Prvo smo im ubacili našeg Slavku pa sad i ovo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
dobro svjestan si da Alen Mustafić je idalje u klubuNapapijri je napisao/la:Citam da je Bilbija van protokola cak u Aziji. Sta mislite, da li bi opcija povratka bila realna, kako s njegove, tako i sa strane prije svega istocne tribine
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zadržati: Lazića, Hebiba, Stanojevića, Crepulju, Rahmanovića, Velkoskog, Ahmetovića i ti igrači trebaju činiti kostur + Pidro koji će vjerovatno ostati zbog povrede, ako koga treba prodat onda nek to bude Kovačević i Tatar. Halilovića, Dupovca, Handžića, Šišića, Šofranca svakako ne možemo prodat i oni ostaju i odlični igrači za rotacije. Tu su i mladi igrači kojim treba dati više minuta u budućnosti : Šabanović, Kurdić, Salčin, Mustafić, Resić...I ono što bi bilo idealno je zadržati Kapića, ima šanse i za to, a naravno zadržao bi i Cruza.Denchi je napisao/la:sasvim normalno poslije titule, vjeruj mi...BordoSarajevo je napisao/la:Jbg brate, razvali nam ekipu u pmDenchi je napisao/la:![]()
Ostaviti veliku većinu, Mujakića smo prodali i on nas napušta, prodati jednog ili eventualno dvojicu jer će sigurno biti ponuda za njih i onda naći adekvatne zamjene za te igrače koje prodamo i plus onda da dopunimo ovo što nam najviše škripi, a to su bekovske pozicije i jedno strašno dobro krilo.
samo me strah da ne bude totalni SALEdosta će zavisit od trenera...
očekujem i azijate na probi na ljeto
Bar bi ja ovako uradio
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
e jbgrevolt je napisao/la:Maid Delic, izmedju ostalih, odlucuje komsijama o licenci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma bježi sad me razočara nadam se da od ove prodaje nema ništa.Haj shvaćam prodati Mujakica, Pidru, Vedran i uzeti milione,od toga klub i živi.Al Prodati Crepulju za 200-300 k km,pa onda ponovo nekog tražiti,uigravati ekipu nema mi logike,ili Tatara možda za manje pare.Denchi je napisao/la:mislim da bi mogli dobiti ponudu za Vladana, Stanojevića,Crepulju, Rahmanovića, Tatara...i za Pidru čim se oporavi i proigra opet...
od toga računam da bi Vladan i Crepulja mogli odmah otići + Pidro kad opet proigra....
Golman - ovde nam u slučaju Vladanovog odlaska treba novi igrač, "Keno" će biti prebačen u seniore, međutim Džafić je na liječenju i trebat će mu godina oporavka minimalno kad završi tretmane...dakle bar jedan golman, ići na dovođenje Muminovića bi bilo pametno, ali isto može i prelazno riješenje posudnom Karačića, Hadžikića ili pokupiti slobodnog Markovića?
Stoperi - osim odlaska Mujakića po meni treba riješiti status Šofranca? Dupovca vjerujem da ostavljamo u ekipi, Kurdić je tu, Bešić prelazi u seniore, možda se dovede još neki stoper koji može i lijevog beka pokriti pa da riješimo 2 pozicije jednim igračem?(Saničanin,Letić,Datković)
Bekovi - Desni prioritet, dobar, iskusan...Galić bi bio dobar ako ništa drugo? Šabanović je tu, Pidro ozlijeđen, ali i kad se oporavi vjerujem da ljudi čekaju samo da proigra da ga kupe...stoga bilo bi dobro tu rješenje jedno dovesti jer kako stvari stoje mali Islamović bi mogao i otići? Bilalagić mu je menadžer i to ne sluti na dobro...
Veza
Defanzivni - Stanoje i Đokanović bi trebali biti dovoljni, uz eventualno po potrebi i Rahmanovića
Centralni - Crepulja vjerovatno ide, Mustafić i Sabljica iz Akademije, gdje bi Mustafić već morao pokazati ozbiljnu igru...dakle tu može i jedan stranac iskusan doći u zamjenu za Crepulju
Ofanzivni - Rahmanović, Kapić odlazi,Salčin dolaziuz Krstu na toj poziciji smo sasvim ok
naravno eventualne neplanirane odlaske Stanoje ili Rahmana bi morali nadomjestiti...
