Ali fakat, zamisli plakati za firaunom koji te u ova **** i doveo. Jos se upire u Olea kao da je magiči štap trebao donijeti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Upravo toPogba je napisao/la:
Ali fakat, zamisli plakati za firaunom koji te u ova **** i doveo. Jos se upire u Olea kao da je magiči štap trebao donijeti.
Ovdje se neke stvari brzo zaboravljaju. Nista novo.Mason je napisao/la:Upravo toPogba je napisao/la:
Ali fakat, zamisli plakati za firaunom koji te u ova **** i doveo. Jos se upire u Olea kao da je magiči štap trebao donijeti.stvarno neki likovi nemaju veze s vezom
Ole da je izgubio bukvalno svaku utakmicu to ne znaci da Jose nije zasluzio otkaz on je imao svoju sansu i upropastio je i kraj
Da se gledaju rezultati samo Olea ova ekipa je u top4 ali izgleda da neki zaboravljaju da je krenuo s minusom od 12 ili 13 bodova upravo ovi botovi koji ga i pljuju i žale za Jozom
Od ove ekipe se ocekuje puno vise nego mogu postici. Nema kvaliteta. Ne igra ime kluba vec igraci na terenu. Notingem Forest je dvostruki prvak Evrope a igra drugu ligu.10.Skoro je napisao/la:E pa Boze dragi. Nakon Oleove serije pobjeda svi ste pisali da nam ne treba drugi trener, a sad se mišljenja polako mijenjaju. Ja bih mu dao šansu sljedeću sezonu ili čak i dvije jer ne može se ekipa složiti preko noći nije FM.
Svaka na mjestu! Ole kriv jer je uradio i vise nego sto je mogao u ovako haoticnoj situaciji? Gluposti pojedinih nemaju granice.Pogba je napisao/la:
Meni je top i Da Costa iz Eintrachta,strašnu tekmu odigrao desno protiv Chelsea,malo mu je mozda mana sto mu se tu nije znala pozicija,ali fizicki prespreman,sigurno bolji od svih nasih desnih bekova zajedno..Inače za sljedeću sezonu prolaz ima McTominay,Lindelof,De Gea ako ostane a svi ostali brate dragi nisi siguran mogu li odigrati dobru sezonu u Watfordu..Pogba,Shaw,Rashford ok ali nekonstantnost strašna,znaci moras imati 10 top rezervi ako krenes sa ovim u sezonu a mi nemamo prvu postavu kako treba..Treba definitivno sigurniji stoper i rijesiti se jednog od dvojca Jones Smalling,mada bi se ja rijesio i obojice,krpiti se Bailyem i Rojom je mozda i ok ako dovedu top pojacanje..Desni bek fali drama,ne znam koliko Dalot moze izgurati sezonu a i Tuanzebe i Fosu Mensah ne znam koliko bi bili dobra zakrpa,tu rezervu imamo,prvotimca mislim i ne..Shaw lijevo ok,probat naci nekog veterana za DŽ da ga pokriva kad ovaj udje u lošu seriju i premori se..Sredina škripi do bola,mora se dovesti neko top rješenje da zadrzi loptu u nogama jer je Pogba do or die tip.Ne znam koliko McTominay moze izgurati osiguraca,pokusati i tu sa nekim mladjim rjesenjem jer u Pereiru,Matica i tu klapu se ne bih pouzdao,kao šesti veznjak ok,dalje od toga nista..Desno krilo pod must i nadat se da ce Martial odigrati dobru sezonu,kao i Lukaku i Rasho,cisto na racun jer nas skupa pojacanja razocaravaju iz sezone u sezonu a znamo da su napadači najskuplji,tu ako profulamo a ostanemo nazad sa ovim sto imamo je katastrofaRooney88 je napisao/la:Brunu Fernandesa odmah dovesti, ovaj je gladan uspjeha i dokazivanja.
Dobra stvar je uradjena sto je u onom trenutku dobio trajni ugovor bez obzira sto je od tad krenuo veliki pad rezultata i bez obzira sto je ta stvar "mozda" uzrok plasmana u LP jer mu je ovo otvorilo oci sto se tice pojedinih igraca kako njemu tako i namaal... je napisao/la:Gledajući iz ove perspektive, nije me uvjerio i sada sada apsolutno pravo imaju da likuju svi oni koji tvrde da je Ed previše požurio da mu da trajni ugovor. Nije sad da smo ga morali otimati od Reala, no Ed je to. Biću pošten, pa ću reći da je i mene ona serija dobro zavarala.
