Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
2 su opcije kada stavljas neciju sliku na zid, a nije ti familija:
1. pukotina si
2. primas 3 milje, a 8 sati ne radis nista
1. pukotina si
Facttuzlak1987 je napisao/la:2 su opcije kada stavljas neciju sliku na zid, a nije ti familija:
1. pukotina si
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ma bolesno mi sto je stavio svoju sliku a ne to sto ima titinuSage je napisao/la:koje si godište? iskrenoItsRamiz je napisao/la:
mislim svoju sliku gdje je tito u pozadini a sjeca se njega
Zadnja izmjena: ItsRamiz, dana/u 04 maj 2019, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Marsal
- Kontakt:
Kad ćemo u Njemačku jaro?tuzlak1987 je napisao/la:2 su opcije kada stavljas neciju sliku na zid, a nije ti familija:
1. pukotina si
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A zamisli scene Titina slika stoji pored Dražine.Marsal je napisao/la:Haj Tile i nekako ali ima ljudi koji stavljaju Alijinu sliku u kancelariju![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Staviš Pol Pota odmah, pravi drug da budeš.Derdiyok je napisao/la:A zamisli scene Titina slika stoji pored Dražine.Marsal je napisao/la:Haj Tile i nekako ali ima ljudi koji stavljaju Alijinu sliku u kancelariju![]()
![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam ni ja sad, jel bolje ovdje raditi i ganjati nesto pa ti se prvo ne ide ili se kasnije covjek pokaje pa pozeli vaniMarsal je napisao/la:Kad ćemo u Njemačku jaro?tuzlak1987 je napisao/la:2 su opcije kada stavljas neciju sliku na zid, a nije ti familija:
1. pukotina si
- legenda reala
- Kontakt:
jbn poso izgleda, nigdje te na forumutuzlak1987 je napisao/la:
Ne znam ni ja sad, jel bolje ovdje raditi i ganjati nesto pa ti se prvo ne ide ili se kasnije covjek pokaje pa pozeli vani
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
Ja ovdje max mogu imat 1300 ili 1400tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam ni ja sad, jel bolje ovdje raditi i ganjati nesto pa ti se prvo ne ide ili se kasnije covjek pokaje pa pozeli vaniMarsal je napisao/la:Kad ćemo u Njemačku jaro?tuzlak1987 je napisao/la:2 su opcije kada stavljas neciju sliku na zid, a nije ti familija:
1. pukotina si
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest to, do 5 nista internet ali je normala posao kad se skonta. Vidim na ulici ima ljudi u losoj situaciji, kazem sebi suti top je ovo budi sretan.legenda reala je napisao/la:jbn poso izgleda, nigdje te na forumutuzlak1987 je napisao/la:
Ne znam ni ja sad, jel bolje ovdje raditi i ganjati nesto pa ti se prvo ne ide ili se kasnije covjek pokaje pa pozeli vani
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest to kasnije kad imas porodicu pa malo se promjeni situacija i onda ti 2000 budu da prezivi porodica od 4. Al tu se nije jos stiglo, zato kazem mozda covjek kasnije pocne razmisljati da ide. Meni sad u glavi budi sretan, imas posao, daju ti ljudi pare da ucis posao, a mogao si lezati kod kuce i nista ne raditi da su rekli eto ne trebas nam. Ovako sa sposobnostima pocetnika prezadovoljan i da su rekli necemo ti placati nista.Marsal je napisao/la: Ja ovdje max mogu imat 1300 ili 1400i to kad napredujem da nemam više đe napredovat, a stalni rast cijena svega i svačega me definitivno obeshrabruje. Mislim da ću definitivno otići samo ću uzet vremena da sebi obezbjedim ugodan odlazak. Ne vrijedi ovdje život provest.
-
jolicnikola
- Kontakt:
a kolko tu ima domazeta?
U zemju javova i tigjova sto bi reko Kjajevic MajkoOsim13 je napisao/la:Kaka Njemačka treba u Afriku ić
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- alan_kardec
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:A zamisli scene Titina slika stoji pored Dražine.Marsal je napisao/la:Haj Tile i nekako ali ima ljudi koji stavljaju Alijinu sliku u kancelariju![]()
![]()
Zamišljam
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Fantasista
- Kontakt:
Fakat ne kontam zasto Titagu poredite sa cetnikom, uozbiljite se.
Kod mene u hodniku velika slika Titina, salutiram svako jutro kad ustanem
Kod mene u hodniku velika slika Titina, salutiram svako jutro kad ustanem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.