FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Smjecanindzemo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Smjecanindzemo » 04 maj 2019, 22:58

Eo sutra cu vam ja napisat hocel Irfo doc il nece, mislim pitat cu svog skolskog druga(Irfu).

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 maj 2019, 22:59

Vanja8 je napisao/la:
Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...
A gdje zive Vijetnamci? Znas na sta mislim :pray:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2019, 23:00

bambus je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: :thumbup:
Odlicna ekipa i to morate iskoristiti u Evropi.Cestitke na tituli,potpuno zasluzeno.
Sretno
:salut: :salut:
Hvala puno brate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:00

revolt je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...
Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.
Prvo nisam ulazio u problem zasto nije odgovara niti sam rekao da mu je licno smetao,jednostavno izabrao je Adukora i nisam kritikovao Musemica zato...Druga stvar,moje misljenje da Hus nije trener za nasu buducnost ostaje i ja svoje misljenje ne mijenjam,da li to odgovaralo nekom tu ili ne mene interesuje kao lanjski snijeg...Idolopoklonstvo nikada nikome nije donijelo dobro,svako vuce i dobre i lose poteze i kritika je uvijek za lose stvari potrebna radi normalnog funkcionisanja kluba...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 maj 2019, 23:02

Ma Vanja je momak iz raje, nije ublehas ko neki. Sve i da ne dodje Irfo, smatrat cu da je isti nesto usro i propo mu transfer, a Vanja ce ostat momcina. Kako on meni sa vazelinom mece Robovima cundaru na kvarno. Kreten
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 04 maj 2019, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:03

ElCartel11 je napisao/la:Daj popustite lika sta vam je, sve sto je do sad napisao bilo je tacno ili se je nesto vrtilo oko toga.
Uvijek mora neko glupu temu pokrenuti.
Ma meni ne smeta...Sve sto želim ja cu odgovoriti...naravno ima nekih kome nemam potrebu ni odgovarati,a necu to ni raditi... :kafa:

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 04 maj 2019, 23:04

Nek si ti nama odmah rekao sta te muci. Idi pozavrsavaj te licence pa ga zamjeni, a sef ce narednih 5 godina ako ga ne bude zdravlje hebavalo vodit klub i osvajat ovu pisljivu ligu, a u europi uz malo nafake i iskorak napravit.
Zadnja izmjena: Smjecanindzemo, dana/u 04 maj 2019, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:05

Laznjak je napisao/la:Ma Vanja je momak iz raje, nije ublehas ko neki. Sve i da ne dodje Irfo smatrat cu da je isti nesto uaro i propo mu transfer, a Vanja ce ostat momcina. Kako on meni sa vazelinom mece Robovima cundaru na kvarno. Kreten
A jos sam ti i garažu ostavio otvorenu nakon Grbavice... :rol: :rol: :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 maj 2019, 23:05

Novi prvak je s koseva ooooo
Svi na kosevo u srijedu pa onda svi u Banovice ma da ce nas dobit City al nema veze protiv zvjezda 09 proslava duple krune

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 04 maj 2019, 23:06

Bespotrebna rasprava, radujte se umjesto sto pisete ta sranja
Amer Dupovac!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 maj 2019, 23:07

Vanja8 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Ma Vanja je momak iz raje, nije ublehas ko neki. Sve i da ne dodje Irfo smatrat cu da je isti nesto uaro i propo mu transfer, a Vanja ce ostat momcina. Kako on meni sa vazelinom mece Robovima cundaru na kvarno. Kreten
Sto ne kazes da si rota ostavio odvezanog?

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 maj 2019, 23:08

Nije istina da husu nije odgovarao, vec smo imali 6-7 stranaca i njje bilo realno da se potpise, sto ne znaci da nece na ljeto.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:10

Laznjak je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Sto ne kazes da si rota ostavio odvezanog?
Jbga zaboravio... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
A znaci ono je tvoja patika u garaži...Moram ti je vratiti... :rol: :rol: :rol:

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 04 maj 2019, 23:13

Sta bolan da se radujem kad nakon moguce prve duple krune u hebenoj komplet historiji on hoce da tog sefa koji je to napravio mjenja. Ljudi zaboravljaju da kad smo Husrefa ko kera otjerali nismo mogli na zelenu granu nikako i neki bi opet eto digla im se cuna pa da relativno bez razloga tog nekog sa mogucim historijskim uspjehom mjenjaju. Pa ne ide brate. Ljudi svaki dan postavljaju statistiku ovdje sta je taj covjek napravio ove sezone, al ne hajmo ga mjenjat. Boli ba mene kita sto se vi lozite ko klinci kao prcate tamo neke navijace nekih klubova i to vam vrh dana. Pozz duplaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 maj 2019, 23:14

Kako sad stvari stoje, a i vjerovatno ce tako i biti na kraju, mi nismo nosioci u LP.

Ima jakih ekipa protiv kojih nemamo bas neke sanse (citaj nemamo nikakve) Celtic i Ludogorets.

Ekipe koje nisu jake kao ove dvije ali su blizu njih sto znaci, da opet tesko mozemo sta protiv njih su: Astana, Bate, Legia.

Ekipe koje su takodje jace od nas ali jih mozemo iznenaditi nekom vrh predstavom: Qarabag, Czv, Rosenborg, Sheriff.

Ekipe za koje mislim da su (malo) jace od nas ali ne kao ove gore: Maribor, Slovan Bratislava, F91 Dudelange, HJK Helsinki.

Ekipe protiv kojih smo bara-bara (vjerovatno): Shkendija, The New Saints, Dundalk

Znaci kad bi izbjegli gornjih prvih 5 ekipa za koje sam napisao, da su bas prejake i dodajmo jos CZV, jer ne zelim gledati sranje i nerede, tu dolazimo da bi bilo dobro izbjeci 6 klubova od njih 16, sto nije tako nemoguce.
Da nas malo zrijeb pomazi, mislim da je vrijeme vec jednom yebem mu.
Ovo je po trenutacnom stanju u ligama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2019, 23:14

Vanja samo rafu raju ba, pogotovo zeničane..
Ka'e nemojte se vi sekirati ništa, neće velika razlika biti, opušteno sve :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:16

MortemHz je napisao/la:Vanja samo rafu raju ba, pogotovo zeničane..
Ka'e nemojte se vi sekirati ništa, neće velika razlika biti, opušteno sve :rol: :rol:
Slusaj Morto...
Prvo si me zavadio sa Bosanskim katolicima,a sad hoces i sa robijasima,pa stvarno nema smisla... :rol: :rol: :rol:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 maj 2019, 23:19

Jeste li počeli vrtiti snimak iz maja 2015 :kafa:

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 04 maj 2019, 23:19

Kakve veze ima to sto vi pisete sa FKS imate pp glumci
A brate elcartel pa to nam postaviii. E da je nafake pa na te Makedonce udarit il na Bratislavu.
Zadnja izmjena: Smjecanindzemo, dana/u 04 maj 2019, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2019, 23:20

Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Vanja samo rafu raju ba, pogotovo zeničane..
Slusaj Morto...
Prvo si me zavadio sa Bosanskim katolicima,a sad hoces i sa robijasima,pa stvarno nema smisla... :rol: :rol: :rol:
Do sutrašnjeg dana ću i Tuzlake okrenuti protiv tebe :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []