Svaka čast na izdvojenom vremenu i ovako lijepim riječima.prisonbreak je napisao/la:Cestitke na pobjedi, i tituli.
Moram reci da Emir Hadzic radi odlican posao.
Pozdrav Zenici, Bosne zjenici.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svaka čast na izdvojenom vremenu i ovako lijepim riječima.prisonbreak je napisao/la:Cestitke na pobjedi, i tituli.
Hvala pašaprisonbreak je napisao/la:Cestitke na pobjedi, i tituli.
pa evo samo danas da im nisu šiljili i protiv nas u mostaru mi bi vec bili prvaci.emir79 je napisao/la:Ono kad syebeš protivnike, savez, sudije, mrzitelje kluba. Pa ljudi moji mi smo toliko mocni i dominantni da je nenormalno.
Jos kad neko kaze da nismo zasluzili, stvarno je sramota.
Pa nemamo mi Beusa u savezu kao neki da nam steli titule. Mi imamo nas, fudbalerčine, šefa i to nam je dovoljno.
Sad mi je ovo jos draze ovako. Jer im nista nije pomoglo da budu ispred nas.fera je napisao/la:pa evo samo danas da im nisu šiljili i protiv nas u mostaru mi bi vec bili prvaci.emir79 je napisao/la:Ono kad syebeš protivnike, savez, sudije, mrzitelje kluba. Pa ljudi moji mi smo toliko mocni i dominantni da je nenormalno.
Jos kad neko kaze da nismo zasluzili, stvarno je sramota.
Pa nemamo mi Beusa u savezu kao neki da nam steli titule. Mi imamo nas, fudbalerčine, šefa i to nam je dovoljno.
mma_hz je napisao/la:Slavka za sefa akademije.
Peljto je dobar samo je dosta glup. Njega nije ni briga za BHTPL, on ima Evropsku karijeruVanja8 je napisao/la:Svaka cast Radniku na danasnjoj igri...Sramotno sudjenje Peljte,koji me je demantovao,a tvrdio sam da je nas najbolji sudac...
On i Petrovićbelosevic28 je napisao/la:Elvis Mujic je nas najbolji sudija. Degradiraju ga jer nece da bude niciji igrac.

Nema jos uvijek, mislim da ce im skupstina biti poslije sezone ove.Denchi je napisao/la:Jel siroki ima novu upravu ili je ova u ostavci jos tu..?
Fakat, ljudinu treba postaviti za šefa i trenera U21 FKS.visokohz je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Slavka za sefa akademije.![]()
![]()
Komsije ce opet ganjat nekog kralja banana da uz mesara i voditelja kafane, napravi neki tim. Naguzit ce se prvom investitoru kojeg uhvate. prodat ce se samo da ih izvadi iz dugova i pojest sva svoja go.vna koja su zasrali po Tanu i Vijetnamcu. Glupani, sta ima Liverpul i ljubav navijaca prema klubu, ne mogu se skupit da kupe kantu kreca i ofarbaju reflektor. Nas broje svaku tekmu, to im je ostalo, prebrojte nas 18.5. je.bo vas tata morzBordoSarajevo je napisao/la:Pored dominacije, historijskih rezultata tokom cijele sezone, pored finala kupa, koraka do titule, imamo strašno dobru situaciju u klubu. Svi igrači izuzev onih kojih se želimo riješiti imaju višegodišnje važeće ugovore. Možemo zadržati koga hoćemo jer nam nije nužnost prodavat igrače. Imamo ogromnih prihoda sa svih strana i konačno dobrog sportskog direktora da ovu ekipu još više dopuni i pojača za naredne izazove kako u evropi tako i u naredoj sezoni. Imamo i ogroman broj mladih igrača i onih koji dolaze i koji su svakim danom sve bolji i bolji.
A naši konkurenti?
Zrinjski, već su ih počeli igrači napuštati, naravno BESPLATNO. Filipović već potpisao za drugi klub, Jakovljeviću, Galiću i ostalim najboljim igračima na kraju sezone ističe ugovor i vjerovatno će ih napustiti ukoliko dobiju inostranu ponudu bez da će klub išta zaraditi.
Široki, oni imaju neki sistem, znaju radit obzirom na okolnosti ali oni jedino što mogu je osvojiti kup, ali neće ove godine. Što se tiče lige, nisu puno ozbiljni za taj poduhvat.
Željezničar, raspad sistema, kola krenula nizbrdo i ne staju, rupa bez dna. Bez licence, bez ekipe, bez povjerenja, bez para. Teško će se izvuć, hoće možda, ali posljedice će biti veće nego što smo mi imali sa Ješićom i trajat će godinama.
Ima li kakvih novih info u vezi Hadzica, ili i dalje stoji ono sto si pisao, posto skretnicari tvrde suprotno, mislim jasno je kome se vjeruje, al eto da priupitamVanja8 je napisao/la:Svaka cast Radniku na danasnjoj igri...Sramotno sudjenje Peljte,koji me je demantovao,a tvrdio sam da je nas najbolji sudac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.