Hvala punoprisonbreak je napisao/la:Cestitke na pobjedi, i tituli.
Moram reci da Emir Hadzic radi odlican posao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
tm01hzne je napisao/la:Peljto je dobar samo je dosta glup. Njega nije ni briga za BHTPL, on ima Evropsku karijeruVanja8 je napisao/la:Svaka cast Radniku na danasnjoj igri...Sramotno sudjenje Peljte,koji me je demantovao,a tvrdio sam da je nas najbolji sudac...
Peljto je morao ono uraditi - ne opravdavam.
Ucjena od strane dragih kona.
Po Bakinoj reakciji, syebo je i njega i Žižovića jer su izgleda čekali dvicu.
Nek se yebu svi redom, biće klanja za plasman i krvi do koljena još, što na terenu, što za papire.
Ja uvijek stojim iza onog sto napisem,ali sacekaj kraj prvenstva pa ces i sam vidjeti...Sto se tice kona ,oni vala mogu napisati i da ce im Pjanic doci komotno...Vaha1946 je napisao/la:Ima li kakvih novih info u vezi Hadzica, ili i dalje stoji ono sto si pisao, posto skretnicari tvrde suprotno, mislim jasno je kome se vjeruje, al eto da priupitamVanja8 je napisao/la:Svaka cast Radniku na danasnjoj igri...Sramotno sudjenje Peljte,koji me je demantovao,a tvrdio sam da je nas najbolji sudac...![]()
Hvala
A fkt uvijek nas je ovaj Slavko postovao,uvijek lijepo govorio o klubu i navijacima.Nevezano sto je strumfove naguzio.a nije da ne zna i posao.
Mislim da je prava steta sto nije bar u akademiji,mada ne vjerujem da bi pristao ali eto kao sef akademije ili nezz jbg.
Mislim da je prava steta sto nije bar u akademiji,mada ne vjerujem da bi pristao ali eto kao sef akademije ili nezz jbg.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 04 maj 2019, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vanja8 je napisao/la:Ja uvijek stojim iza onog sto napisem,ali sacekaj kraj prvenstva pa ces i sam vidjeti...Sto se tice kona ,oni vala mogu napisati i da ce im Pjanic doci komotno...Vaha1946 je napisao/la:Ima li kakvih novih info u vezi Hadzica, ili i dalje stoji ono sto si pisao, posto skretnicari tvrde suprotno, mislim jasno je kome se vjeruje, al eto da priupitamVanja8 je napisao/la:Svaka cast Radniku na danasnjoj igri...Sramotno sudjenje Peljte,koji me je demantovao,a tvrdio sam da je nas najbolji sudac...![]()
Hvala
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam bi li ''ugrozio'' trenersku karijeru ali nije on više mlad čovjek tako da, možda?mma_hz je napisao/la:A fkt uvijek nas je ovaj Slavko postigao,uvijek lijepo govorio o klubu i navijacima.Nevezano sto je strumfove naguzio.a nije da ne zna i posao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj jesmo te uhvatili u mašinu jučer Vanja ali si negdje otišao kuknjava
Kakav bi to cirkus bio da ne odu evropu, a Slavka postave naši u Akademiju 
Znamo da je vrijedan covjek ,eh sad koje su njegove zelje a koje nase to je vec druga stvar a da on ima mjesta imaMortemHz je napisao/la:Ne znam bi li ''ugrozio'' trenersku karijeru ali nije on više mlad čovjek tako da, možda?mma_hz je napisao/la:A fkt uvijek nas je ovaj Slavko postigao,uvijek lijepo govorio o klubu i navijacima.Nevezano sto je strumfove naguzio.a nije da ne zna i posao.
FK SARAJEVO.
Odlicna ekipa i to morate iskoristiti u Evropi.Cestitke na tituli,potpuno zasluzeno.MortemHz je napisao/la:![]()
Sretno
!
