FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Fukare su došle i pjevale su nacionalističke pjesme,na šta su im domaći navijači istom mjerom odgovorili. Zbog prijetnji da će im kamenovati kombi,uz veliku policijsku pratnju su ispraćeni sa stadiona uz prozivanje domaćih navijača. Zapalili su srpsku zastavu i nekoliko šalova navijačkih grupa iz Republike Srpske. eto ukratko
Prozivaj ti Banjalucke Lesinare sa bracom fukarama koja ti pale srpsku zastavu i pjevaju nacionalisticke pjesme.Takvi kao ti mi se gade.Vastecija_GSE je napisao/la:Momci iz Tuzle su navijali potpuno fer i korektno....bez provokacija domacina.....ali su zajedno sa domacinom prozivali Banjalucke Leseve i tako to.....pjevali kako vole pivo.....i neke naravno svoje pjesme....eto ukratko!
-
- Kontakt:
BMK, sarkazam druze, sarkazam..Niko nista nije palio itd..Ne brini, znamo se mi braniti..
. I da, super je sto je ok atmosfera ali licno moj trip je da je malo bezveze pjevati o nekome ko nije tu (u ovom slucaju BL ekipa). Prozivali su oni i Zelju pa iz tog razloga se pjevalo i protiv Borca..Kazem, meni se to ne svidja ali...

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Joj BMK...sjedi jedan
Ova "prozivanja" nisu nista ozbiljno, to je sve sprdnja i "ubijanje" vremena tokom rezultata od 3:0...bukvalno se samo cekalo da zavrsi utakmica pa smo se malo zajebavali...i kraj price

Ova "prozivanja" nisu nista ozbiljno, to je sve sprdnja i "ubijanje" vremena tokom rezultata od 3:0...bukvalno se samo cekalo da zavrsi utakmica pa smo se malo zajebavali...i kraj price
mozel mi se neko javiti ko ide redovno na domace utakmice rudaara ??? putem pp molim vas
-
- Kontakt:
U u zadnjih 5 godina ne pamtim kad sam propustio tekmu Rudara...mozda 2-3 ali to je bas bio neki hitan slucaj...debil je napisao/la:mozel mi se neko javiti ko ide redovno na domace utakmice rudaara ??? putem pp molim vas
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
Sutra veoma teska utakmica...Olimpik je po meni najjaci kad igra na strani...
ali vjerujem u pobjedu naravno 

aj sad ti mene ubjedi da to nisu kompleksi?!
L87
L87
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
-
- Kontakt:
Aj sad ti mene ubijedi da nisu kompleksi kad ste vi prije 2 godine igrali sa Slavijom a u korteu pjevate U tunelu....radebl je napisao/la:aj sad ti mene ubjedi da to nisu kompleksi?!
L87

Je*li vas kompleksi, za sve sto spomenes "rivala" odma si kompleksas...
Daj ljudi prestanite pisati takve gluposti molim vas cc
Sutra u pola 3, nadam se da ce vrijeme biti kao i danas popodne, nije bilo bas hladno, sunce je bilo tu i nadam se bez kise(sto se desava u prethodnih 5 domacih utakmica Rudara) pa da i navijanje bude odlicno a i posjeta.
Rudar Prijedor - Olimpik 2:1 ili 3:1...
Daj ljudi prestanite pisati takve gluposti molim vas cc
Sutra u pola 3, nadam se da ce vrijeme biti kao i danas popodne, nije bilo bas hladno, sunce je bilo tu i nadam se bez kise(sto se desava u prethodnih 5 domacih utakmica Rudara) pa da i navijanje bude odlicno a i posjeta.
Rudar Prijedor - Olimpik 2:1 ili 3:1...

Vodi Rudar 1:0
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
gogineman je napisao/la: Rudar Prijedor - Olimpik 2:1 ili 3:1...

Utakmica odlicna, prava prvenstvena utakmica, Dzafic dao 2 gola i potvrdio da je nas najbolji napadac

-
- Kontakt:
Rudar iskoristio domaći teren...Fino vrijeme,fin teren,dobar broj gledalaca na stadionu i viđena 4 gola.Ma sve u svemu nisam požalio što sam otišao na utakmicu !
PS:Rudar iz 4 kola ima 10 bodova...
PS:Rudar iz 4 kola ima 10 bodova...

Ne **** lep,nego uporan ! 

-
- Kontakt:
Bravo Rudar...ne bas sjajna igra ali borba i zalaganje svaka cast...
sad u Gradacac gdje se mogu uzeti bodovi... 

-
- Kontakt:
Teško da se u Gradačcu može nešto...Ali ne iz razloga zato što su oni prejaki za nas nego zato što Zvijezda zadnje 3 utakmice kod kuće nema pobjedu...Tako da sad će morati pobjediti,il' milom il' silom...rudarprijedor je napisao/la:Bravo Rudar...ne bas sjajna igra ali borba i zalaganje svaka cast...sad u Gradacac gdje se mogu uzeti bodovi...

ako ovako nastave eto nas u evropi

a onda stvarno moraju da izgrade stadion

a onda stvarno moraju da izgrade stadion

- don_dragons
- Kontakt:
samo mozete sanjat o uzimanju bodova ovdje u gradaccuu nema za vas bodova ne nenjonjo3717 je napisao/la:Teško da se u Gradačcu može nešto...Ali ne iz razloga zato što su oni prejaki za nas nego zato što Zvijezda zadnje 3 utakmice kod kuće nema pobjedu...Tako da sad će morati pobjediti,il' milom il' silom...rudarprijedor je napisao/la:Bravo Rudar...ne bas sjajna igra ali borba i zalaganje svaka cast...sad u Gradacac gdje se mogu uzeti bodovi...

"samo za tebe znam"
- Жика Павловић
- Kontakt:
$ & у $, - " % за % ? ? $!don_dragons je napisao/la:samo mozete sanjat o uzimanju bodova ovdje u gradaccuu nema za vas bodova ne nenjonjo3717 je napisao/la:Teško da se u Gradačcu može nešto...Ali ne iz razloga zato što su oni prejaki za nas nego zato što Zvijezda zadnje 3 utakmice kod kuće nema pobjedu...Tako da sad će morati pobjediti,il' milom il' silom...rudarprijedor je napisao/la:Bravo Rudar...ne bas sjajna igra ali borba i zalaganje svaka cast...sad u Gradacac gdje se mogu uzeti bodovi...
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ma ja bih volio da uzmemo bod(ove) u Gradačcu,al' mislim da od toga nema ništa...Dobro je da smo pobjedili ove 2 kod kuće,jer sad mislim da će opet krenuti serija loših rezultata...
PS:Žika moraš mjenjati potpis.Dobrijević više nije kod nas,kao ni Dudu u Arsenalu,a Kušlja nemože dati gol ni Mrkonjiću !

PS:Žika moraš mjenjati potpis.Dobrijević više nije kod nas,kao ni Dudu u Arsenalu,a Kušlja nemože dati gol ni Mrkonjiću !

- don_dragons
- Kontakt:
mozete probati al nevjerujem da ce te uspjetii u tomeenjonjo3717 je napisao/la:Ma ja bih volio da uzmemo bod(ove) u Gradačcu,al' mislim da od toga nema ništa...Dobro je da smo pobjedili ove 2 kod kuće,jer sad mislim da će opet krenuti serija loših rezultata...
PS:Žika moraš mjenjati potpis.Dobrijević više nije kod nas,kao ni Dudu u Arsenalu,a Kušlja nemože dati gol ni Mrkonjiću !![]()
![]()
"samo za tebe znam"
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Pablo11, svemalim1 i 42 gosta.