Krila![]()
Tatar...to je sve, i to je i on u ovih par tekmi više za špica![]()
Šišić i Halilović nisu ništa pokazali na toj poziciji, njihov odlazak bi bio logičan, Cruz i Resić bi morali biti bar rezervne opcije od sljedeće sezone, dolazak jednog opasnog, jakog, desnog krila bi mnoge bacio na aparate a uparen sa odlaskom Hebiba i na onaj svijet![]()
![]()
ako Hebib pak ostane najoptimalnije je da igra na krilu gdje je bar nešto korisniji nego opasniji po nas nazad....uz to Dervišagić i Imamović dolaze iz Akademije, ali vjerovatno idu na posudbe....
Špic - Ahmetović ostaje broj 1 nedvojbeno, nadati se za više minutaže za Handžića(završava karijeru kod nas valjda?) i više odmora Mersudinu, eventualno da vidimo još nekog igrača da unese neku svježinu, da li baš Hadžić ili totalno drugačija tipa igrača? od Crničkog sljedeću vjerovatno nema apsolutno ništa....tu su Tatar i Krste ako baš prigusti ili bude taktički opravdano
Mi umjesto da se pojacamo,i ovako nam je ekipa losa za Evropu mi rasprodajemo ekipu,pa hajde da su to neke cifre,pa da ne možeš odbiti.Pa prolaskom 2-3 kola u Evropi ćeš dobiti te pare od Uefe
Opet kažem Vedrina,Pidru ok za baš dobru lovu,al ove gore nabrojane za neku sicu, bgm meni nije normalno.
ma normalna stvar nakon titule(a duple pogotovo), ne treba se opirat tome puno,
Crepulja na ljeto ima ravno godinu još ugovora, što znači mogu sjest , pokušat produžit ako produži extra stvar, ako ne mora se prodat to ljeto, zadnji voz....Tatara ja ne bi dao nema šanse bez ozbiljne love, Rahmanovića bi, kao i Stanoju...bit će finih igrača na ljeto...
bekovi me najviše brinu i golman, ostalo ćemo se zakrpit već...
Crepulja na ljeto ima ravno godinu još ugovora, što znači mogu sjest , pokušat produžit ako produži extra stvar, ako ne mora se prodat to ljeto, zadnji voz....Tatara ja ne bi dao nema šanse bez ozbiljne love, Rahmanovića bi, kao i Stanoju...bit će finih igrača na ljeto...
Pidru i Kovacevica zadrzati po svaku cijenu bar jos sezonu, jer njima ce cijena samo rasti, a ugovor im je dovoljno dug da se ne mora zuriti sa prodajom. Svi ostali su nadoknadivi izuzev mozda Lazica i njega bi trebali zadrzati.
Denchi je napisao/la:ma normalna stvar nakon titule(a duple pogotovo), ne treba se opirat tome puno,
Ma meni nije ni N od normalnog.Eto imamo novog vlasnika najavi LS,pa ako ne moze produžiti Crepulji ugovor, i zadržati Kapica nek se rokne.Ili nek prodaju Vedrana, i sve ugovore još podebljati,al rasprodati 4-5 igrača je povratak u prošlost.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma ja očekujem na čelu sa Hadžijom da nastavimo ovako raditi kao ove sezone.
Prodali smo Mujakića, možda ćemo prodati još jednog ili eventualno dva igrača i to je to, i dovesti adekvatne zamjene plus popiniti šupljine u ekipi.
Ako smo uspjeli produžiti ugovore Rahmanoviću, Tataru i Velkoskom ne vidim razloga da nakon ovakve sezone, ovakvih rezultata, dodatnih prihoda sa milion strana da ne produže ugovor bar na godinu više i Laziću, Crepulji i Stanojeviću, prvi mislim da može ići besplatno u sedmom mjesecu ove godine dok Crepulja i Stanojević imaju još godinu dana ugovore što nije uopšte loše ali zaslužili su bolji i duži ugovor.
Ja se opšte ne sikiram, bolji ćemo biti nego sad za par mjeseci, 100%
Prodali smo Mujakića, možda ćemo prodati još jednog ili eventualno dva igrača i to je to, i dovesti adekvatne zamjene plus popiniti šupljine u ekipi.
Ako smo uspjeli produžiti ugovore Rahmanoviću, Tataru i Velkoskom ne vidim razloga da nakon ovakve sezone, ovakvih rezultata, dodatnih prihoda sa milion strana da ne produže ugovor bar na godinu više i Laziću, Crepulji i Stanojeviću, prvi mislim da može ići besplatno u sedmom mjesecu ove godine dok Crepulja i Stanojević imaju još godinu dana ugovore što nije uopšte loše ali zaslužili su bolji i duži ugovor.
Ja se opšte ne sikiram, bolji ćemo biti nego sad za par mjeseci, 100%
FK Sarajevo
pa dobro tebra kontam ja tebe ali i oni se nešto pitaju nije PES majka mu staraamypitar je napisao/la:Denchi je napisao/la:ma normalna stvar nakon titule(a duple pogotovo), ne treba se opirat tome puno,
Ma meni nije ni N od normalnog.Eto imamo novog vlasnika najavi LS,pa ako ne moze produžiti Crepulji ugovor, i zadržati Kapica nek se rokne.Ili nek prodaju Vedrana, i sve ugovore još podebljati,al rasprodati 4-5 igrača je povratak u prošlost.
i meni je Crepulja gotivan igrač da ih je još par ko on
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja ne znam zasto mi nekad ne bi mogli zadrzati igrace bar dok igramo u Evropi? Isti djavo ili on otisao u junu ili pocetkom augusta, otici ce svakako, a nama dosta znaci da imamo uigranu ekipu i normalno kvalitetnu, jer svaki novi igrac je prvo prinova pa ako se pokaze onda je pojacanje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Probati dovesti jos jednog eventualno 2 "lazica", ovog napadaca iz radnika, i probrati jos kojeg iz lige. Bekicu se zahvaliti.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma Morto ima nesto protiv tebe 100%Vanja8 je napisao/la:Mislim da je doslo vrijeme da jedan klub pocne na jedan posten i sportski nacin ,dominirati PLBiH...
Bez sumnjivih penala,sudaca,bez istrage UEFE,FIFE...
Sa kvalitetnim pojacanjima i sa talentima iz sopstvene Akademije...
Bez lesinara u Upravi i sa ljudima koji imaju viziju izdizanja SVETINJE na jos vecu instancu kvalitete i napretka na medjunarodnom nivou...
![]()
![]()
Vanja je Torlak kad vam kazem
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- robertkosar
- Kontakt:
Kakva tribina eno mu kockar Baka i svinjskiLaznjak je napisao/la:Napapijri je napisao/la:Citam da je Bilbija van protokola cak u Aziji. Sta mislite, da li bi opcija povratka bila realna, kako s njegove, tako i sa strane prije svega istocne tribine
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Finale Kupa U19 naši protiv Slobode, u utorak od 17h. Igra se u TC u Zenici, prijenos na CityTV.
Vanja je Alen Melunović 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- robertkosar
- Kontakt:
Ma brate i ovog sofraneca pod hitno prodari dzaba prima platu samo na stetu klubu, izgleda da nam je sudjeno da imamo jednog saida u klubuamypitar je napisao/la:Denchi je napisao/la:ma normalna stvar nakon titule(a duple pogotovo), ne treba se opirat tome puno,
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Kaze mi Irfo ili mi ili vani, standardna prica jbg. Rekoh hajde levatu kod nas da iduce godine titulu slavis. Neko gore postavi igrace kojima ugovori isticu, bez razmisljanja bih doveo Galica i Vegu.Ostalo bas tanko.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Vanja je Radan Šunjevarić 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.