Zajebo sam se ja s vama,mislio sam da su Tuzlaci bolji ljudi od vas ali jok mescinibambus je napisao/la:Odlicna ekipa i to morate iskoristiti u Evropi.Cestitke na tituli,potpuno zasluzeno.MortemHz je napisao/la:![]()
Sretno
![]()
FK SARAJEVO.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Negdje sam nekad čini mi se i pročitao da je on specijalizovan za rad s mladim fudbalerima? Ili možda i griješim.. Ali kada bi on to htio to bi bio veliki napredak za AKADEMIJU tako da bi podržao toMortemHz je napisao/la:Ne znam bi li ''ugrozio'' trenersku karijeru ali nije on više mlad čovjek tako da, možda?mma_hz je napisao/la:A fkt uvijek nas je ovaj Slavko postigao,uvijek lijepo govorio o klubu i navijacima.Nevezano sto je strumfove naguzio.a nije da ne zna i posao.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Bolje Slavko nego onaj sto ga pekar neki dan nakvasi
FK SARAJEVO.
Nemoj tako, Šarić radi odlican posao u Akademiji...mma_hz je napisao/la:Bolje Slavko nego onaj sto ga pekar neki dan nakvasi
Hvala drug...bambus je napisao/la:Odlicna ekipa i to morate iskoristiti u Evropi.Cestitke na tituli,potpuno zasluzeno.MortemHz je napisao/la:![]()
Sretno
![]()
- kupus army
- Kontakt:
Hadzic nece doci u FKS, bio je meta za ljetni prelazni rok prosle godine, al je sam sebe eliminisao losim ponasanjem na utakmici prije godinu dana, kada je usao u sukob sa nekim nasim igracima i trenerom.Vaha1946 je napisao/la:Ima li kakvih novih info u vezi Hadzica, ili i dalje stoji ono sto si pisao, posto skretnicari tvrde suprotno, mislim jasno je kome se vjeruje, al eto da priupitamVanja8 je napisao/la:Svaka cast Radniku na danasnjoj igri...Sramotno sudjenje Peljte,koji me je demantovao,a tvrdio sam da je nas najbolji sudac...![]()
Hvala
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Nemoj nas u isti kos sa njima svegati.mma_hz je napisao/la: Zajebo sam se ja s vama,mislio sam da su Tuzlaci bolji ljudi od vas ali jok mescini
@vanja8
Sretno u kupu.
p.s Idem s teme,reci ce da se lizemo.Pozdrav.
!
NprVanja8 je napisao/la:Nemoj tako, Šarić radi odlican posao u Akademiji...mma_hz je napisao/la:Bolje Slavko nego onaj sto ga pekar neki dan nakvasi
FK SARAJEVO.
bambus je napisao/la:Nemoj nas u isti kos sa njima svegati.mma_hz je napisao/la: Zajebo sam se ja s vama,mislio sam da su Tuzlaci bolji ljudi od vas ali jok mescini![]()
@vanja8
Sretno u kupu.Zivio.
p.s Idem s teme,reci ce da se lizemo.Pozdrav.
Ono sto je Alagic radio u Akademiji kada su ljudi sa strane imali znatnog utjecaja na sastave nasih Omladinskih Pogona jednostavno je presjekao,covjek je i po glavi dobio jer je stao u kraj pojedincima koji su mesetarli oko Akademije...Drugo,ima odlicnu viziju i plan nadogradnje Akademije,sto infrastrkturno, sto saradnjom sa mnogim Akademijama po Evropi...I novi vlasnici su izuzetno zadovoljni njegovim radom...Da ne idem sada u sitne detalje...mma_hz je napisao/la:NprVanja8 je napisao/la:Nemoj tako, Šarić radi odlican posao u Akademiji...mma_hz je napisao/la:Bolje Slavko nego onaj sto ga pekar neki dan nakvasi
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, mnon46 i 16 gostiju.