FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

desperados
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la desperados » 05 maj 2019, 00:00

Ja ne vjerujem da ima i to. Valjda ako ne servisiras taj reprogram redovno, on pada u vodu?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 05 maj 2019, 09:44

Brcanskamalta je napisao/la:
desperados je napisao/la:Nekoliko bivših nogometaša Slobode potražuje svoj novac. Prema saznanjima SportSport.ba, Mladen Veselinović i Haris Mehmedagić nisu dobili novac, dok su dugovanja prema Miljanu Govedarici i Ameru Osmanagiću isplaćena. Amer Ordagić je također imao potraživanja, ali nije poznato da li je postigao dogovor sa Slobodom i je li mu u međuvremenu klub izmirio dugove.

Također, nekadašnjem uposleniku Slobode Ismetu Džananoviću je isplaćen novac, ali još uvijek je nekoliko igrača kojima Sloboda treba da isplati dugovanja, kako bi stekla uslov za dobivanje licence.

Prema našim informacijama, klub je dužan i oko 64.000 KM Poreznoj upravi. Po onome što nam je rečeno iz izvora bliskih klubu, Sloboda mora da plati oko 120.000 KM da bi dobila licencu za nastup u Premijer ligi naredne sezone.

Na Tušnju će morati sada da krenu u rješavanje nagomilanih dugovanja, kako bi se na Drugostepenoj komisiji sredinom maja ipak dobila neophodna licenca. Borac je ranije bio "žrtva" dugogodišnjih dugovanja i ostao je bez Premijer lige, pa sada i Sloboda ne smije da se kocka i da čeka da se neko smiluje.
Otkud poreznoj ....kaze Tuzlak da se placa to uredno..Ovo je sigurno podvala islamskih fundamentalista ....
Grad plaća reporgram uredno, a ovo su tekuće obaveze.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 maj 2019, 09:55

Znaci, Zeljo bez licence za Evropu, a mi i Celik za Premijer ligu. To znaci da nas vise ne interesuje kako Zeljo igra. Moramo pobijediti naredne 2 tekme kod kuce i nadati se da ce Celik kiksati.
Eto lige i qurca da mi i Celik, ne zna se ko je losiji, imamo velike sanse za Evropu. Mada se mogu okladito da ce se navlaciti nekom srpskom klubu izlazak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 05 maj 2019, 10:12

Beduin je napisao/la:Znaci, Zeljo bez licence za Evropu, a mi i Celik za Premijer ligu. To znaci da nas vise ne interesuje kako Zeljo igra. Moramo pobijediti naredne 2 tekme kod kuce i nadati se da ce Celik kiksati.
Eto lige i qurca da mi i Celik, ne zna se ko je losiji, imamo velike sanse za Evropu. Mada se mogu okladito da ce se navlaciti nekom srpskom klubu izlazak.
Nismo mi dobili ni za evropu.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 maj 2019, 10:24

Skojevska je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Znaci, Zeljo bez licence za Evropu, a mi i Celik za Premijer ligu. To znaci da nas vise ne interesuje kako Zeljo igra. Moramo pobijediti naredne 2 tekme kod kuce i nadati se da ce Celik kiksati.
Nismo mi dobili ni za evropu.
Jos bolje, manje da se nerviramo.

075 ❤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 maj 2019, 11:03

Koliko prođe od skupštine? Ovih novih ( doduše bili i u NJUO ), nigdje živih. Jel to intenzivno rade na novom statutu pa nemaju kada ništa drugo :lol:

Kozliću javi se!!! Je li živ i zdrav čovjek :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 maj 2019, 11:16

Pregovara sa Huawei kompanijom,daleko od ociju javnosti :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 maj 2019, 11:21

Imaju rok koji su sami sebi zadali za novi statut do 29. maja. Ubrzo ce to :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 maj 2019, 11:38

zlajci je napisao/la:Nala je sa izjavama poslije utakmice ili postao trol godine ili odvalio ko smijalica.
99,99% da je to prvo :bih:
075

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 maj 2019, 12:11

Nala uveo Zukica kao veznog igraca, Hadzana na lijevog beka stavio, Ivetica na CB. Aferim.

A Hadzan je komotno mogao ostati na svojoj poziciji, Zukic otici na svoju, Vidovic otici lijevo kao krilo i opet blizu gola, a Livancic se povuci na lijevog beka (ili zamijeniti sa Salihovicem ako mu tako vise odgovara) i biti ofanzivniji.

Ovdje mi je Nala totalno pao u ocima i pogubio se nevidjeno.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 maj 2019, 12:12

harry_90 je napisao/la:Pregovara sa Huawei kompanijom,daleko od ociju javnosti :kafa:
Vidićeš kad se u sljedećoj reklami pored Gal Gadot pojavi Omar Pršeš
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 05 maj 2019, 12:41

Mi cemo na drugostepenoj vjerovatno dobit licencu i za PL i za Evropu kad se izmire dugovi. Koliko znam nemamo neke obaveze od UEFE koje nam namecu za licencu kao sto je slucaj kod Zeljeznicara.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 05 maj 2019, 12:46

Za sta Davud trazi 600k
slika
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 maj 2019, 12:49

pozajmica

tad si imao od grada simbolicne cifre. Recimo Sabovic je imao 70.000 GODISNJE.

sve ostalo si morao naci.

Grad se ponovo znacajnije ukljucio u finansiranje kluba od dolaska Cire Blazevica kad je bilo prvo 240 pa kasnije 400 hiljada godisnje (nije istina da je Azmir samo dobio 400 za tri godine, nego je 400 dobio zadnju godinu a prije toga 2x 240 ).

da su Azmir i Salih (jedina dva predsjednika koja nisu tuzila za pozajmice) imali milion od grada mi bi se naosvajali trofeja do sad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 05 maj 2019, 13:00

sviunapad1010 je napisao/la:Koliko prođe od skupštine? Ovih novih ( doduše bili i u NJUO ), nigdje živih. Jel to intenzivno rade na novom statutu pa nemaju kada ništa drugo :lol:

Rade ljudi na licenci valjda je to prece sad.

Sta treba po medijima vazda izjave davat.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 maj 2019, 13:31

Skojevska je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Koliko prođe od skupštine? Ovih novih ( doduše bili i u NJUO ), nigdje živih. Jel to intenzivno rade na novom statutu pa nemaju kada ništa drugo :lol:

Rade ljudi na licenci valjda je to prece sad.

Sta treba po medijima vazda izjave davat.
Ovi ne daju izjave uopste S. Koreja :lol:

Licenca vidimo kako rade čim nismo prošli na prvostepenoj. Biće to dobro, važno je eto da valjda rade.

I niko ih nije tjerao da daju izjave novi statut za 2 mjeseca jel tako?

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 05 maj 2019, 13:36

Ne trebaju ni davat izjave samo kod nas predsjednici daju izjave, u Zrinjskom, Sirokom itd. ne znam ni ko su predsjednici.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 05 maj 2019, 14:08

Skojevska je napisao/la:Ne trebaju ni davat izjave samo kod nas predsjednici daju izjave, u Zrinjskom, Sirokom itd. ne znam ni ko su predsjednici.
:thumbup:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 maj 2019, 14:20

Ne mora izjave davati predsjednik ima načina. Ali trebamo znati sta se dešava u klubu. Ili je klub d.j.l.?

Evo za licencu nagađamo šta je u pitanju, zašto javno ne izađu s tim i navedu razloge i koliki je iznos u pitanju.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 maj 2019, 15:42

Ovaj ne daje izjave. I haman da nece. Oko licence se ne treba zajebavat. Borac je lekcija prosle sezone i opomena. Mada mi je i to sumnjivo skroz. Nisu se ni oni puno bunili, a ubrzo i rijesili dug.
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []