UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
63%
Jon Jones
44
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 166

Lillard
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Lillard » 17 mar 2019, 00:39

:mrgreen: :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 17 mar 2019, 00:55

Lillard je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen:
Daj mi dok sam vruc,pa nije se ni posteno otusirao :mrgreen:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 18 mar 2019, 22:30

Skojevska je napisao/la:Jel zna neko slucajno imal gdje repriza Megdana od sinoc da se pogleda, na TV-u?
I mene ovo zanima.... Koje sranje su nase televizije/kanali, placa se pretplata za razna mucenja a oko ovog se ne mogu organizovati.
embrace the chaos

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 19 mar 2019, 11:04

Denno je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:Jel zna neko slucajno imal gdje repriza Megdana od sinoc da se pogleda, na TV-u?
I mene ovo zanima.... Koje sranje su nase televizije/kanali, placa se pretplata za razna mucenja a oko ovog se ne mogu organizovati.
Bit ce na SportKlubu, samo jos nisu objavili kad :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 28 mar 2019, 16:19

Kažu prvi nokaut nogom još od 2015... (u KSW). Al mu je prodo fintu... :)

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 14 apr 2019, 06:36

:o Kakav mec :o ...Israel :clap:
A tek sad main event pocinje hahah
Hajmo Max!!
#Ynwa

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 apr 2019, 06:39

Liverpool. YNWA je napisao/la::o Kakav mec :o ...Israel :clap:
A tek sad main event pocinje hahah
Hajmo Max!!
jedna od jačih borbi koje sam gledao, nepredvidivo od samog starta, sa milion promjena momentuma, kandidat za borbu godine :tokralju: :tokralju:

:tokralju: za obojicu

gastelum je mogao završiti na kraju četvrte, ali je bio preumoran i išao da ruši israela, tu je izgubio meč

jedva čekam whittaker vs adesanya :tokralju: mada sumnjam da će whittaker propustiti da ga završi kao što je gastelum

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 apr 2019, 06:40

volim i mrzim borbe poput max vs poirier :rol: zbog ovoga pratim sport, ali mrzim što će jedan izgubit

max mi je draži i navijam za njega, ali i ako pobijedi opet je bittersweet jer će poirier teško u ovoj diviziji ikad dobiti priliku za pojas, a načekao se i za ovu priliku

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 14 apr 2019, 07:23

Donnie Darko je napisao/la:volim i mrzim borbe poput max vs poirier :rol: zbog ovoga pratim sport, ali mrzim što će jedan izgubit

max mi je draži i navijam za njega, ali i ako pobijedi opet je bittersweet jer će poirier teško u ovoj diviziji ikad dobiti priliku za pojas, a načekao se i za ovu priliku
Strasan mec, ipak je Dustin zasluzio pobjedu, strasni udarci
Max ni blizu kao protiv Ortege al ne sumnjam da ce se vratiti jos jaci, sampion je ovo!
#Ynwa

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 apr 2019, 07:25

kakva borba, dustin :tokralju:

sad ide dustin - conor 2, ovo im je bio način da dobiju khabib - conor 2

da je max uzeo išao bi superfight sa khabibom u abu dhabiju, ovako sam 95% siguran da će dustin morati proći i preko conora
Liverpool. YNWA je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:volim i mrzim borbe poput max vs poirier :rol: zbog ovoga pratim sport, ali mrzim što će jedan izgubit

Strasan mec, ipak je Dustin zasluzio pobjedu, strasni udarci
Max ni blizu kao protiv Ortege al ne sumnjam da ce se vratiti jos jaci, sampion je ovo!
max nema snagu za najjače iz ove divizije, sve što ima je kardio, ali bez još mišićne mase ga nema u lakoj, teško da može uzeti bilo kojeg od tri glavna + dustin, ali nek se malo nabije može biti šampion

džaba što će udarit 300 puta kad će primiti isto toliko od conora i u ovoj borbi dustina, a od 100 najjačih udaraca 1 će bit njegov, conor bi mu skinuo glavu u prve dvije runde sa odbranom od večeras
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 14 apr 2019, 07:29, ukupno mijenjano 1 put.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 14 apr 2019, 07:28

kakav ufc event, kakva dva zadnja meča,kakvi ratnici...! :clap: :clap:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 apr 2019, 09:01

