FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba vidjeti ko odlazi pa tek onda vidjeti na koje pozicije dovesti igrace. Po meni bolje 2prava igraca nego 6-7 polovnjaka. Imamo dobru bazu igraca samo treba pogoditi s 2 prava i bit ce top ekipa.
Fala Bogu da ima dobrih stvari, nebi bili ovde gdje jesmo da nije tako.simidobar je napisao/la:Braca to dvoje se ne moze razdvojit, to su gluposti..Zip je napisao/la:revolt je napisao/la: Valja mnogima. A doci ce na red. ABd, zakleo sam se u oktobru da cu sve vase postove povaditi kada osvijomo titulu. No posteno je reci i zajebo sam se. Najgori su ovi "experti". A aBd i njima ce Hus u Evropi izbiti argumente i suplje price kako ne mozemo nista s njim u Evropi. Zivi bili pa vidjeli.
Pa vadi odma, sta cekas... Yebo te Husref vise...
Ne navijas za njega nego za FKS.
Uzivaj u tituli i aBd duploj... i dodji na stadion da skupa bodrimo Sarajevo a ne pojedince, jer su oni prolazni a Sarajevo ostaje !!!
Ne moze covjek ni tebe razdvojit od FKS, cinjenica..
Kao cijelinu FKS al nije uredu zapostavit ni dijelove, pogotovo one pozitivne.
https://sportsport.ba/fudbal/musemicevi ... ord/317280
Malo li je![]()
![]()
![]()
Ovde se predstavlja da ako kritikujemo Husrefa, da zelimo neuspjeh Sarajevu.
I on ce kao da izvlaci neke postove da bi nas kao ismijao ili sta ? Da se kao mi postidimo necega ?
Da uzme 100 titula, ja cu mu biti zahvalan, al misljenja sam opet da nam treba kvalitetniji trener....
Vrijeme ce sve pokazati, jos 15 dana, pa cemo naglabati ko, sta, kako i gdje...
Samo da uzmemo duplu aBd...
A jbg grob vise,opet o Husrefu..
Sad Ce opet YNWA sa ljetopisom i klipovima...
Sad Ce opet YNWA sa ljetopisom i klipovima...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
pa eto nije da nam tu nesto škripi al hajd...Pidroni ostaje, bit će još koji junior...esprit24 je napisao/la:Bojan Letic bi mogao biti nase pojacanje na lijevom beku
igrao je tamo nešto, nekih 18 tekmi ove sezone, onda valjda klupiran zbog ugovora...
mada ja mislim da ako nam Hus ostane trener ide on na stopera hladno
po meni bi Vego bio prioritet opet...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo Akademija, nikakvi polovnjaci 
Ne ulazemo pare da bi gledali svakog osim Akademaca.
4 kvalitetna stranca, koja mogu naprsviti razliku na terenu.
Trebaju par iskusnih igraca, domacih.
Par kvalitetnih mladih igraca iz drugih klubova
Ostalo Akademija.
Dokaz su Kovacevic, Pidro, Mujakic da se moze.. a mi moramo i trebamo sto vise imati akademaca u ekipi.
Ne ulazemo pare da bi gledali svakog osim Akademaca.
4 kvalitetna stranca, koja mogu naprsviti razliku na terenu.
Trebaju par iskusnih igraca, domacih.
Par kvalitetnih mladih igraca iz drugih klubova
Ostalo Akademija.
Dokaz su Kovacevic, Pidro, Mujakic da se moze.. a mi moramo i trebamo sto vise imati akademaca u ekipi.
ne znam meni je Peco ok igrac da nije cestih ozljeda...samo zato ga ne bi doveo a onda imamo krila na izvoz I to I Akademaca...mma_hz je napisao/la:Hadzic,Peco,Civic i Vego se izdvajaju.
Mozda i Galic
Civic mi nije nesto specijalno isto, tesko da bi bio ista vise osim rezerven ako bi ikog iz lige trebali dovesti u vezu to je Bojo ili tipa playa - Dujakovic...
Vego I galic bi bili solidna domaca pojacanja , vego sa Pidrinim neizbjeznim transferom u podsvijesti a Galic odmah bi upao u prvu postavu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo da ti odgovorim i tu cu stati sa daljom raspravom oko Husa...SedrenikHz je napisao/la:Joj Vanja šta im radiš![]()
Mi već spominjemo duplu, a valja sa fašistima dvije odigrat, znamo kako nam se unaprijed dobivene tekme vrate..
Blizu smo ljudi nikad bližee duploj, a i ako ne bude dupla nema veze. Bilo bi samo ovih nickova koji su iskakali kad kiksamo i pričali kako nismo ni titulu zaslužili ali ću im se slatko nasmijati kuknjava
Za Husrefa ne znam dal ga ostavit ili ne, čovjek ima kredita kod nas i svaka mu čast za ovo sad. Tvrdoglav si yebem li ti uh al te volim dao bih ti i guze za ovo što si me ovako učinio sretnim.
Samo TATAR mora igrati na lijevom krilu. Pa nevjerovatna je razlika kada je desno i kada je lijevo.
Mogli bi lagano početi o odlascima i dolascima.
Vanja, Morteme, Laznjak vaša me mišljenja zanimaju ima li koga da je slobodan na ljeto a da bi ga voljeli dovesti u najveći klub u državi![]()
Adukor, Bekić, Crnički (valjda tako biješe), Handzić, Lelić, Pavlović out. Ne znam jesam li koga zaboravio.
Dušana bih ostavio za trečeg beka eventualno, mada što pričaju z kakvim je odnosima sa Husrefom teško da ostaje.
Kako bi nam legao Hadzić to su priče. Danas ga gledam ono će biti strašan igrač, bolji od Koljića siguran sam.
Dovesti desnog beka klasnog, stopera, desno krilo, i doveo bih sko se ukaze prilika za nekog klasnog CMF.
Ipak Hadzija to najbolje zna i vjerujem tom čovjeku nakon zadnja dva, tri odrađena prelazna.
DAJ NAM ZVEZDU DA SE IGRAMOOOO
Ako kritikujes neke njegove metode odmah si protiv kluba...
Ma niko nije protiv svetinje,ali da prostora za kritiku ima ,to stoji i uvijek cu to reci...
Ja sam se ovdje sa @Venama Hrabrih posvadjao,tvrdeci da je Hus legenda kluba i izvinjavam se covjeku jer je bilo neumjesnih postova sa moje strane,a znam da ce halaliti...
Ni u jednom postu nisam naveo da Husa treba smijeniti,sto upono pokusavaju da mi nametnu,medjutim mi nismo ni Hajduk,a ni kone da nam ulica i mijenja i postavlja trenere...
Postoji UO,koji donosi odluke i to ispravne odluke i koji se svim silama bori za napredak Svetinje...
Što se tice pojacanja,njih ce biti i u to nemojte sumnjati,ali shvatite da je novim ljudima u upravi prioritet Akademija i oni ce to sprovesti u djelo jer posjedujemo zlatni rudnik i skolu koja može postati Brend...
Sacekajte jos malo,pa cete i sami vidjeti i za pojacanja i za plan kluba za daljnji razvoj i stvaranje uslova za jednu dominaciju u PL BiH ,kao i pokusaj pravljenja koraka naprijed u medjunarodnim takmicenjima...
I jos nesto...
Naravno da sam karakter sto se tice mojih stavova,ali takodjer ni za koga ne tvrdim da to nije,jer ljudi to dokazuju svojim djelim ,a ovdje svojim pisanjem i ono sto mislim cu uvijek iznjeti,jer niti imam potrebe da odstupam od toga niti to kada radim u životu ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mislim da Vanja pokušava smijeniti Husrefa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Pa dobro Morto ima li kraja,sta si mi se natovario na kosti sa svima hoces da me posvadjas...MortemHz je napisao/la:Ja mislim da Vanja pokušava smijeniti Husrefa
Đe Hilmo,neka banuje Mortu...Je li promjenio havatara...
mma_hz je napisao/la:Vanja je Dzeno.
SedrenikHz je napisao/la:Vanja lopove
Kolike su šanse da vratimo Herića? Ističe mu ugovor u Austriji na kraju. Uz finu platu, dobili bismo naše dijete i odličnog vezistu, još domaći igrač.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ima finih igrača.Denchi je napisao/la:bez ugovora na ljeto a interesantno iz lige
Ja vjerujem da Hadžija već ima neke planove i vjerujem da neće pogriješiti.
Prva stvar, koja uvjetuje sve u ekipi i koju on najbolje zna je ko ide, koga prodajemo i gdje bi moglo zapeti.
Drugo: planirano uvođenje mladih, njihove pozicije i u skladu sa politikom kluba broj takvih igrača.
Treće: karakter i kvalitet svih igrača planiranih da nose dres FKS i naravno najvažnije, ko su i kakvi ljudi koji ih zastupaju.
Mislim da veliku ulogu u svemu vezanom za kadrovsku politiku kao i druge stvari ima čovjek koga smo svi zaboravili.
Gospodin Ilijevski (ne znam ni kako se zove) zaslužio je da se spomene.
Frajera nigdje na mapi a čisti ko gradimir.
Odavno mi u klubu nismo imali nekog na takvoj poziciji da radi i šuti a čuo sam da je zayeban bio na predhodnom poslu malo je reći.
Sa uspjesima postajemo sve zdravija i poželjnija destinacija za domaće ali i strane igrače.
Zanimljivo će biti u ovom prelaznom roku nakon kojeg ćemo znati ambicije za naredni period.
I kad sam patio u tvoje ime sam se kleo,
svuda te pratio pjev'o Saraj'vo leo leo,
koliko volim te zna samo ludo srce moje,
proći će godine ja neću izdat bordo boje!
svuda te pratio pjev'o Saraj'vo leo leo,
koliko volim te zna samo ludo srce moje,
proći će godine ja neću izdat bordo boje!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Vanja je HasancicVanja8 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Vanja je Dzeno.![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Strasno...mma_hz je napisao/la:Vanja je HasancicVanja8 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Vanja je Dzeno.![]()
![]()
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ko mi pošalje u pp identitet @Vanje, kupit ću mu desetku u cijeli skajmakom, možda legne i jogurt

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
obiteljskicovjek je napisao/la:Ko mi pošalje u pp identitet @Vanje, kupit ću mu desetku u cijeli skajmakom, možda legne i jogurt![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️