Fantasista je napisao/la:Fakat ne kontam zasto Titagu poredite sa cetnikom, uozbiljite se.
Kod mene u hodniku velika slika Titina, salutiram svako jutro kad ustanem
"Ako smo nekad morali halalit više ne smijemo !"
Moderator/ica: insider
Fantasista je napisao/la:Fakat ne kontam zasto Titagu poredite sa cetnikom, uozbiljite se.
Kod mene u hodniku velika slika Titina, salutiram svako jutro kad ustanem
Uopste ne zelim da otvaram taj link. Vidim po nazivu da je neka izmisljotina.VolimTz je napisao/la:Fantasista je napisao/la:Fakat ne kontam zasto Titagu poredite sa cetnikom, uozbiljite se.
Kod mene u hodniku velika slika Titina, salutiram svako jutro kad ustanemEto kome salutiraš i zašto dvije slike jedna do druge.
"Ako smo nekad morali halalit više ne smijemo !"
Naravno isto kao i goli otok u kojem su metode "prevaspitavanja" politickih neistomisljenika bile u skladu sa osnovnim ljudskim pravima.Fantasista je napisao/la: Uopste ne zelim da otvaram taj link. Vidim po nazivu da je neka izmisljotina.
Mislio sam da je Ćopavi lovio međede. Oh wait.Marsal je napisao/la:Jest jest, bravar u slobodno vrijeme klao muslimane![]()
![]()
Smijesno pravo, jesu li tvoji u streljackom vodu bili ?Marsal je napisao/la:Jest jest, bravar u slobodno vrijeme klao muslimane![]()
![]()
Nisam siguran jesu li bili, ali ako jesu, svaka čast mojim precima.VolimTz je napisao/la:Smijesno pravo, jesu li tvoji u streljackom vodu bili ?Marsal je napisao/la:Jest jest, bravar u slobodno vrijeme klao muslimane![]()
![]()
Protiv muslimana iz Koraja, civila, zena i djece. Svaka cast za njih.Marsal je napisao/la:Nisam siguran jesu li bili, ali ako jesu, svaka čast mojim precima.VolimTz je napisao/la:Smijesno pravo, jesu li tvoji u streljackom vodu bili ?Marsal je napisao/la:Jest jest, bravar u slobodno vrijeme klao muslimane![]()
![]()
Borili se protiv fašista i rušitelja Bosne since 1941
Jok, ja sam ih rusio.Marsal je napisao/la:Nismo rušili sakralne objekte, samo snove mladomuslimana, četnika i ustaša. Poyy
Pa 92 to više nije bila ta vojska, otišli su BiH, Slovenija i Hrvatska 92. Ni Makedonija nije bila tu. Kako je to ta vojska?VolimTz je napisao/la:Jok, ja sam ih rusio.Marsal je napisao/la:Nismo rušili sakralne objekte, samo snove mladomuslimana, četnika i ustaša. Poyy
Ne znam cija drzava vise ne postoji i ciji su snovi sruseni. Cija je vojska pokazala pravo lice 92 ?
Najveci paradoks je sto ides zivjeti u Njemacku protiv koje su se tvoji djedovi borili.
Koliko je tvojih bilo u onom avionu što se zaletio u wtc?VolimTz je napisao/la:Smijesno pravo, jesu li tvoji u streljackom vodu bili ?Marsal je napisao/la:Jest jest, bravar u slobodno vrijeme klao muslimane![]()
![]()
Ista obiljezja, ista zastava, dat im je ponegdje i legitimitet da "pomire" narod, kao u Visegradu npr., znamo kako je to proslo.Penaltiky je napisao/la:
Pa 92 to više nije bila ta vojska, otišli su BiH, Slovenija i Hrvatska 92. Ni Makedonija nije bila tu. Kako je to ta vojska?
Niti jedan Bosnjak.cadillac je napisao/la: Koliko je tvojih bilo u onom avionu što se zaletio u wtc?