AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
nije losa tekma bila...mislio sam da ce biti x, al nazalost nista od toga..
aaa jbg dokle više problema sa realizacijom napada ???? jbt tito nikako mi ne ide u glavu "Kako neće lopta u gol ??? jbg treba izvući nešto iz ovoga ... hajmo sad remi s palermom i realom i ja zadovoljan 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- senad_flamin
- Kontakt:
jedva cekam da neko otvori TEMU za NAJOMRAZENIJEG FORUMASA.....definitivno bi to bio ti!!!amell je napisao/la:nikada gora odbrana i smjesnija ekipa nije hodala kuglom zemaljskom![]()
![]()
![]()
Tvoj cilj je samo provociranje..Hahaha vidio sam vasu odbranu i necu nista komentarisat samo cu reci GERET BALE!
Mi barem priznajemo da osim Thiaga Silve nemamo vise nikog u odbrani!
Ohladi malo tvoji postovi su nesto najgluplje sto sam ikada citao!
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
poslije reala se ide u bari pa onda dolazi palermo pa inter.robovi88 je napisao/la:aaa jbg dokle više problema sa realizacijom napada ???? jbt tito nikako mi ne ide u glavu "Kako neće lopta u gol ??? jbg treba izvući nešto iz ovoga ... hajmo sad remi s palermom i realom i ja zadovoljan
gledam sad posjed lopte 63%, šutevi 22-8, korneri 8-1, jest da se to ne broji, al desi se, izgubi barsa a ima 80% loptu, jbg 3 kontre istrce 2 put im udje i to je to. sve ok idemo dalje porazi su dio sporta al nije ni jasno da treća godina kako milan nema lijevog beka i opet se niko ne dovodi, antonini kikso kod oba gola noćas.
moratel toga konja citirati, ja ga fino imam u gnjavatorima al vidim kad neko to uradi, forum je puno ljepši kad ne vidite njegove pajine i postove još par pojedinaca
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
sta je boli te istina pa skreces na temu o tome kakav sam ja kao osoba i forumas,tebi je glupo to sto ti neko kaze realnost i istinu pa jos vredzassenad_flamin je napisao/la:jedva cekam da neko otvori TEMU za NAJOMRAZENIJEG FORUMASA.....definitivno bi to bio ti!!!amell je napisao/la:nikada gora odbrana i smjesnija ekipa nije hodala kuglom zemaljskom![]()
![]()
![]()
Tvoj cilj je samo provociranje..Hahaha vidio sam vasu odbranu i necu nista komentarisat samo cu reci GERET BALE!
Ohladi malo tvoji postovi su nesto najgluplje sto sam ikada citao!
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- senad_flamin
- Kontakt:
covjece ne mozes reci da je Milan sinoc igrao lose kad nije tako!amell je napisao/la:sta je boli te istina pa skreces na temu o tome kakav sam ja kao osoba i forumas,tebi je glupo to sto ti neko kaze realnost i istinu pa jos vredzassenad_flamin je napisao/la:jedva cekam da neko otvori TEMU za NAJOMRAZENIJEG FORUMASA.....definitivno bi to bio ti!!!amell je napisao/la:nikada gora odbrana i smjesnija ekipa nije hodala kuglom zemaljskom![]()
![]()
![]()
Ohladi malo tvoji postovi su nesto najgluplje sto sam ikada citao!![]()
![]()
![]()
![]()
Mi stvarno imamo losu odbranu,ali vidio sam i vasu covjek vam daje 3 gola tracajuci od centra do gola,i to sve na isti nacin!
Ne kazem da si ti losa osoba ali provociras dosta bezveze,de malo budi ti realan i reci da je Milan sinoc zasluzio barem bod.
-Onaj vas Chivu je postao dosta los i spor,Maicon nije u forimi kao prosle god. Lucia vise nema u repki ( tu je sad Thiago Silva) po meni Santon i Samuel so ponajbolji u odbrani Intera!
-RIVALDO-
amele haj fino **** u skokovima s teme jer ako nemaš šta pametno reći bolje šuti.
što se tekme tiče uglavnom ste sve rekli. antonini je kloc nad klocevima treba ga se riješiti što prije i najzad dovesti pravog kvalitetnog lijevog beka. zambro kad se vrati može na desnu stranu i da se mijenja zajedno sa jučer solidnim abateom. sramota je da antonini igra na poziciji na kojoj je do jučer igrao najbolji lijevi bek svih vremena Maldini.
ni onaj grk nije nešto oduševio, nekako mlako a vidi se da ima i brzinu i snagu samo treba da bude odlučniji. ono što zabrinjava jeste da nesta u zadnje vrijeme i ne igra na nivou na kojem smo mi to navikli ali opet mnogo bolje od ostatka odbrane. očigledno je da trident pirlo gattuso seedorf više ne mogu pružati ono što su nekad mogli jer smiješno je da nisu mogli pregaziti ali baš pregaziti vezni red sastavljen od aquilanija mela marchisia itd. definitivno potrebno osvježenje i u veznom redu. zatim napad je posebna priča. dosta se šansi stvorilo ali lopta nije htjela u gol. meni je ova tekma sinoć ličila na onu od prošle sezone na nou campu barca-kazan. juve je znao da im je jedina šansa na kontre da dođu do pobjede i uspjeli su u naumu i treba im čestitati na fer i korektnoj pobjedi. ako ništa sudija je odradio solidan posao i izuzev par sitnih grešaka onaj ofsajd pata koji nije to bio i mozda jos ponesto ali sve u svemu dobar sudija i drago mi je što se neće povlačiti repovi radi nekih stvari koje su se prije znale dešavati ili na štetu ili u korist milana. pato razočarao, veoma loše igra definitivno ispod nivoa koji on to može. izgleda još se nije navikao na ibru i da treba dodati ponekad loptu a ne sam pokušavati protiv 3 protivnička igrača. ibra standardno dobar, trudi se dosta ali nema podršku saigrača sem robinha koji dosta trči otvara prostor ali nije to robinho onaj stari, vjerovatno još nema dovoljnog samopouzdanja. zatim abbiati također nije za pohvaliti, krivac je za prvi gol dosta jer je loše ispucao loptu koju su prihvatili juventusovi igrači i ceglie je uspio centrirati za quagliarellu. kako god bitka je izgubljena ali ne i rat. znam da otrcano zvuči ali ima se još mnogo igrati. treba sve karte baciti na seriu a pošto je liga prvaka zaista u ovome momentu imho prevelik zalogaj za allegrija koji je sa svojim taktikama priča za sebe. očigledno je da ni inter nije u nekoj formi jer su jedva pobijedili u genoi i nisu ništa pokazali. juve jeste pobjedio ali realno njihovo je 4. mjesto jer će roma kad tad dignuti formu sa igračima poput de rossija, tottija, borriella, vučinića, meneza, adriana itd.
što se tekme tiče uglavnom ste sve rekli. antonini je kloc nad klocevima treba ga se riješiti što prije i najzad dovesti pravog kvalitetnog lijevog beka. zambro kad se vrati može na desnu stranu i da se mijenja zajedno sa jučer solidnim abateom. sramota je da antonini igra na poziciji na kojoj je do jučer igrao najbolji lijevi bek svih vremena Maldini.
ni onaj grk nije nešto oduševio, nekako mlako a vidi se da ima i brzinu i snagu samo treba da bude odlučniji. ono što zabrinjava jeste da nesta u zadnje vrijeme i ne igra na nivou na kojem smo mi to navikli ali opet mnogo bolje od ostatka odbrane. očigledno je da trident pirlo gattuso seedorf više ne mogu pružati ono što su nekad mogli jer smiješno je da nisu mogli pregaziti ali baš pregaziti vezni red sastavljen od aquilanija mela marchisia itd. definitivno potrebno osvježenje i u veznom redu. zatim napad je posebna priča. dosta se šansi stvorilo ali lopta nije htjela u gol. meni je ova tekma sinoć ličila na onu od prošle sezone na nou campu barca-kazan. juve je znao da im je jedina šansa na kontre da dođu do pobjede i uspjeli su u naumu i treba im čestitati na fer i korektnoj pobjedi. ako ništa sudija je odradio solidan posao i izuzev par sitnih grešaka onaj ofsajd pata koji nije to bio i mozda jos ponesto ali sve u svemu dobar sudija i drago mi je što se neće povlačiti repovi radi nekih stvari koje su se prije znale dešavati ili na štetu ili u korist milana. pato razočarao, veoma loše igra definitivno ispod nivoa koji on to može. izgleda još se nije navikao na ibru i da treba dodati ponekad loptu a ne sam pokušavati protiv 3 protivnička igrača. ibra standardno dobar, trudi se dosta ali nema podršku saigrača sem robinha koji dosta trči otvara prostor ali nije to robinho onaj stari, vjerovatno još nema dovoljnog samopouzdanja. zatim abbiati također nije za pohvaliti, krivac je za prvi gol dosta jer je loše ispucao loptu koju su prihvatili juventusovi igrači i ceglie je uspio centrirati za quagliarellu. kako god bitka je izgubljena ali ne i rat. znam da otrcano zvuči ali ima se još mnogo igrati. treba sve karte baciti na seriu a pošto je liga prvaka zaista u ovome momentu imho prevelik zalogaj za allegrija koji je sa svojim taktikama priča za sebe. očigledno je da ni inter nije u nekoj formi jer su jedva pobijedili u genoi i nisu ništa pokazali. juve jeste pobjedio ali realno njihovo je 4. mjesto jer će roma kad tad dignuti formu sa igračima poput de rossija, tottija, borriella, vučinića, meneza, adriana itd.
Il club più titolato al Mondo.
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahahahaahahhaahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahaa[email protected] je napisao/la:amele haj fino **** u skokovima s teme jer ako nemaš šta pametno reći bolje šuti.
ček ček
hahahahahaahahahahaahahahahahaahahahahaahahhahhaahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahaha roma hahahahahahahahahahhahaahahaha
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
a Lazio ?????????
niko ga ne shvaca ozbiljno, a ljudi gaze sve pred sobom u kontinuitetu, a ne ko neki jednu pobjede drugu izgube
niko ga ne shvaca ozbiljno, a ljudi gaze sve pred sobom u kontinuitetu, a ne ko neki jednu pobjede drugu izgube
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ni ja ga (lazio) ne shvacam ozbiljno...samo se pitam dokle ce ih sreca pratiti , sad ce ih, nadam se Roma oderativuvu_zzz je napisao/la:a Lazio ?????????![]()
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
jesi me nasmijaoL'Avvocato je napisao/la: hahahahahaahahhaahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahaa
ček ček
hahahahahaahahahahaahahahahahaahahahahaahahhahhaahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahaha roma hahahahahahahahahahhahaahahaha

a vidjet ćemo u maju ko će se smijati. i prošle sezone juve je najavio borbu za scudetto pa smo vidjeli gdje je završio. ko visoko leti nisko pada. uživaj u derbiju milan-real u srijedu i onda u četvrtak juventus-fk mrduša donja
Il club più titolato al Mondo.
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahahaahahahahaahahahaha patetike jarane hahahahahahahaahahaahahahahaa

★★★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
koji konstruktivan post lo stile amell i pajaL'Avvocato je napisao/la:hahahahaahahahahaahahahaha patetike jarane hahahahahahahaahahaahahahahaa![]()
![]()
inace sinoć ko je u juventusovoj igri vidio ista sampionsko taj je corav, ono je igra za 3-4 derbija u sezoni protiv jacih timova, al kako misle bunkerom pobjediti manje koji ce isto igrati bunker,
ok pobjeda je velika i vazna juventusu, al reci da je sad samo zbog toga juve glavni kandidat za titulu je apsurd, niti je ista veci niti ista manji kandidat nego sto je bio prije 2 dana
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Koliko se radovao
nek im ga je on uvalio

-
jasko_juve
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:koji konstruktivan post lo stile amell i pajaL'Avvocato je napisao/la:hahahahaahahahahaahahahaha patetike jarane hahahahahahahaahahaahahahahaa![]()
![]()
![]()
inace sinoć ko je u juventusovoj igri vidio ista sampionsko taj je corav, ono je igra za 3-4 derbija u sezoni protiv jacih timova, al kako misle bunkerom pobjediti manje koji ce isto igrati bunker,
ok pobjeda je velika i vazna juventusu, al reci da je sad samo zbog toga juve glavni kandidat za titulu je apsurd, niti je ista veci niti ista manji kandidat nego sto je bio prije 2 dana
ne,Milan je glavni kandidat za titulu..jest jest..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
on to nije rekaojasko_juve je napisao/la:tony-mortale je napisao/la:koji konstruktivan post lo stile amell i pajaL'Avvocato je napisao/la:hahahahaahahahahaahahahaha patetike jarane hahahahahahahaahahaahahahahaa![]()
![]()
![]()
ne,Milan je glavni kandidat za titulu..jest jest..![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
zna se ko je prvi kandidat za titulu.ha ya
Lazio
Lazio
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
hahah ko i MainzInterista di cuore je napisao/la:zna se ko je prvi kandidat za titulu.ha ya![]()
Lazio
Ooo Milanezi gdje ste, sta ima. Spremi za jos jedan poraz?
btw. kad igrate sa Interom da vas se i na tom polju satre?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Portillo je napisao/la:Ooo Milanezi gdje ste, sta ima. Spremi za jos jedan poraz?![]()

ahh štaćeš tako ti je to ... ništa do januara
12. kolo: Inter – MILAN
Srce na teren !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.