Po brdsko planinskim predjelima BiH. Nedavno sam gledao dokumentarac o tome na tv-u (doduše, dokumentarac je bio star po mom osjećaju nekih 10-ak godina). Eh sad, ako je stanje promijenjeno kapa dole.ItsRamiz je napisao/la:Marsal je napisao/la:Pa i dan danas pun qrac sela gdje žensko čeljade ide u školu do 4 razreda osnovne tj danas 5-og i kapak.Penaltiky je napisao/la:Bošnjaci su bili krivi jer su bili nepismeni i nisu imali snage da se izbore. Eh sad ko je kriv jer su boli nepismeni tema je za drugu emisiju![]()
gdje?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Isto kao da te neko moli da ostanes u ovoj nazadnoj nepismenoj drzavi. Idi jarane, evo ja te molim da ides, bilo bi nam svima lakse.Marsal je napisao/la:Pa i dan danas pun qrac sela gdje žensko čeljade ide u školu do 4 razreda osnovne tj danas 5-og i kapak.Penaltiky je napisao/la:Bošnjaci su bili krivi jer su bili nepismeni i nisu imali snage da se izbore. Eh sad ko je kriv jer su boli nepismeni tema je za drugu emisiju
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Hoces da ti ostavim koji narezak za puta ?Marsal je napisao/la:Haj ba oficir, naporan si. Idi jedi narezak. Valja ti sutra gladovat u ime imaginarnog Boga.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Dobar je Menpromov narezak, onaj Akovin više qurcu ne valja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zar nije po zakonu da dijete mora zavrsiti osnovnu ?Marsal je napisao/la:Pa i dan danas pun qrac sela gdje žensko čeljade ide u školu do 4 razreda osnovne tj danas 5-og i kapak.Penaltiky je napisao/la:Bošnjaci su bili krivi jer su bili nepismeni i nisu imali snage da se izbore. Eh sad ko je kriv jer su boli nepismeni tema je za drugu emisiju
Pa naravno da ce otici svako ko ima priliku. Osim onih koji su se uvalili po drzavnim foteljama.VolimTz je napisao/la:
Isto kao da te neko moli da ostanes u ovoj nazadnoj nepismenoj drzavi. Idi jarane, evo ja te molim da ides, bilo bi nam svima lakse.Marsal je napisao/la:Pa i dan danas pun qrac sela gdje žensko čeljade ide u školu do 4 razreda osnovne tj danas 5-og i kapak.Penaltiky je napisao/la:Bošnjaci su bili krivi jer su bili nepismeni i nisu imali snage da se izbore. Eh sad ko je kriv jer su boli nepismeni tema je za drugu emisiju
#necudaidemOsim13 je napisao/la:Ma jok ići
Samo narezak Menpromov jedem, neki dan kad ne povrati od smrada, naručio omlet sa šunkom i sirom, joj kako zasmrdi, odem do kuhara, kaže brate tako šunka miriše. Kad fakat tukneOsim13 je napisao/la:Dobar je Menpromov narezak, onaj Akovin više qurcu ne valja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Šta Senad Kolindi uradi

Penaltiky je napisao/la:Samo narezak Menpromov jedem, neki dan kad ne povrati od smrada, naručio omlet sa šunkom i sirom, joj kako zasmrdi, odem do kuhara, kaže brate tako šunka miriše. Kad fakat tukneOsim13 je napisao/la:Dobar je Menpromov narezak, onaj Akovin više qurcu ne valja
Normalno, mi da idemo a da se ovi šire, pa neće da možejasmin10 je napisao/la:#necudaidemOsim13 je napisao/la:Ma jok ići
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Drago mi je što se otvaraju džamije oštećene i srušene u ratu, pišaj po agresoru 
Samo gledam ova džamija danas otvorena u Maglaju, Šveđani platili nigdje ih se ne spominje. Naravno Turske zastave uredno povješane. Ima negdje i naša, pride naopako okrenuta.
Samo gledam ova džamija danas otvorena u Maglaju, Šveđani platili nigdje ih se ne spominje. Naravno Turske zastave uredno povješane. Ima negdje i naša, pride naopako okrenuta.
imas ove sto im je draza turska, srbijanska i hrvatska zastava od nase
i onda imas nas kojima je draza njemacka

i onda imas nas kojima je draza njemacka
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
U svakom slučaju očekuje nas zanimljivih mjesec dana, očekujem dosta banana.
Za Zeničane , jel još važi radnička džuma od 16h petkom u Jalijskoj?
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.