FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Moje vidjenje utakmice: odmah od starta pritisak na sudiju da svira penal iako se vidi na snimku da nas igrac krije ruku , ni govora o penalu, prvi crveni igrac nas je bio povrijedjen i sudija je trebao dopustit da mu se pomoc ukaze u terenu a ne da izlazi vani kao da je folirao. Postavljam pitanje da li bi se ikad zelji dao crveni za onakav potez. Drugi crveni nije bio ni u kojem slucaju istopitanje vazi i za ovu situaciju. Jos jedan apsurd je da je produzio 4 min prvo poluvrijeme. Niiti jednog duzeg prekida nije bilo. Zalosna je ova nasa liga.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pa drugi nije bio direktan crveni nego drugi zuti. Cist ko suza. Sa dvi ruke povlacenje s ledjaaneks je napisao/la:Moje vidjenje utakmice: odmah od starta pritisak na sudiju da svira penal iako se vidi na snimku da nas igrac krije ruku , ni govora o penalu, prvi crveni igrac nas je bio povrijedjen i sudija je trebao dopustit da mu se pomoc ukaze u terenu a ne da izlazi vani kao da je folirao. Postavljam pitanje da li bi se ikad zelji dao crveni za onakav potez. Drugi crveni nije bio ni u kojem slucaju istopitanje vazi i za ovu situaciju. Jos jedan apsurd je da je produzio 4 min prvo poluvrijeme. Niiti jednog duzeg prekida nije bilo. Zalosna je ova nasa liga.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
A klinac nije folirao odmah ga ruka prestala kad je crveni dobio i kad su se vasi sa klupe izderali na njega ne da se nije drzao za ruku nego ko da mu nista nikad bilo. Razumijem ja zadrzavanja vremena i te stvari nekad su najpametnije, ali ne glumi mangupa pa ti ulazis mimo sudije na teren. Najguplji potez koji je mogao uraditi tad je uradio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma meni je dosta ove pizdave priče na sudije. Znaš kakvo ćeš sudjenje dobiti i ti glumis budalu kao asani sto je uradio još ima karton. Onakvu glupost treba i klub sakncionisat. Mrzim kad se pokušavas da praviš neka sranja za zadržavanjem u tridesetoj min.
S druge strane sudije kao i obično brze na kartonima kad su naši igrači u pitanju. Nema opomena samo sibaj kartone, udri mujo.
Ogadio mi se fudbal I od našeg sranja, sudija pa do bolida i kockaatih glava koje možeš sresti po ovim našim stadionima.
S druge strane sudije kao i obično brze na kartonima kad su naši igrači u pitanju. Nema opomena samo sibaj kartone, udri mujo.
Ogadio mi se fudbal I od našeg sranja, sudija pa do bolida i kockaatih glava koje možeš sresti po ovim našim stadionima.
U ime ljepšeg,kulturnijeg,urbanijeg i najvaznije postenijeg dijela grada Sarajeva,tj navijaca Sarajeva ja vam se izvinjavam za ovo sto ste dozivjeli veceras na Grbavici.Ovo nije pravilo vec izuzetak,vi znate kako vam je uvijek na Kosevu i kako prava raja docekuje raju iz Kaknja.Jos jednom izvinite.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Svaka cast momcima na pruzenoj igri, ali ko je kriv Asaniju sto je glup. Neka je dobio drugi zuti i trebao je, ali drugi zuti za Bibera mislim da je prestrogo s obzirom na cinjenicu da je vec imao zuti i da je iskljucen jedan igrac. U takvim situacijama se za onakav prekrsaj ne daje zuti, ali eto...
Svaka cast sto ste ostali smireni nakon sinocnjeg masakra od strane kancera Bht premijer lige sudije Bjelice,sinoc je pokazao koliko nezna i da je promasio profesiju i on i onaj tko mu je dao pistaljku u ruke.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pusite qurac, redom, Musija i premije, igraci i valjanje, navijaci ostalih klubova koji kazu da nisu bili crveni kartoni. Mušija piqko!
Vidimo se iduce godine.
Vidimo se iduce godine.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ti si momak retardiran do čoka, ali nek ti se mamica napuši te ćukiceDokoljenko je napisao/la:Pusite qurac, redom, Musija i premije, igraci i valjanje, navijaci ostalih klubova koji kazu da nisu bili crveni kartoni. Mušija piqko!
Vidimo se iduce godine.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Vratim baš sebi evo jutros utakmicu, da pregledam ponovo to prvo poluvrijeme ključno i moje neko viđenje svega.
Oba prva žuta su čista kao dan, Asani je iznio u prvoj situaciji onog u aut, a Biber je pokušao da prekine neku polukontru i nakon puštene prednosti sa mog viđenja zasluženi žuti kartoni.