Što nas dovodi do sljedećeg, a to je off-sezona. Iskreno, gledano iz ove perspektive, nisam siguran da će, kako sada stvari stoje, Ole dočekati kraj naredne sezone na klupi Uniteda. A on će biti taj ko će odlučivati o transferima igrača zajedno sa Edom jer onaj famozni direktor fudbala nikad da se ukaže. Nema ni lige prvaka, što je stvar koja će se itekako odraziti na odgovore igrača koje budemo zvali... Biće veselo. Iskreno, jedina logična stvar je počistiti “matorce”,a ovamo krenuti sa trošenjem sredstava na dovođenje talentirane mlađarije, pa polako. Od ovog sadašnjeg sastava, odnosno, njegovog kostura, nema ništa.
Vidi, slažemo se većinu stvari. Kao što sam i rekao ranije, ako večerašnja partija cijenjenih preplaćenih veterana nije “eye opener” i dovoljan odgovor na pitanje imaju li isti budućnost kod nas, onda ne znam šta je. Pazi, trebaš da profesionalno odradiš utakmicu protiv ekipe koja ima LLLLL ispisano za zadnjih pet mečeva i koja od marta već zna da je ispala iz lige. To je nešto, što se uz adekvatnu pripremu odradi sa 30-40% snage. Znači Ole je danas ipak malo pao u pripremi utakmice po mom skromnom mišljenju, a ovi nesretnici su svojim nastupom samo zapečatili svoju sudbinu ovdje.Mason je napisao/la:Dobra stvar je uradjena sto je u onom trenutku dobio trajni ugovor bez obzira sto je od tad krenuo veliki pad rezultata i bez obzira sto je ta stvar "mozda" uzrok plasmana u LP jer mu je ovo otvorilo oci sto se tice pojedinih igraca kako njemu tako i namaal... je napisao/la:Gledajući iz ove perspektive, nije me uvjerio i sada sada apsolutno pravo imaju da likuju svi oni koji tvrde da je Ed previše požurio da mu da trajni ugovor. Nije sad da smo ga morali otimati od Reala, no Ed je to. Biću pošten, pa ću reći da je i mene ona serija dobro zavarala.
Što nas dovodi do sljedećeg, a to je off-sezona. Iskreno, gledano iz ove perspektive, nisam siguran da će, kako sada stvari stoje, Ole dočekati kraj naredne sezone na klupi Uniteda. A on će biti taj ko će odlučivati o transferima igrača zajedno sa Edom jer onaj famozni direktor fudbala nikad da se ukaže. Nema ni lige prvaka, što je stvar koja će se itekako odraziti na odgovore igrača koje budemo zvali... Biće veselo. Iskreno, jedina logična stvar je počistiti “matorce”,a ovamo krenuti sa trošenjem sredstava na dovođenje talentirane mlađarije, pa polako. Od ovog sadašnjeg sastava, odnosno, njegovog kostura, nema ništa.
Jer zamisli kako bi to zavaravanje bilo da je ovaj roster nakon -12 bodova izborio LP i zavrsila se sezona s misljenjem da je ovo dobar roster kojem ne trebaju neke velike promjene jer to bi bilo u glavama Ed Woodwarda i Glazera koji bi onako hladno izdvojili max £100mil za pojacanja i to je to i opet bi vecina škarta prezivjela jos jedno ljeto i onda vjerovatno hladan tuš na pocetku naredne sezone gdje Ole vjerovatno ne bi docekao januar kao ni Jose
Ovako vidio je sve potrosit ce pare ima priliku potjerati vecinu za koje misli da trebaju dobiti nogu i ako ne uspije to ce biti na njegovu dusu i to je to i tek od iduce sezone cu ga tretirati kao i Moyesa LvG i Josea a sad ga pljuvati kao pojedinci je pateticno
To kao nece igraci dolaziti jer United ne igra LP vjerujte mi ko god odbije klub iz tog razloga ucinit ce uslugu klubu jer kad je jedan Zlatan koji je 10 puta veci igrac od svih s kojima se povezujemo mogao doci u klub koji igra EL onda...
Men' se Neves ne svidja nesto. Previse je trom iako ima izvrsnu tehniku i precizan pas.Format je napisao/la:Svakako treba dovest mladost ne vise Matice,Alexise itd i doci ce i Sancho i Neves itd ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.