FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako ti to sve znas?
Mislim kako da ti vjerujem to sto pises?
Mislim kako da ti vjerujem to sto pises?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nebitno...Niti koga ubjedjujem da mi vjeruje,jednostavno napisem ono sto znam,a hoce li ko vjeovati,hoce li ko procitati,najmanje mi je važno...mma_hz je napisao/la:Kako ti to sve znas?
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 04 maj 2019, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sjecam se tvojih prvih postova vezano za Welbeca kad si pisao da si radio sa firmom neke radove dole i gledao treninge,ugl nesta tako si pisao,doduse ima haman godi a.Vanja8 je napisao/la:Nebitno...mma_hz je napisao/la:Kako ti to sve znas?
FK SARAJEVO.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde iskreno, bil vi voljeli da dovedemo Irfana Hadžića iz Radnika?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dupla Kruna Mubarek Olsun...

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Itekako,boli me neka stvar s kim se svadjao,kome je **** mater itd itd ,momak je za nase uslove top napadač i obavezno se mora dovesti.BordoSarajevo je napisao/la:Hajde iskreno, bil vi voljeli da dovedemo Irfana Hadžića iz Radnika?
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 04 maj 2019, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...mma_hz je napisao/la:Sjecam se tvojih prvih postova vezano za Welbeca kad si pisao da si radio sa firmom neke radove dole i gledao treninge,ugl nesta tako si pisao,doduse ima haman godi a.Vanja8 je napisao/la:Nebitno...mma_hz je napisao/la:Kako ti to sve znas?
Ma ok je sve,mozda ti dijete trenira,mozda ti je drug neko od trenera ,sve je to ok samo ne iznosi sve sto znas jbg.Nesta zadrzi i za sebe.
FK SARAJEVO.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Nikad mi ljepši ramazan neće bit od ovog u kojem ćemo duplu krunu osvojit aBd, Za 10-20-60 godina ima da se svi sjećamo ovog mubarek ramazana po ovim šerpama koje će naši šampioni podić
A zeničani pokazuju klasu nema šta. Dobiju petardu na koševu al svejedno čestitaju i na pobjedi i na tituli. Malo je takvih u šta smo se i uvjerili nedavno
A zeničani pokazuju klasu nema šta. Dobiju petardu na koševu al svejedno čestitaju i na pobjedi i na tituli. Malo je takvih u šta smo se i uvjerili nedavno
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Ma ja sasvim malo i iznosim,nemam potrebu za objavljivanjem o svemu onom sto znam...mma_hz je napisao/la:Ma ok je sve,mozda ti dijete trenira,mozda ti je drug neko od trenera ,sve je to ok samo ne iznosi sve sto znas jbg.Nesta zadrzi i za sebe.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čestitam mu danas na asistenciji i napišem mu da je zaslužio kartu za Koševo i pitam ga jel ima istine što se pisalo da je moguć dolazak u najveći klub u državi, kad mi odgovara - zahvaljuje se i da postoji mogućnost da dođe ali da nije ništa odlučio još.mma_hz je napisao/la:Itekako,boli me neka stvar s kim se svadjao,kome je **** mater itd itd ,momak je za nase uslove top napadač i obavezno se mora dovesti.BordoSarajevo je napisao/la:Hajde iskreno, bil vi voljeli da dovedemo Irfana Hadžića iz Radnika?
Znači da smo pokazali interes i da su stupili u kontakt i da je do njega, što ne znači da će preć jer čim nije odlučio vjerovatno možda čeka i bolje ponude
FK Sarajevo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel istina da ahmetovic ide u tuzla city?Vanja8 je napisao/la:Ma ja sasvim malo i iznosim,nemam potrebu za objavljivanjem o svemu onom sto znam...mma_hz je napisao/la:Ma ok je sve,mozda ti dijete trenira,mozda ti je drug neko od trenera ,sve je to ok samo ne iznosi sve sto znas jbg.Nesta zadrzi i za sebe.
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Znaci vanja ti si novi stari ultra mega giga insajder. Pita te frajer kako znas pa ako nije problem de nas prosvjetli
Kako si kurchevit ocm nije normalno, ti si forumski c ronaldo svrsavaj brate
Kako si kurchevit ocm nije normalno, ti si forumski c ronaldo svrsavaj brate
Zadnja izmjena: Smjecanindzemo, dana/u 04 maj 2019, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.Vanja8 je napisao/la: Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...
Znam ja ko je @Vanja8 i da sve što kaže je 99% tačno.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne bi bilo lose, trenutno uz naseg Ahmeta najubojitiji napadac lige. Dao 9 golova u Radniku gdje nisu napadacki orijentisana ekipa.BordoSarajevo je napisao/la:Hajde iskreno, bil vi voljeli da dovedemo Irfana Hadžića iz Radnika?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Benkara samo nemoj rec da je Ermin Avdic licno, grob cu si iskopat
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj popustite lika sta vam je, sve sto je do sad napisao bilo je tacno ili se je nesto vrtilo oko toga.
Uvijek mora neko glupu temu pokrenuti.
Uvijek mora neko glupu temu pokrenuti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Brate pitam ako nece da odgovori nikakav problem, ne morate vi glumit advokate.
Eh taj 1% je najgoriBenkara21 je napisao/la:Znam ja ko je @Vanja8 i da sve što kaže je 99% tačno.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, GokuSSJG i 11 gostiju.