legenda reala je napisao/la:Idi tamo na temu ss.ba lige našo sam ti igrača, potvrdi da ga primaš
ti si igrač ili...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:Idi tamo na temu ss.ba lige našo sam ti igrača, potvrdi da ga primaš
STELLA ROSSA DI BELGRADO!!!alan_kardec je napisao/la:
Derdiyokalan_kardec je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Idi tamo na temu ss.ba lige našo sam ti igrača, potvrdi da ga primaš
ti si igrač ili...
CAMPIONE DI EUROPA!!!marconato je napisao/la:STELLA ROSSA DI BELGRADO!!!
ahaalegenda reala je napisao/la:Derdiyok
Ja sam imao najbolju namjeru da širimo bratstvo i jedinstvo, al ovi bosanski Srbi postavljaju prevelikvelike zahtjeve pred mladog srpskog BošnjakaPenaltiky je napisao/la:Bosanski Srbi i srbijanski Bošnjaci koja kombinacija
I od mene, da ga hairli ispostimo i u zdravlju i bereketu dočekamo Bajram sa svojim najmilijimItsRamiz je napisao/la:Ramazan Šerif Mubarek Olsun braćo forumska!
Kae nije teško, od 9 ujutru broji sekunde do iftara... uzme godišnji i hibernira mjesec dana.Sage je napisao/la:Sad ce pocet po Facebooku..izdrzimo do iftara..jos samo 5h...

Ono ko da su na triatlonu..izdrzimo jos voznju biciklom...Marsal je napisao/la:Kae nije teško, od 9 ujutru broji sekunde do iftara... uzme godišnji i hibernira mjesec dana.Sage je napisao/la:Sad ce pocet po Facebooku..izdrzimo do iftara..jos samo 5h...
Popišam im se na pjesmeItsRamiz je napisao/la:
fino fino
ne znam šta bi ti reko o širini uma takvih ljudi, neki dan čovjek na tviteru iz zayebancije pita "Treba li deca u srpskim školama da uče arapske cifre" konačan rezultat ankete 31% glasalo "ne, ovo je Srbija" izg. da će preć na klinasto pismo i rimske cifreItsRamiz je napisao/la:
fino fino
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 40 gostiju.