo vodstvo od 2-0 protiv BMGa.
Još gore bi bilo da Bauern remizira, mi dobijemo te da gol razlika presudi.
Sve u svemu sami smo krivi. Bauern se nudio, loši su. Mi još gori.
Odbrana nam je kriminalna. Hitz katastrofa. Akanji i građenje lopte ne ide. Eba nas protiv Werdera a evo zamalo i dns da Dodi zabi. Sve u svemu kita u Rasemu.

Još gore bi bilo da Bauern remizira, mi dobijemo te da gol razlika presudi.
Sve u svemu sami smo krivi. Bauern se nudio, loši su. Mi još gori.
Odbrana nam je kriminalna. Hitz katastrofa. Akanji i građenje lopte ne ide. Eba nas protiv Werdera a evo zamalo i dns da Dodi zabi. Sve u svemu kita u Rasemu.
-
- Kontakt:
biti ce svakako interesantno na Borussia Parku, ovisiti će dosta o tome kako se bude kretao rezultat u minhenu
Agieren statt reagieren
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako Bajern bude vodio, BVB sigurno neće zapinjati.Pale_Companion je napisao/la:biti ce svakako interesantno na Borussia Parku, ovisiti će dosta o tome kako se bude kretao rezultat u minhenu
Ako bi Frankfurt nekim slučajem iznenadio, onda Gladbah neće zapinjati.
Uglavnom ja sam prije par kola halalio titulu, jer iako je Bajern tanak ove sezone, Borusija je toliko glupa da je to nevjerojatno...
-
- Kontakt:
Sami smo krivi , umjesto da vec slavimo cekamo da se cudo desi.
Sto se nece desiti , mogli smo opusteno sa 4/5 bodova prednosti otici na megdan drugoj borussiji.
Nitko nam nije kriv ni bayern , nego mi , prosuli smo bodove na par tekmi kao kakvi pocetnici.
Sramota
Sto se nece desiti , mogli smo opusteno sa 4/5 bodova prednosti otici na megdan drugoj borussiji.
Nitko nam nije kriv ni bayern , nego mi , prosuli smo bodove na par tekmi kao kakvi pocetnici.
Sramota
Ovim vasim posustajanjem zadali ste Bayernu tezi udarac nego da ste duplu krunu osvojili. Bas sad nikakve koristi od vas, nit' ima igraca, nit' ste sposobni da nas oslobodite pragmaticara
.

Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.