Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 05 maj 2019, 12:07

miky_hz je napisao/la:Za PL mozes izmajminusati nesto,davati neke.garancije jel nju Uefa ne pregledava i ne ceslja,i nju ti mogu potpisati ove nase glavesine.Licenca za Evropu dobijena dal na prvoj ili drugostepenoj ide na provjeru kod ljudi iz UEFE i tu nasi nemogu navuci nikome.Pravila su jasna dal imao marku duga ili milion ako to nisi rijesio do roka kojeg je Uefa dala a to je taj 31 mozes k.urcu mahat.
U ovom slucaju Zeljo ne ide na drugostepenu komisiju, ne dobija licencu za Evropu jer je zakasnio, ali dobija licencu za ligu jer je svakako isplatio (iako sa zakasnjenjem)???
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 maj 2019, 12:09

prisonbreak je napisao/la:Pa Lujo ce danas dobiti 50 k maraka lagano.
On radi ovakvih stvari ulazio u PL.BiH.
Ovo je danas sigurica milion posto.
Šta 50k, dobio je od Azmira i više kad je s GOŠK-om pogurao Slobodu, i izbio bodove Jedinstvu. Ovdje je veći ulog :mrgreen: A i čisto sumnjam da bi on odbio pare, više ih voli nego igranje u PL. A pare može mlatit i u federalci. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 maj 2019, 12:10

Izgleda da Zeljo ide na drugostepenu komisiju da dostavi neki drugi datum
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 maj 2019, 12:11

svrakino1921 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Za PL mozes izmajminusati nesto,davati neke.garancije jel nju Uefa ne pregledava i ne ceslja,i nju ti mogu potpisati ove nase glavesine.Licenca za Evropu dobijena dal na prvoj ili drugostepenoj ide na provjeru kod ljudi iz UEFE i tu nasi nemogu navuci nikome.Pravila su jasna dal imao marku duga ili milion ako to nisi rijesio do roka kojeg je Uefa dala a to je taj 31 mozes k.urcu mahat.
Jel to znaci da ni Celik i Sloboda ne mogu dobit licencu za Euro takmicenja
Ja ti kazem da mogu ako ovo ociste a hoce sigurno
Pa i Celik i Sloboda nisu imali datune do kad moraju isplatiti,pa je mozda jedino u tome razlika.

Celik ne moze nikako dobiti licencu, Sloboda mozda i moze.
Mi nemamo odblokiran rwcun, nama bi trebao milion da dobijemo licencu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 maj 2019, 12:14

prisonbreak je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
Jel to znaci da ni Celik i Sloboda ne mogu dobit licencu za Euro takmicenja
Ja ti kazem da mogu ako ovo ociste a hoce sigurno
Pa i Celik i Sloboda nisu imali datune do kad moraju isplatiti,pa je mozda jedino u tome razlika.

Celik ne moze nikako dobiti licencu, Sloboda mozda i moze.
Mi nemamo odblokiran rwcun, nama bi trebao milion da dobijemo licencu.
Tako je prijatelju
Datum je kvaka

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 maj 2019, 12:43

nema ni Sloboda sanse za evropsku licencu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 05 maj 2019, 12:45

Lupate gluposti
Prvo ako je kljucan datum kakve veze ima Petrović i njegov potpis. Znači da neznate šta pišete i kako uopće ovo funkcionira
It's better when it's live

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 12:55

svrakino1921 je napisao/la:A mozda nije bio datum 01.04.ili 02.04. :urnebes: :urnebes:
možda je 04.04. ;) :D
hlive je napisao/la:Lupate gluposti
Prvo ako je kljucan datum kakve veze ima Petrović i njegov potpis. Znači da neznate šta pišete i kako uopće ovo funkcionira
"Ne želim ništa da potpisujem retroaktivno, te da UEFA sazna i da izgubim PROFI licencu. To se više ne može dobiti nikada i ja to neću uraditi ni za kakve pare. Probili su termin, neka krivca ne traže u meni"
znači to su tražili sad da šarne da prođu...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 maj 2019, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 maj 2019, 12:59

Problem Borca je bio sto nije i kod drugostepene komisije uplatio pare , pa onda noga , a Sloboda uspila tad izmirit ... Isto kao i sad , ako ne uplate pare Celik i Sloboda do drugostepene komisije onda oboje noga ...

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 05 maj 2019, 13:03

Denchi je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:A mozda nije bio datum 01.04.ili 02.04. :urnebes: :urnebes:
možda je 04.04. ;) :D
"Ne želim ništa da potpisujem retroaktivno, te da UEFA sazna i da izgubim PROFI licencu. To se više ne može dobiti nikada i ja to neću uraditi ni za kakve pare. Probili su termin, neka krivca ne traže u meni"
znači to su tražili sad da šarne da prođu...

Hocu da kazem da nije kljuc u datumu u banci sto ovi pisu ovdje nego druge stvari. Ko zna sta sve ima. To je kompliciran proces. Petrović je sve rekao. A gluposti da su vijećali do ponoći radi datuma je smijesna. Mozete naklapati koliko hocete a neznate stvarno stanje
It's better when it's live

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 maj 2019, 13:06

HeraklitMracni je napisao/la:Problem Borca je bio sto nije i kod drugostepene komisije uplatio pare , pa onda noga , a Sloboda uspila tad izmirit ... Isto kao i sad , ako ne uplate pare Celik i Sloboda do drugostepene komisije onda oboje noga ...
Borcu su cak davali i na dan drugostepene da isplati i nisu ni tada isplatili niTi se dogovorili za reprogram :D

To je moguce za licencu premijer lige ali za Evropu NE ;)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 13:12

avenija je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Problem Borca je bio sto nije i kod drugostepene komisije uplatio pare , pa onda noga , a Sloboda uspila tad izmirit ... Isto kao i sad , ako ne uplate pare Celik i Sloboda do drugostepene komisije onda oboje noga ...
Borcu su cak davali i na dan drugostepene da isplati i nisu ni tada isplatili niTi se dogovorili za reprogram :D

To je moguce za licencu premijer lige ali za Evropu NE ;)
Pravila za Evropsku licencu su veoma rigorozna...
Svako probijanje poslijednjeg roka za isplatu ,kao sto je slucaj ovdje,povlaci automatsku zabranu izdavanja licence za UEFA takmicenja...
Vrlo jasno i kratko...Savez ne smije izdati licencu jer ce poslije i sam snositi sankcije,a klub ionako nece biti žrijebovan u takmicenje...Na žalost... :facepalm:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 05 maj 2019, 13:13

slika
:urnebes: :urnebes:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 maj 2019, 13:27

Penaltiky je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Klubovi su sami krivi zbog ovoga u cemu se nalaze, evo npr za ovo sve sad sto se desava Slobodi kriv je Tom Cat, Husic je ostavio manje vise OK situaciju, vecinu dugova preuzeo na sebe, ne trazi pare, ostavio pare od Evrope, ali bahatost Mujkanovica je dovela do ovog da je Slobodi opet licenca upitna, i da se duguje igracima, lagano se on mogao dogovoriti sa mnogim igracima, kao sto je sa Zebom...
Čuj Husić ostavio OK situaciju a zbog njega izvlačili klub X
Nisu sigurno zbog njega izvlacili klub, nego zbog bahatosti Mujkanovica...

Znaci klub se skoro ugasio, prva federalna, niko ne zna koliko imas duga, dodje čovjek, ocisti vecinu dugova, uvede klub u PL, odvede ga u Evropu, i na kraju kad je odlazio potpise da ne trazi milione koje je ulozio, i jos ostavi 400000 KM na racunu, sa kojima mozes isplatiti njegove skupe igrace, dugove koje je ostavio, i na kraju prema tebi Husic je kriv :shock:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 05 maj 2019, 13:30

:hmmmm: 400000 HRK možda.

Nije ostavio za plate, ostao par i dužan, još igrače okretao da napuštaju i tuže klub (Kostić, Džidić, Karić).

Nijedan dug nije bio iz Senadove ere kada je Klub X bio aktuelan.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 maj 2019, 13:35

"imal ijedan sudac da nije iz Sarajeva, stop majorizaciji" kuknjava :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 maj 2019, 13:36

Moze Petrovic pomoći, potpise da je pristao da mu se isplate dugovonja kasnije, tj poznati reprogram, naravno kao slucajno se odjednom pojavio taj ugovor koji je potpisan prije nekoliko mjeseci, ali zasto bi to on uradio, pogotovo sad kad je jasno da on ne postoji, i da se on sad pravi lud zbog njih, a nekoliko puta slao dopis da mu se isplati, advokat jos uzima dio njegove love...

a i RS sigurno zeli da ima predstavnika u Evropi, i ovo im dobro doslo, jos ono lizbacivanje Borca prosle sezone, a i lagano je moguce da onaj licemjer Zizovic preuzme Zrinjski, onako sanja o tome, a Petrovic se vrati u Radnik...

Ovi iz Zeljeznicara su sami sebi krivi, toliki sukobi unutar kluba su doveli do toga da su na kraju sami sebe sjebali...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 05 maj 2019, 13:40

prisonbreak je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Napisao sam dok insani ne budu vecina,bar procitaj STA pisem jbg ti
Napisi mu istinu ima insana ali su protjerani :D ovo sto je ostalo nikad nisu ni bili insani
Mozda ne zna sta je insan?
Mozda "pjevaci" iz muzicke skole u Zenici znaju? :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 maj 2019, 13:41

https://sportsport.ba/fudbal/ko-upada-u ... uba/317460
Ovaj sport samo lupa samo da se nesto pise pa Gosk ako zavrsi zadnji na tabeli ne moze ostat kad svih 11 ostalih klubova nebi dobilo licencu

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 05 maj 2019, 13:42

Kljucan je datum, pravila uefe su vrlo jasna, ali ti dugovanja mozes predati da ih imas u nekim situacijama, a jedna od tih je da onaj kojem si duzan potpise odgodu isplate, ili placanje u ratama i sl., uglavnom sporazum o isplati da imas

To je nesto sto se godinama radilo i radi kad su u pitanju dugovanja prema igracima
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []