Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Serie A
Sto volim kada pojedini prizivaju Juve da odradi svoj posao. Ajde Allegri svi juniori sljedece utakmice.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
A zasto smo izvisili 95% pa ako izg od juventusa mi dobijemo imamo isto bodova, a imamo bolji medjusobni, bice ovdje jos svega, sad vise ni intwr nije sig, pogotovo imaju ici napoliju josrope11 je napisao/la:Lazio, you had one job.
Yebem vam krv fašističku, ovim je Milan 95% izvisio za top 4.
Nema šta, zaslužili su, pogotovo kad se uzme u obzir da im svake godine prodavaju bitne igrače i da imaju neuporedivo manji budžet nego ostali klubovi iz top 6. I na sve to, imaju priliku osvojit kup.
Nevjerovatna sezona za Gasperinija, kapa dole.
jbg dali smo sve od sebe
Ako ti misliš da ovakav loš Milan, sa ovakvom bolesnom atmosferom u timu, može dobiti sve četiri naredne utakmice, onda ti stvarno zavidim na vedrom duhu i optimizmu. 
Jbg, ja sam realista. I vidim da je top 4 izgubljen 99%.
Jbg, ja sam realista. I vidim da je top 4 izgubljen 99%.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovo postaje smiješno za Inter, koji show bi bio kad se ne bi kvalificirali. Iskreno pomalo sam za tu opciju, napokon bi pojedinci shvatili kakva je ćelavokitar ****. Trener koji jednostavno nije za veće domete od osvajanja mjesta koja vode u Evropu. Tužno. Srećom ovi imaju "teži" raspored..
"We need to suffer. And we need to fight."
Ljudi im bjeze 6 bodova i plus jos dvije ekipe ispred njih se pita...ronaldo99 je napisao/la:A zasto smo izvisili 95% pa ako izg od juventusa mi dobijemo imamo isto bodova, a imamo bolji medjusobni, bice ovdje jos svega, sad vise ni intwr nije sig, pogotovo imaju ici napoliju josrope11 je napisao/la:Lazio, you had one job.
Nema šta, zaslužili su, pogotovo kad se uzme u obzir da im svake godine prodavaju bitne igrače i da imaju neuporedivo manji budžet nego ostali klubovi iz top 6. I na sve to, imaju priliku osvojit kup.
Ljudino u zabludi si velikoj ako mislis da milan moze do lp
I da, dok je god matematički moguće treba se nadati. Milan ima još kakve-takve šanse. 
Pa dobro, Milan ima utakmicu manje i relativno lagan raspored do kraja (plus bolji međusobni omjer protiv Rome i Atalante) tako da u teoriji postoje neke mršave šanse za top 4, s tim da bi Atalanta morala jednom kiksnuti. 
Ali to trenutno djeluje kao naučna fantastika, s obzirom na Milanovu formu. Veća je dilema hoće li izboriti top 6, sad je čak i to pod znakom pitanja.
Ali to trenutno djeluje kao naučna fantastika, s obzirom na Milanovu formu. Veća je dilema hoće li izboriti top 6, sad je čak i to pod znakom pitanja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Burberry46
- Kontakt:
Atalanta po svojim igrama zasluzuje da igra Ligu prvaka
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Atalanta na kraju treća bez problema
Sampdoria haman prisutna u sesnaestercu kao Barcelona pa toliko penala.
Atalanta, sve je to lijepo, ali bit ce topovsko meso u LP i tamo ne smiju ici. Nadam se, tacnije uzdam se u Runu da ce ih sam otresti i tako sprijeciti da idu u LP. Svakako postoji dug iz kupa, a i Allegri valjda obraca paznju da ima jednu pobjedu u zadnjih 6 tekmi.
To je predzadnja tekma i zadnja kuci, dakle dize se scudetto i to se mora dobiti.
Atalanta, sve je to lijepo, ali bit ce topovsko meso u LP i tamo ne smiju ici. Nadam se, tacnije uzdam se u Runu da ce ih sam otresti i tako sprijeciti da idu u LP. Svakako postoji dug iz kupa, a i Allegri valjda obraca paznju da ima jednu pobjedu u zadnjih 6 tekmi.
To je predzadnja tekma i zadnja kuci, dakle dize se scudetto i to se mora dobiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Šta ih briga, ljudi su zaslužili. Pogledaj konkurencije za top 4... Milan, Roma i mrtvi Torino, ništa se više Atalanta ne bi obrukala nego gore pomenuti klubovi.
A možda budu i lijepo iznenađenje ako ih zadesi lakša grupa, potrebno je ostaviti ekipu na okupu i dovesti još par pojačanja. Doduše, lakše reći nego učiniti, ali sad kad im kapne lova u kasicu, valjda ih gazda ispoštuje i počasti.
A možda budu i lijepo iznenađenje ako ih zadesi lakša grupa, potrebno je ostaviti ekipu na okupu i dovesti još par pojačanja. Doduše, lakše reći nego učiniti, ali sad kad im kapne lova u kasicu, valjda ih gazda ispoštuje i počasti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ok kako ti kazes, ipak ti znas najboljeHuska je napisao/la:Ljudi im bjeze 6 bodova i plus jos dvije ekipe ispred njih se pita...ronaldo99 je napisao/la:A zasto smo izvisili 95% pa ako izg od juventusa mi dobijemo imamo isto bodova, a imamo bolji medjusobni, bice ovdje jos svega, sad vise ni intwr nije sig, pogotovo imaju ici napoliju josrope11 je napisao/la:Lazio, you had one job.
Ljudino u zabludi si velikoj ako mislis da milan moze do lp
Ovo je Pandev trebao izvesti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Spalletti ostaje,a ovi pojedini kmečavci mogu slobodno pjevat jos 12 mjeseci.rope11 je napisao/la:A na onoj temi me Siamo ubjeđuje da je Spaletti dobar temelj i da ga ne treba mjenjati.
Mogla bi izleda Interova filijala u LP.Ako Milan večeras ne dobije ostaje još samo Roma u igri.Odnosno sutra igraju.
Sljedeće kolo ako Inter dobije Chievo, a Roma odigra nerješeno sa Juventusom - Inter je zvanično u LP.
*ne zvanično, nisam obraćao pažnju na Milan i Torino.
#nohate
*ne zvanično, nisam obraćao pažnju na Milan i Torino.
#nohate
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vecih grobova od Lazia nema..oni ce pobjediti timove iz vrha, zijaniti od bilo koga ispod 12og mjesta(nevezano za danasnji mec)..ljudi sami sebi nece dobro..
Izgube od Genoa, SPAL, Chievo...pobjede Romu, Inter, izbace Milan iz kupa..koji nakaradni tim, miljenici kladionica..
Izgube od Genoa, SPAL, Chievo...pobjede Romu, Inter, izbace Milan iz kupa..koji nakaradni tim, miljenici kladionica..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Njihov patuljizam je isplivao na površinu 20.5.2018. , kad su sami prokockali LP. I to na smiješan način.Juventinisimo je napisao/la:Vecih grobova od Lazia nema..oni ce pobjediti timove iz vrha, zijaniti od bilo koga ispod 12og mjesta(nevezano za danasnji mec)..ljudi sami sebi nece dobro..![]()
koliko je ovaj cagliari poseban klub, uvijek ce bit u donjem dijelu tabele, cesto borba za opstanak, al imaju taj poseban smek stare serie a i legendarni sant'elia stadion... nazalost srusen, na istom mjestu gradice novi stadion