AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Međusobni omjer, a tu je prednost na našoj strani.
Ali to sad djeluje malo vjerovatno, da ne kažem nemoguće.
Najradije bih da večeras kiksnemo, pa da se i zvanično sve nade ugase. Ne volim ovaj pritisak, iščekivanje i neko nadanje, iako znaš da ćeš 99% na kraju ostati razočaran.
Ali to sad djeluje malo vjerovatno, da ne kažem nemoguće.
Najradije bih da večeras kiksnemo, pa da se i zvanično sve nade ugase. Ne volim ovaj pritisak, iščekivanje i neko nadanje, iako znaš da ćeš 99% na kraju ostati razočaran.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
Veceras sigurno nece kiksatrope11 je napisao/la:Međusobni omjer, a tu je prednost na našoj strani.
Ali to sad djeluje malo vjerovatno, da ne kažem nemoguće.![]()
Dobro, agonija produžena do sutra. Nebitno, poenta ostaje ista. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Još uvijek pokušavam sebi objasniti kako neko ko uloži toliko novca trpi trenera cijelu sezonu bez ikakve naznake napretka u igri 
Il Club più titolato al mondo!
Naporan si muxa ko proljev sa trenerom kuknjava ....
Samo me ne čitaš, a to sto ti imas problem s proljevom nije naša briga 
- muha milanez
- Kontakt:
Trener je odgovoran za katastrofalne rezultate, katastrofalnu atmosferu u ekipi. To ko ne vidi, ne znam onda.. Ne vjerujem da Atalantna ima toliko bolje pojedince, apsolutno nema, ali gledaj rezultata. Sta Miha uradi od Bologne za par kola.. Smijesno je tvrditi da su igraci krivi, a ne vidjet nestrucnost trenera.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
yebo te gattuso a ti njega a ja vas obojicu...mislim da ces skontat ako PROCITAS....muxa je napisao/la:Samo me ne čitaš, a to sto ti imas problem s proljevom nije naša briga
Pa i jest ostanak Gatusa najveća greška i razlog zbog kojeg će popušiti LŠ.
Niko ne kaže da imamo idealan roster i odlične igrače, ali nije niko ni očekivao ništa više od četvrtog mjesta, za šta je ova ekipa itekako bila sposobna. Po čemu to Torino i Atalanta imaju jači igrački kadar, a ljudi ispred nas na tabeli?
Iz Torina ne bih uzeo nijednog igrača, iz Atalante možda Gomeza, Iličića i Castagnea. Eto kolika je igračka prednost na strani Milana i opet su ispred nas na tabeli, a da ne spominjemo da su imali neuporedivo manji budžet nego Milan.
Neki bolji trener bi sa ovom ekipom glatko ušao u top 4, pogotovo među ovakvom konkurencijom.
Ovaj ne da neće to uraditi nego je dopustio da se ekipa slomi u najgorem mogućem momentu, nakon što su uvezali dva mjeseca dobrih rezultata.
Niko ne kaže da imamo idealan roster i odlične igrače, ali nije niko ni očekivao ništa više od četvrtog mjesta, za šta je ova ekipa itekako bila sposobna. Po čemu to Torino i Atalanta imaju jači igrački kadar, a ljudi ispred nas na tabeli?
Iz Torina ne bih uzeo nijednog igrača, iz Atalante možda Gomeza, Iličića i Castagnea. Eto kolika je igračka prednost na strani Milana i opet su ispred nas na tabeli, a da ne spominjemo da su imali neuporedivo manji budžet nego Milan.
Neki bolji trener bi sa ovom ekipom glatko ušao u top 4, pogotovo među ovakvom konkurencijom.
Ovaj ne da neće to uraditi nego je dopustio da se ekipa slomi u najgorem mogućem momentu, nakon što su uvezali dva mjeseca dobrih rezultata.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma da se primjetio napredak u igri tokom sezone pa ok, al mi I kad smo pobjeđivali nismo igrali dobro
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko bodova smo prosuli zbog glupe reakcije povlacenja nakon datog gola 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
govorio sam pred pocetak sezone da je nasa realnost od 5 do 7 mjesta, kad sve stavimo na papir sta se izdesavalo ( od uefe, gattusa maldinija lea pa do transfera ) to bi bilo to...sve iznad 5 mjesta sa svim ovim cinjenicama je realno uspjeh ( najvaznij igraci ako ih mozemo nazvat su vec mjesecima van forme, nemamo u ekipi kreativca itd, povrede itd...) uglavnom tu je borba do posljednjeg kola ( nadam se )...da je to stari milan, malo uticaja u savezu vako nako 100 posto bi bili 4, a vako smo srozani do dna jos nas sudije LOPATOM uzimaju....
Možda si donekle u pravu, ali trebaš uzeti u obzir da su Roma i Lazio odigrali ispodprosječne sezone (a po meni nisu ništa ni igrački jači od Milana) i baš zbog toga je Milan MORAO izboriti top 4 još prije nekoliko kola.
Upravo to me najviše i ljuti, što su odavno mogli izboriti LŠ da nije bilo idiotskih prosipanja bodova isključivo svojom krivicom.
Još su priključili Paquetu i Piateka u zimskom merkatu, teško da je moglo bolje od toga. I ni to mu nije bilo dovoljno.
Upravo to me najviše i ljuti, što su odavno mogli izboriti LŠ da nije bilo idiotskih prosipanja bodova isključivo svojom krivicom.
Još su priključili Paquetu i Piateka u zimskom merkatu, teško da je moglo bolje od toga. I ni to mu nije bilo dovoljno.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Opet 433 sve ti yebem
Čitavu sedmicu se pričalo da će promjeniti na 4312 ili bar 4231 sa Paquetom kao desetkom... i na kraju opet postavi istu postavu u istoj formaciji sa istim onim debilnim beskorisnim krilima, koja već mjesecima ne funkcioniše.
Da hoće izgubiti pa neka se yebu.
Čitavu sedmicu se pričalo da će promjeniti na 4312 ili bar 4231 sa Paquetom kao desetkom... i na kraju opet postavi istu postavu u istoj formaciji sa istim onim debilnim beskorisnim krilima, koja već mjesecima ne funkcioniše.
Da hoće izgubiti pa neka se yebu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
miha stize po tri boda :cool:
- Beduin
- Kontakt:
Pa zar nije ostalo sa Piatemom i Kutroneom u napadi i iza njih Paqueta?
Ako nije ovako, bas bih volio da izgube i odu u 3pm vise.
Ako nije ovako, bas bih volio da izgube i odu u 3pm vise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa trebalo je biti tako, ali se dan prije utakmice promjenila situacija.
4312 je u ovom momentu najmanje zlo od svih formacija i s obzirom da su nam krila za qurac, ne vidim više svrhu forsiranja igranja sa njima. Ili da je makar Paquetu ostavio na desetci, ali jok, opet sve isto u istoj formaciji koja već odavno ne funckioniše.
Kao da namjerno hoće da izgubi, nema drugog objašnjenja.
4312 je u ovom momentu najmanje zlo od svih formacija i s obzirom da su nam krila za qurac, ne vidim više svrhu forsiranja igranja sa njima. Ili da je makar Paquetu ostavio na desetci, ali jok, opet sve isto u istoj formaciji koja već odavno ne funckioniše.
Kao da namjerno hoće da izgubi, nema drugog objašnjenja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ma nema muda covjek, neznalica i bezmudas. Ustina, u ovoj postavi smo igrali dobro pocetkom ove godine i Paqueta je bio dobar ali od Intera je krenulo po zlu i Gatuzo se odmah poceo gubiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.