Ovo ide na skidanje odmah, izgleda da je grmilo sa svih strana.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 apr 2019, 11:43

Gledam snimak, 4 runda Gastelum ga je imao, gotov Adesanya bio, ali ne shvatam što čovjek krenu da ga ruši, mogao ga je završiti šakama. :damn:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 14 apr 2019, 18:41

Rooney88 je napisao/la:Ovo ide na skidanje odmah, izgleda da je grmilo sa svih strana.
https://mmashare.mixedmartialartsfighting.xyz/?m=1
ovo ti je odlicna str. nema potrebe za skidanjem.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 maj 2019, 05:36

Dad Cerrone :salut: :salut: :salut:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 maj 2019, 09:15

DC vs Stipe II zvanicno.

Ne znam sta da mislim. Marketinska fula u najavi ali jedva cekam borbu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 maj 2019, 11:33

Rooney88 je napisao/la:DC vs Stipe II zvanicno.

Pa nema marketinski jace borbe trenutno u HW. Lesnar otpao, Jones ne zeli HW. Ovo jedino ima smisla.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 maj 2019, 11:44

Donnie Darko je napisao/la:

Pa nema marketinski jace borbe trenutno u HW. Lesnar otpao, Jones ne zeli HW. Ovo jedino ima smisla.
Slazem se, ali to vise govori o teskoj u UFCu. Jednostavno uzasno slaba divizija u ovom trenutku. Pokusaji reanimiranja Lesnarove MMA karijere su po meni bili potezi povuceni iz ocaja. Ono, zadnji magnet za publiku u HW mi je jbni Lesnar. Hajpali su onog Nganoua kao da je Cain iz najboljih dana, propalo. JDS nije na nivou jako dugo. Caina su ubila povrede i pauze. Cak vise nemas onih boraca tipa Hunta ili Bigfoota koji bi bez obzira na skor u oktagonu svejedno mogli privuci dosta publike. Jako lose stanje za diviziju trenutno.

Logika i jeste bila ici na DC vs Stipe opet. Samo imam utisak da ni UFC to je zeli nego nema sta drugo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 maj 2019, 12:31

Rooney88 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:

Slazem se, ali to vise govori o teskoj u UFCu. Jednostavno uzasno slaba divizija u ovom trenutku. Pokusaji reanimiranja Lesnarove MMA karijere su po meni bili potezi povuceni iz ocaja. Ono, zadnji magnet za publiku u HW mi je jbni Lesnar. Hajpali su onog Nganoua kao da je Cain iz najboljih dana, propalo. JDS nije na nivou jako dugo. Caina su ubila povrede i pauze. Cak vise nemas onih boraca tipa Hunta ili Bigfoota koji bi bez obzira na skor u oktagonu svejedno mogli privuci dosta publike. Jako lose stanje za diviziju trenutno.

Logika i jeste bila ici na DC vs Stipe opet. Samo imam utisak da ni UFC to je zeli nego nema sta drugo.
Teška jest tanka trenutno, ali ne govori ovo ništa po meni, jer je svakako logična borba u pitanju jer su u pitanju p4p najbolji trenutno (ne brojim pico4pico najboljeg) i najbolji teškaš ikad praktično koji zaslužuje revanš. Top borba kakav god da je nivo talenta trenutno. Nije propalo ništa sa Ngannuom, samo je odgođeno jer je bio nezreo. Lik je životinja i strašan borac, sljedeći u redu za titulu opet ako Jones ne pređe. Ngannou će bit prvak kad tad, i to zajeban.

A i potez sa Lesnarom isto ništa u biti ne govori o nivou talenta, jer bi preskakao sve uvijek koliko god da su jaki ili slabi. Tako će UFC uvijek funkcionisat jbg. Cormier želio biti isplaćen za kraj karijere, UFC naravno neće odbit PPV čudovište, da imaš bruku top contendera kao laka welter i srednja opet bi isto bilo jbg.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 05 maj 2019, 13:10

Nije zanimljiva teska ljudima zato sto nema pljuvaca ko Connor ni narkomana sa skandalima ko Jones.
Pa kaze losa teska, nije uopste losa nego borci ne dizu toliki hajp.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []