FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 05 maj 2019, 13:10

Denchi je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:da vas pitam sad nešto otvoreno?
koliko dana bi plakali da ispadne Sloboda, Čelik i Krupa a uđu Borac,Velež i ostane GOŠK?
:D
To je ne izvodivo jer bi morao uci jos jedan klub iz druge lige, ispala bi u ovom primeru 3 kluba, a usla samo 2. Dodaj da udje jos Olimpić i to je to odabrano društvo :lol:
pa ostaje gošk? na licencu :D
Jeste ostaje u tom primjeru Gosk, ali svejedno ispadaju 3 kluba sto dovodi Premijer ligu na 9 klubova, ulaze Borac i Velez, liga broji tad 11 klubova sto znaci da opet fali taj 12 klub :mrgreen:
Zelio bi da bi to bilo Jedinstvo Bihac, ali prosto ne moguce je da se to desi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 maj 2019, 13:14

BordoSarajevo je napisao/la:Trebamo na vrijeme sad izvršit pritisak na ove iz marketinga da kvalitetno odrade posao i da za kup i za tekmu protiv Zvijezde privuku što više naroda. Smanjit cijenu karata neće sigurno ali moraju se aktivirat i neke akcije napraviti.

Darovanje krvi - ulaznica, nagradne igre, bilbordi, reklame, popusti itd itd.

Moramo sa ove zadnje dvije tekme na Koševu popraviti prosjek.
Doci ce ko hoce...
Mozes ti davati i petobu svakome ko dodje, al ako bude kise qurac ce doci ljenguza po 50KMcica...

Ne zamarajte se oko posjete, ne mozes uticati na istu... Bar ne u velikoj mjeri....

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 maj 2019, 13:17

skoJaa je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Nazalost savez odlucuje oko cijena ulaznica, ne bi me cudilo da sjever bude cener
Ne odlucuje, klub odredjuje cijenu.
Cijene u srijedu iste kao i do sada

Sjever 5KM
Istok 8KM
Zapad 10KM
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 maj 2019, 13:20

koliko dana bi plakali da ispadne Sloboda, Čelik i Krupa a uđu Borac,Velež i ostane GOŠK?
Volio bi vise da ispadne gosk nego celik, velez da se vrati prije nego olimpic. Mislim da ce celik ili sloboda ispasti radi licence nekako su u rasulu sumnjam da ce i jedni u drugi za 15 dana stici izmiriti obaveze koje imaju.
Nego kakva ce situacija biti ako 3 ekipe ne dobiju licencu ko ulazi u ligu u tom slucaju.
Edit: evo dok sam ja pitao izasao odgovor na portalu :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 maj 2019, 13:26

fera je napisao/la:
Volio bi vise da ispadne gosk nego celik, velez da se vrati prije nego olimpic. Mislim da ce celik ili sloboda ispasti radi licence nekako su u rasulu sumnjam da ce i jedni u drugi za 15 dana stici izmiriti obaveze koje imaju.
Nego kakva ce situacija biti ako 3 ekipe ne dobiju licencu ko ulazi u ligu u tom slucaju.
Edit: evo dok sam ja pitao izasao odgovor na portalu :-)
Evo sad čitam.
Ostao bi Gosk, ima licencu,i po jedan predstavnik iz RS i Federacije ulazi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2019, 13:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne valja cestitati prije ali dati cu sebi za pravo jer ne vidim da mozete ispustiti do kraja ovih 6 bodova. Cestitke pitari i zelim vam od srca duplu jer ste zasluzili najboljom igrom ove sezone. Prelomna je bila derbi na Grbavici gdje ste pokazali muda i odradili posao kada je najzajebanije bilo. Puno srece u zdrijebu za LŠ i da predstavite drzavu u najboljem svjetlu. Navijat cu za vas kao da moji Rodjeni igraju. Prava carsijska raja :salut: Nama pet stepenica i ako ih odradimo ili konkurent kiksa vidimo se na jesen u najstarijem i najvecem BH derbiju :bih:
Hvala puno. :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 maj 2019, 13:37

