FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tuzla 0:2, GOŠK ispada i teoretski. Odlično!!
Tuzla sa ovom pobjedom obezbjeđuje titulu a mi ih uzimamo sljedeće kolo i onda dižemo pehar protiv Zvijezde09!
Tuzla sa ovom pobjedom obezbjeđuje titulu a mi ih uzimamo sljedeće kolo i onda dižemo pehar protiv Zvijezde09!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Misliš opstanak? Sjeba meBordoSarajevo je napisao/la:Tuzla 0:2, GOŠK ispada i teoretski. Odlično!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne valja cestitati prije ali dati cu sebi za pravo jer ne vidim da mozete ispustiti do kraja ovih 6 bodova. Cestitke pitari i zelim vam od srca duplu jer ste zasluzili najboljom igrom ove sezone. Prelomna je bila derbi na Grbavici gdje ste pokazali muda i odradili posao kada je najzajebanije bilo. Puno srece u zdrijebu za LŠ i da predstavite drzavu u najboljem svjetlu. Navijat cu za vas kao da moji Rodjeni igraju. Prava carsijska rajaNama pet stepenica i ako ih odradimo ili konkurent kiksa vidimo se na jesen u najstarijem i najvecem BH derbiju
I najljepši, bar meni.
Puno sreće vam želim i svim srcem navijam za vas.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ova pobjeda im jednaka tituliMortemHz je napisao/la:Misliš opstanak? Sjeba meBordoSarajevo je napisao/la:Tuzla 0:2, GOŠK ispada i teoretski. Odlično!!
Meni samo titula u glavi
Danas u prodavnici, kaže žena šta ćeš, reko titulu
FK Sarajevo
dobro je vode 2:0, ostaje im 6 bodova u odnosu na Krupu. Bitno je da ih dobijemo a onda oni u predzadnjem kolu će lako sa Zrinjom (koji će već tada znati da nema šanse za titulu) obezbjediti opstanak
Ma jedan prijateljski remi u Banovicima sa Tuzlom sa drugim timom je nama dovoljan.Drugarski im damo taj bod a aBd dogodine ce ga valjda znati vratiti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Re: FK Sarajevoj
Ako u slijedecem kolu Zrinjski ne pobijedi u Zenici nama je dovoljan 1 bod sa Tuzlom u slucaju X u Zenici, ili ako Celik pobijedi mi mozemo do kraja sve izgubiti. No treba pobijediti pa da se da prilika djeci da igraju koju utakmicu do kraja.
-
belosevic28
- Kontakt:
Offtopic: Smijem li se qrchit na forumu sad kad znam da smo haman pa familijamma_hz je napisao/la:Gazi Tuzlo gazi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma nema potrebe, Krupa nece dobiti Slobodu u Tuzli.mma_hz je napisao/la:Ma jedan prijateljski remi u Banovicima sa Tuzlom sa drugim timom je nama dovoljan.Drugarski im damo taj bod a aBd dogodine ce ga valjda znati vratiti.
A i ovakva igra Goška ima razloga. Oni svakako ispadaju, a povesti sa sobom jos jednog velikog konkurenta u 1. ligu Federacije im nije nikako u interesu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa ispali su svakako.. kao i krupa gotovo je ovo...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Samo cu ti reci,tezinom sam ko Muna, samo malo nizi tako da mozesbelosevic28 je napisao/la:Offtopic: Smijem li se qrchit na forumu sad kad znam da smo haman pa familijamma_hz je napisao/la:Gazi Tuzlo gazi.
Imas jaka ledja
FK SARAJEVO.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ou onda si k'o NATO.
Btw, sta je pichkeeeeee
Btw, sta je pichkeeeeee
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Jes' neobično bez fksinfa tokom ovih lijepih mubarek dana.
Bit će guravo sa ubicama, najbitnije je ne primiti gol na Koševu a dole im ne gine opet trica.
Bit će guravo sa ubicama, najbitnije je ne primiti gol na Koševu a dole im ne gine opet trica.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Uzeo na popustu. Popustila vlasniku paznjamma_hz je napisao/la:Evo i ja to sve kontam,a satro posten a auto vozi hejjjj autoVanja8 je napisao/la:Sve je ovo Mortina ekipa...Laznjak je napisao/la:Nemojte o Vanji vise. Maloprije mi nekakvi u crnom hodaju oko auta nesto se zavlace. Nisu cista posla. Prati
Ip adrese i vrbuje ljude. Gori os Galijasevica. Samo klimajte glavom i vicite yes yes
A hajde ti nama reci otkud tebi auto...![]()
![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- Orangina85
- Kontakt:
Jesil trebao nesto ili samo volis moje postoveMortemHz je napisao/la:Orangina85 je napisao/la:Ukoliko ispadnemo u prvom pretkolu LP u drugom pretkolu euro lige bi dobili 260k EUR. Zagarantovano imamo 800k EUR bez karata i TV prava
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedno mlijeko i jednu titulu molim vasBordoSarajevo je napisao/la:Ova pobjeda im jednaka tituliMortemHz je napisao/la:Misliš opstanak? Sjeba meBordoSarajevo je napisao/la:Tuzla 0:2, GOŠK ispada i teoretski. Odlično!!
Tuzla sa ovom pobjedom obezbjeđuje titulu a mi ih uzimamo sljedeće kolo i onda dižemo pehar protiv Zvijezde09!![]()
Meni samo titula u glavi
Danas u prodavnici, kaže žena šta ćeš, reko titulu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevoj
"]Ako u slijedecem kolu Zrinjski ne pobijedi u Zenici nama je dovoljan 1 bod sa Tuzlom u slucaju X u Zenici, ili ako Celik pobijedi mi mozemo do kraja sve izgubiti. No treba pobijediti pa da se da prilika djeci da igraju koju utakmicu do kraja.[/quote]
Po meni logicno protiv Tuzle odmarati ta utakmica izmedju dvije s ŠB. U prvenstvu dobiti Zvjezdu 09 i titula je tu a s Tuzlom i Goškom akademce u vatru.
Po meni logicno protiv Tuzle odmarati ta utakmica izmedju dvije s ŠB. U prvenstvu dobiti Zvjezdu 09 i titula je tu a s Tuzlom i Goškom akademce u vatru.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nama treba 4 boda u ligi u ove dvije tekme da bi pehar digli na Koševu, ako Zrinjski uzme obje.
Za četiri boda možemo i odmoriti neke igrače a vala naši su odmorni, mogu ove 4 utakmice odraditi na najvišem nivou i dobiti sve.
Za četiri boda možemo i odmoriti neke igrače a vala naši su odmorni, mogu ove 4 utakmice odraditi na najvišem nivou i dobiti sve.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: boki86, soe, stokastoka23 i 26 gostiju.