Ali, onda 33' i prvo Fair-play
, ne smije niko loptu da izbaci, Asani je pao sa jedno metar i po visine na rame i svako ko je trenirao bilo kakav sport zna kako je to bolno, momak sigurno nije glumio, i ondje je trebala lopta ići vani i medicinska ekipa unutra, al očito da i Bjelica a i igrači Želje nisu smjeli da urade to. Nakon toga igra nastavljena i momak je ostao da leži i u X utakmica i u ligama petice sudija prekine utakmicu i dozvoli da uđe medicinska ekipa da vidi da li je potreba izmjena (pr. prošle sedmice Keita u polufinalu LŠ), ali jok šta Bjelica radi bukvalno ga diže i kaže mu da izađe na kontra stranu od medicinske ekipe i pritisak sa tribina daj mu žuti, žuti i bum eto ga. Stvarno kao i u prvoj utakmici protiv Želje išlo se na to da se Mladost ošteti.
Drugi žuti karton Bibera jasno kao i pravi čist faul prekid kontre, ne osporavam drugi žuti tj.crveni karton.
Oba prva žuta su čista kao dan, Asani je iznio u prvoj situaciji onog u aut, a Biber je pokušao da prekine neku polukontru i nakon puštene prednosti sa mog viđenja zasluženi žuti kartoni.
Ali, onda 33' i prvo Fair-play
Drugi žuti karton Bibera jasno kao i pravi čist faul prekid kontre, ne osporavam drugi žuti tj.crveni karton.
Tako blizu, a tako daleko.
- L' Imperator
- Kontakt:
Teoretski, još možete ispasti. Dobra stvar je što već u subotu možete osigurati opstanak. Dolazi Široki koji je već osigurao evropu, a danas igraju finale Kupa i sve će uraditi da bar nešto osvoje, tako da u Kakanj vjerovatno dolaze s rezervama pred revanš finala Kupa.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Hvala.L' Imperator je napisao/la:Čestitke na opstanku u Premijer ligi!
Kao što sam rekao i poslije poraza od radnika privest ovo kraju. Sad iz ove dvije utakmice izvući sto vise da se preskoci koja pozicija.
Sudije su nas fino natezale od zime pa na ovamo. Plus pad forme prije svega Andjusica pa onda i ostalih. Bojo je katastrofalno los bio. Nikolić se pogubio al eto on je još mlad i logično da će imati oscilacija.
Guzina da je malo bolji realizator bio bi strasno dobar igrač.
Nadam se da Beganovic neće ostati trener jer nije on kapacitet za PL. Potrebni su nam kvalitetni bekovi jer Asani to nije a Nikolić je još uvijek mlad da bi od njega očekivali neka čuda. Zatim kvalitetno krilo jer Fanimo me nije oduševio.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Mislim da bi trebalo sljedeću sezonu statistika ove sezone da odredi. Činjenica je da smo primili previše golova i ispadamo četvrta najgora odbrana lige. Mada ovoj brojci moramo dodati i katastrofalne utakmice protiv Sarajeva, kao i odigravanje nekoliko utakmica bez jednog ili dva igrača. Nema potrebe za velikim promjenama, jer male korekcije tima u odbrani i dovođenje provjerenog napadača (uz Gedeona) bi po mom mišljenju drastično popravile kvalitet igre i prema naprijed i u odbrani. Što se sredine tiče, mislim da je jedna od boljih u PL. Vezano za Beganoviča, njegovu sudbinu bi trebalo da odredi ove zadnje dvije utakmice. Odradili ih kako treba, nema potrebe čovjeka mijenjati. Možda je upravo on taj NAŠ trener na duge staze kojeg priželjkujemo.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Meni ko navijacu Sarajeva je deaze sto ste vi ostali u ligi nego gosk i krupa. Sve cestitke
Ja nisam za. Sjećam se na sta smo ličili dok nas je vodio prvi put a ni ostale klubove koje je vodio nije ništa pokazao. Tako što se mene tice sigurno treba tražiti kvalitetnijeg stručnjaka.FKMLADOSTDK je napisao/la:Vezano za Beganoviča, njegovu sudbinu bi trebalo da odredi ove zadnje dvije utakmice. Odradili ih kako treba, nema potrebe čovjeka mijenjati. Možda je upravo on taj NAŠ trener na duge staze kojeg priželjkujemo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Dovedete Nermina Basica, fokusirate se na mladje igrace.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma kakav Beganović, ni Rudar on ne može voditi. Skroz bi neozbiljno bilo od Mušije ako on ostane i naredne sezone.
#samoRudar #zauvijek
Moji prijedlozi : Fedza dudic, nermin basic, mato neretljak.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ako Bega ostane, to će biti kao i sa Šabićem. Nekoliko odigranih utakmica, Mladost zadnja na tabeli i onda valja tražiti najbolje rješenje.
Sad imaju dovoljno vremena, a ima i slobodnih trenera, kvalitetnih.
Sad imaju dovoljno vremena, a ima i slobodnih trenera, kvalitetnih.
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.