Ja sam ubijeđen u pobijedu protiv lištice. 2:0 aBd. Velkoski i Rahmanovic

Ne treba se previse zalijetati ali ni previse cekati. Ako zabijemo gol na vrijeme do 25. minute, do kraja cemo im sigurmo uvaliti jos najmanje jedan.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 maj 2019, 13:42

Historicar je napisao/la:Jel neko detaljnije upoznat oko ovog projekta postavljanja novog travnjaka i grijača na Koševu, što se mora uraditi da bi tu dočekali Italiju u novembru.To bi značilo da moramo privremeno igrati na drugom stadionu.Jedina opcija po kojoj ne bi selili sa Koševa je da radovi počnu dan nakon naše utakmice sa Zvijezdom i budu završeni par dana uoči domače evropske utakmice.
Ma igracemo evropske utakmice na 'evropskoj grbavici', svakako konama nece trebati, a par domacih tekmi zamjenimo domacinstvo,tj. igramo kao gosti prva 2-3 kola. Jednostavno :)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 maj 2019, 13:46

zagorski je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Jel neko detaljnije upoznat oko ovog projekta postavljanja novog travnjaka i grijača na Koševu, što se mora uraditi da bi tu dočekali Italiju u novembru.To bi značilo da moramo privremeno igrati na drugom stadionu.Jedina opcija po kojoj ne bi selili sa Koševa je da radovi počnu dan nakon naše utakmice sa Zvijezdom i budu završeni par dana uoči domače evropske utakmice.
Ma igracemo evropske utakmice na 'evropskoj grbavici', svakako konama nece trebati, a par domacih tekmi zamjenimo domacinstvo,tj. igramo kao gosti prva 2-3 kola. Jednostavno :)
Ma kakvo renoviranje, to je u naslovu bilo da su sljedeci projekti na Kosevu teren i jos nesta...
Al nisu rekli kad ce, i mislim da nece ni biti...
Jer je Ajnadzic lopina jedna velika yebo sve svoje....

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 13:48

mislim da bi mogli dobiti ponudu za Vladana, Stanojevića,Crepulju, Rahmanovića, Tatara...i za Pidru čim se oporavi i proigra opet...
od toga računam da bi Vladan i Crepulja mogli odmah otići + Pidro kad opet proigra....

Golman - ovde nam u slučaju Vladanovog odlaska treba novi igrač, "Keno" će biti prebačen u seniore, međutim Džafić je na liječenju i trebat će mu godina oporavka minimalno kad završi tretmane...dakle bar jedan golman, ići na dovođenje Muminovića bi bilo pametno, ali isto može i prelazno riješenje posudnom Karačića, Hadžikića ili pokupiti slobodnog Markovića?

Stoperi - osim odlaska Mujakića po meni treba riješiti status Šofranca? Dupovca vjerujem da ostavljamo u ekipi, Kurdić je tu, Bešić prelazi u seniore, možda se dovede još neki stoper koji može i lijevog beka pokriti pa da riješimo 2 pozicije jednim igračem?(Saničanin,Letić,Datković)

Bekovi - Desni prioritet, dobar, iskusan...Galić bi bio dobar ako ništa drugo? Šabanović je tu, Pidro ozlijeđen, ali i kad se oporavi vjerujem da ljudi čekaju samo da proigra da ga kupe...stoga bilo bi dobro tu rješenje jedno dovesti jer kako stvari stoje mali Islamović bi mogao i otići? Bilalagić mu je menadžer i to ne sluti na dobro...

Veza
Defanzivni - Stanoje i Đokanović bi trebali biti dovoljni, uz eventualno po potrebi i Rahmanovića
Centralni - Crepulja vjerovatno ide, Mustafić i Sabljica iz Akademije, gdje bi Mustafić već morao pokazati ozbiljnu igru...dakle tu može i jedan stranac iskusan doći u zamjenu za Crepulju
Ofanzivni - Rahmanović, Kapić odlazi,Salčin dolazi :D uz Krstu na toj poziciji smo sasvim ok
naravno eventualne neplanirane odlaske Stanoje ili Rahmana bi morali nadomjestiti...

Krila :cry:
Tatar...to je sve, i to je i on u ovih par tekmi više za špica :rol:
Šišić i Halilović nisu ništa pokazali na toj poziciji, njihov odlazak bi bio logičan, Cruz i Resić bi morali biti bar rezervne opcije od sljedeće sezone, dolazak jednog opasnog, jakog, desnog krila bi mnoge bacio na aparate a uparen sa odlaskom Hebiba i na onaj svijet :rol: :rol: :rol: ako Hebib pak ostane najoptimalnije je da igra na krilu gdje je bar nešto korisniji nego opasniji po nas nazad....uz to Dervišagić i Imamović dolaze iz Akademije, ali vjerovatno idu na posudbe....

Špic - Ahmetović ostaje broj 1 nedvojbeno, nadati se za više minutaže za Handžića(završava karijeru kod nas valjda?) i više odmora Mersudinu, eventualno da vidimo još nekog igrača da unese neku svježinu, da li baš Hadžić ili totalno drugačija tipa igrača? od Crničkog sljedeću vjerovatno nema apsolutno ništa....tu su Tatar i Krste ako baš prigusti ili bude taktički opravdano :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 maj 2019, 13:52

Zip je napisao/la:
zagorski je napisao/la:

Ma kakvo renoviranje, to je u naslovu bilo da su sljedeci projekti na Kosevu teren i jos nesta...
Ma i ja mu/njima nista ne vjerujem, ali eto fino je imati plan b :D

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 maj 2019, 13:55

Citam da je Bilbija van protokola cak u Aziji. Sta mislite, da li bi opcija povratka bila realna, kako s njegove, tako i sa strane prije svega istocne tribine :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 maj 2019, 13:56

Maid Delic, izmedju ostalih, odlucuje komsijama o licenci :lol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 maj 2019, 14:00

Denchi je napisao/la:
mislim da bi mogli dobiti ponudu za Vladana, Stanojevića,Crepulju, Rahmanovića, Tatara...i za Pidru čim se oporavi i proigra opet...
od toga računam da bi Vladan i Crepulja mogli odmah otići + Pidro kad opet proigra....

Golman - ovde nam u slučaju Vladanovog odlaska treba novi igrač, "Keno" će biti prebačen u seniore, međutim Džafić je na liječenju i trebat će mu godina oporavka minimalno kad završi tretmane...dakle bar jedan golman, ići na dovođenje Muminovića bi bilo pametno, ali isto može i prelazno riješenje posudnom Karačića, Hadžikića ili pokupiti slobodnog Markovića?

Stoperi - osim odlaska Mujakića po meni treba riješiti status Šofranca? Dupovca vjerujem da ostavljamo u ekipi, Kurdić je tu, Bešić prelazi u seniore, možda se dovede još neki stoper koji može i lijevog beka pokriti pa da riješimo 2 pozicije jednim igračem?(Saničanin,Letić,Datković)

Bekovi - Desni prioritet, dobar, iskusan...Galić bi bio dobar ako ništa drugo? Šabanović je tu, Pidro ozlijeđen, ali i kad se oporavi vjerujem da ljudi čekaju samo da proigra da ga kupe...stoga bilo bi dobro tu rješenje jedno dovesti jer kako stvari stoje mali Islamović bi mogao i otići? Bilalagić mu je menadžer i to ne sluti na dobro...

Veza
Defanzivni - Stanoje i Đokanović bi trebali biti dovoljni, uz eventualno po potrebi i Rahmanovića
Centralni - Crepulja vjerovatno ide, Mustafić i Sabljica iz Akademije, gdje bi Mustafić već morao pokazati ozbiljnu igru...dakle tu može i jedan stranac iskusan doći u zamjenu za Crepulju
Ofanzivni - Rahmanović, Kapić odlazi,Salčin dolazi :D uz Krstu na toj poziciji smo sasvim ok
naravno eventualne neplanirane odlaske Stanoje ili Rahmana bi morali nadomjestiti...

Šišić i Halilović nisu ništa pokazali na toj poziciji, njihov odlazak bi bio logičan, Cruz i Resić bi morali biti bar rezervne opcije od sljedeće sezone, dolazak jednog opasnog, jakog, desnog krila bi mnoge bacio na aparate a uparen sa odlaskom Hebiba i na onaj svijet :rol: :rol: :rol: ako Hebib pak ostane najoptimalnije je da igra na krilu gdje je bar nešto korisniji nego opasniji po nas nazad....uz to Dervišagić i Imamović dolaze iz Akademije, ali vjerovatno idu na posudbe....

Špic - Ahmetović ostaje broj 1 nedvojbeno, nadati se za više minutaže za Handžića(završava karijeru kod nas valjda?) i više odmora Mersudinu, eventualno da vidimo još nekog igrača da unese neku svježinu, da li baš Hadžić ili totalno drugačija tipa igrača? od Crničkog sljedeću vjerovatno nema apsolutno ništa....tu su Tatar i Krste ako baš prigusti ili bude taktički opravdano :hmmmmm:
Jbg brate, razvali nam ekipu u pm :mrgreen:
Ostaviti veliku većinu, Mujakića smo prodali i on nas napušta, prodati jednog ili eventualno dvojicu jer će sigurno biti ponuda za njih i onda naći adekvatne zamjene za te igrače koje prodamo i plus onda da dopunimo ovo što nam najviše škripi, a to su bekovske pozicije i jedno strašno dobro krilo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 05 maj 2019, 14:00

Napapijri je napisao/la:Citam da je Bilbija van protokola cak u Aziji. Sta mislite, da li bi opcija povratka bila realna, kako s njegove, tako i sa strane prije svega istocne tribine :D
:crazy:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 maj 2019, 14:03

Zip je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Za tu pricu sam recimo cuo dosta prije nego li se javno izaslo o planu renoviranja tako da vjerujem da ce ipak biti tu nesto jer je Kosevo sigurno u interesu saveza, tacnije njihov jedini interes je lova a Kosevo im omogucuje mnogo vecu dobit nego Grbavica ili Bilino, i ne vjerujem da ce Ajnadzic tu moci nesto puno zatezati no naravno uvijek treba imati dozu skepticizma kad je nasa drzava u pitanju i projekti u istoj, pa vidjet cemo
Pyro is not a crime !

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 05 maj 2019, 14:05

Hebo majku sada nesto kontam, jel' moguce da meni Sarajevo ovoliko znaci u zivotu. Pa ja sam ozenjen, dijete imam, ali fudbalski klub da me ovoliko obraduje,pa to je nevjerovatno, nekada sam sebe zapitam jel' ovo normalno. Zajedno do duple, pa kud puklo da puklo.
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 14:06

THEC je napisao/la:
Zip je napisao/la:
zagorski je napisao/la: Ma igracemo evropske utakmice na 'evropskoj grbavici', svakako konama nece trebati, a par domacih tekmi zamjenimo domacinstvo,tj. igramo kao gosti prva 2-3 kola. Jednostavno :)
Za tu pricu sam recimo cuo dosta prije nego li se javno izaslo o planu renoviranja tako da vjerujem da ce ipak biti tu nesto jer je Kosevo sigurno u interesu saveza, tacnije njihov jedini interes je lova a Kosevo im omogucuje mnogo vecu dobit nego Grbavica ili Bilino, i ne vjerujem da ce Ajnadzic tu moci nesto puno zatezati no naravno uvijek treba imati dozu skepticizma kad je nasa drzava u pitanju i projekti u istoj, pa vidjet cemo
Savez to radi a Ajnadžić predstavlja da on radi, kao i obično....
druge alternative za Italiju nema, bio tekst nedavno o tome, zbog novinara i prostora za pressicu, nema drugog stadiona osim koševa za italiju i to će se uradit.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 14:11

BordoSarajevo je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Veza

Jbg brate, razvali nam ekipu u pm :mrgreen:
Ostaviti veliku većinu, Mujakića smo prodali i on nas napušta, prodati jednog ili eventualno dvojicu jer će sigurno biti ponuda za njih i onda naći adekvatne zamjene za te igrače koje prodamo i plus onda da dopunimo ovo što nam najviše škripi, a to su bekovske pozicije i jedno strašno dobro krilo.
sasvim normalno poslije titule, vjeruj mi...
samo me strah da ne bude totalni SALE :D dosta će zavisit od trenera...
očekujem i azijate na probi na ljeto :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 maj 2019, 14:16

revolt je napisao/la:Maid Delic, izmedju ostalih, odlucuje komsijama o licenci :lol:
slika

Nece oni nidze :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []