Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Prodati kompletnu bagavu ekipu
Nema nijednog igrača koji mi je drag, nijednog.
Nije ni trener daleko vjeruj miOikamid je napisao/la:Prodati kompletnu bagavu ekipu
Trener je greška od početka. Lik koji se nije nametnuo u Kardifu nije za Uniteda, ali bože moj.
E sad bojim se da te ne protjeraju za taj komentar
Jer nije on igrače doveo, ono ti trebaju igrači neki da ovo pobjedis i dominiras protiv hudetsfilda, dao sam mu deset kola iduće sezone i cao
Treba i Beckamu ponuditi poslije ovog da vodi klub jer i on ima DNK uniteda valjda je to razlog što i Olea podržavaju haha, nema veze što pojma nema o taktikama i pm bitno da priča navijačima o prošlim vremenima
Jer nije on igrače doveo, ono ti trebaju igrači neki da ovo pobjedis i dominiras protiv hudetsfilda, dao sam mu deset kola iduće sezone i cao
Treba i Beckamu ponuditi poslije ovog da vodi klub jer i on ima DNK uniteda valjda je to razlog što i Olea podržavaju haha, nema veze što pojma nema o taktikama i pm bitno da priča navijačima o prošlim vremenima
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 05 maj 2019, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Od trenutnog rostera samo Herrera (možda i Bailly) da su za prvih 11 ostalo ili za klupe ili nije za kluba. Ako iko misli da se sa Mctominayom , Rashfordom ili Shawom može bilo šta uraditi, veze nema sa fudbalom.
Glory Glory Man United
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Od toliko sramotnih nastupa i utakmica tokom sezone za zaborav, ova utakmica bi mogla biti nešto kao vrhunac svega pogrešnog, lošeg i truhlog u timu Uniteda. Sazrlo za podvući liniju i odrezat bolest.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ja sam mislio obrnuto, da u Cardiffu nije imao igrače a da ovdje će forsisat Fergusonovu igru, kad ono niti ih zna motiviriat niti ih kaznjava za lose igre plus igra kombinacija Moyesa, LVG-a i JM-a.tajger je napisao/la:E sad bojim se da te ne protjeraju za taj komentar
Volio bih Zidanea da su doveli, Pocche po meni ni pod razno, ali sta je tu je, slazem se, sacekat da vidimo iducu sezonu, ali nisam optimistican nimalo.,
Glory Glory Man United
Nesto ovdje smrdi odavno, ja tek sad vidim zasto Fergie ode, valjda nije htio da saradjuje sa Woodyjem ili sta vec.
Glory Glory Man United
Brate moj da pobjedis hudetsfilda i da dominiras ne trebaju ti Pogbe Rasford pm već jedanest ljudi koji se bave fudbalom, ako mu trebaju imena neka da ove pobjedi nek se ubije,o motivaciji da ne pričamo,ako ti već pola igrača seta sledecu ih zamjeni djecu sve uvedi tad ću reći e nešto pokušavaDaduli je napisao/la:Od trenutnog rostera samo Herrera (možda i Bailly) da su za prvih 11 ostalo ili za klupe ili nije za kluba. Ako iko misli da se sa Mctominayom , Rashfordom ili Shawom može bilo šta uraditi, veze nema sa fudbalom.
Je l' ovo ne možemo Hadersfilda dobit. 

Pa nema Solsker igrača da pobjedi hudetsfilda treba mu Mesija dovesti možda bi im znao onda objasniti taktiku
- majestic24
- Kontakt:
Ova ekipa nema lidera
Na to jos dodaj da su ovi igraci placenici,umisljene zvijezde i placipick-e
kad se to sve sabere,dobije se ovo sto sad imamo
Na to jos dodaj da su ovi igraci placenici,umisljene zvijezde i placipick-e
kad se to sve sabere,dobije se ovo sto sad imamo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pod plastom odlicnih rezultata, Ole je vremenom gubio ofanzivne opcije i danas jednostavno gledamo kulminaciju tog stanja.
Martial se fakticki prestao zalagati u 2019., Rash i Lukaku promasili po 14 zicera a Labilni strasnim oscilacijama upotpunio taj nevjerovatan mozaik ludila.
Dalje, gledajuci 1vs1 imamo vjerovatno najlosije defanzivce epl-a, mozda sem danasnjeg protivnika. Izdvojio bih Matica, Smallinga, Jonesa i Younga.
Jedan Jones je u prvom poluvremenu bespotrebno prekinuo nekakav ritam sa cetiri vezane greske u 5 min.
Martial se fakticki prestao zalagati u 2019., Rash i Lukaku promasili po 14 zicera a Labilni strasnim oscilacijama upotpunio taj nevjerovatan mozaik ludila.
Dalje, gledajuci 1vs1 imamo vjerovatno najlosije defanzivce epl-a, mozda sem danasnjeg protivnika. Izdvojio bih Matica, Smallinga, Jonesa i Younga.
Jedan Jones je u prvom poluvremenu bespotrebno prekinuo nekakav ritam sa cetiri vezane greske u 5 min.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 maj 2019, 16:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- forza_juve
- Kontakt:
Ma i trener vam je prevara teska, uzeo pare na svjezu krv i cao djaci. Ne mogu da vjerujem da tako lako uprava Uniteda daje ugovore trenerima i velike odstete na kraju
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Uprava jr pokazala koliko je nesposobna sa tim ugovorom nakon deset utakmica, da imaju stida sami bi sebe protjerali, ovako će i ovome dati odštetu i novi trener sve isto godinama
Nek se stidi i trener i igrači kad ovu ekipu ne mogu da pobjede, moj Solskeru aplaudiraj ti krcu nisi ništa bolji od tih sto su na terenu
Nek se stidi i trener i igrači kad ovu ekipu ne mogu da pobjede, moj Solskeru aplaudiraj ti krcu nisi ništa bolji od tih sto su na terenu
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 05 maj 2019, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Klub ranga wigana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Glup gluplji i igraci Manchester Uniteda
Šta će izjaviti Ole,igrači će pokazati stav protiv Cardifa
Moj Solskeru ko tebi bude dao 300 miliona da dovedes igrače i da im kažeš sta da igraju nema veze sa mozgom al to već odavno znamo
Boli te racku opucaj ti sad na presice jednu da će iduće sezone igrati samo oni koji vole klub i koji hoće trčati a onda opet stavi ove sto setaju bitno da si ugovor pokupio
Moj Solskeru ko tebi bude dao 300 miliona da dovedes igrače i da im kažeš sta da igraju nema veze sa mozgom al to već odavno znamo
Boli te racku opucaj ti sad na presice jednu da će iduće sezone igrati samo oni koji vole klub i koji hoće trčati a onda opet stavi ove sto setaju bitno da si ugovor pokupio
Plakat cemo svi za Murinjom kao sto sam i pisao.
Sa ovakvim **** osvojio EL i obezbjedio ligu prvaka.
SPECIAL ONE
SPECIAL ONE
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Možeš samo ti plakat, i plači.avenija je napisao/la:Plakat cemo svi za Murinjom kao sto sam i pisao.
SPECIAL ONE
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.