+ finalisti kupa i dali najviše golova od svih ekipa u Seriji A (71).Laznjak je napisao/la:Elem Atalanta ce po svemu sudeci igrati Ligu prvaka.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zamislite situaciju da listicu u srijedu nabijemo 3,4 razlike i maltene vec tad bude dupla 99%. Vec me neki trnci obilaze. Uh
JURIŠ
Laznjak je napisao/la: Haj se zakuni

A jok ,ja ne spadam u tu Mortovu organizaciju...Meni je Morto dosta nabelajiso,ne mogu niđe u Hercegovinu otici...Ne,ne ,nista ja nemam sa tom organizacijom...mma_hz je napisao/la:Ti prvi,pa beli,Morto,denci,bordosarajevo,benkara,hilmo,skoro ,Vanja itd itd pa ako STA ostane mogao bi se i ja zarovitiLaznjak je napisao/la:Ko im j matermma_hz je napisao/la:Pa kaze SC 2100 navijaca na sergijici tunajt
- SedrenikHz
- Kontakt:
Šta misliš Zvezdu dobiješ u pretkolu .. 
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma imaju ove regionalne podjele neke... tako da od onih 16 timova nama ce se odabrat pet mogucih... Maribor Ludogorets vjerovatno Zvezda, Legia i ne znam eto ko jos ima.
Tesko da ce nam dopast prvaci Skandinavije na nasu zalost, jer smo uvijek dobro igrali sa njima.
Tesko da ce nam dopast prvaci Skandinavije na nasu zalost, jer smo uvijek dobro igrali sa njima.
UEFA prije izvlačenja odredi 3 podgrupe i po pravilu naši timovi nikada ne budu s hrvatskim ili srpskim, tako da isto očekujem i ovaj put.SedrenikHz je napisao/la:Šta misliš Zvezdu dobiješ u pretkolu ..
Evo kako je bilo zadnji put kad smo bili prvaci
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma daj nam Romu ili Lazio
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
ajdohordas
- Kontakt:
Čuj Skenderbeu i Videoton nosioci
Daj nam ih ove godine, pa i taj famozni Maribor i sa njima bi se mogli nosit
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Daj maribora da naguzimo slovence, u navijanju ako ništaajdohordas je napisao/la:Čuj Skenderbeu i Videoton nosioci![]()
A slažem se, sa te tri ekipe bi se dalo i loptat.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
ajdohordas
- Kontakt:
Sad kad smo se nalozili daj nam i Atalantu opet da se osvetimokosevskobrdo je napisao/la:Daj maribora da naguzimo slovence, u navijanju ako ništaajdohordas je napisao/la:Čuj Skenderbeu i Videoton nosioci![]()
Daj nam ih ove godine, pa i taj famozni Maribor i sa njima bi se mogli nosit![]()
A slažem se, sa te tri ekipe bi se dalo i loptat.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svim postačima želim sretan početak posta!
A što se tiče Maribora mislim da bismo mogli s njima igrati i uzeti ih. Vjerujem u naš kolektiv.
A što se tiče Maribora mislim da bismo mogli s njima igrati i uzeti ih. Vjerujem u naš kolektiv.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Da nam se ukabuli brate,Amin yarabi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Svim postačima želim sretan početak posta!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Amin.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Svim postačima želim sretan početak posta!
Ramazan Serif Mubarek Olsun braco
Da vam se ukabuli i da udjemo u Dzennet ma vrata Rejan.
Amin
Amin
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Amin brate...Laznjak je napisao/la:Ramazan Serif Mubarek Olsun braco
Amin
joj dobro si škoro , drago mi je da nisam samo ja malo osvetoljubivo đubreskoroalen je napisao/la:Ako im do kraja odemo na +26, puštat na proslavi Tamaru od Bajage.belosevic28 je napisao/la:Previse se srkletite oko ekipe koja zaostaje 23 boda za nama. Opustite se i pripremajte za srijedu.
Bitni su ko semafor na GTA...
"Na -26 Grbavica je tonula u san."
Uvijek sam bio protiv tog prozivanja protivnika kad se nešta uzme, al sad stoku prozivat pola godine, zbog onog Perhana i izjava. Na semaforu prije Zvijezde 09 ono puštat do utakmice i na poluvremenu, platit bilborde na Skenderiji da ono emituju, nek bagra upamti dobro.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja znam da oni neće!Denchi je napisao/la:joj dobro si škoro , drago mi je da nisam samo ja malo osvetoljubivo đubreskoroalen je napisao/la:Ako im do kraja odemo na +26, puštat na proslavi Tamaru od Bajage.belosevic28 je napisao/la:Previse se srkletite oko ekipe koja zaostaje 23 boda za nama. Opustite se i pripremajte za srijedu.
Bitni su ko semafor na GTA...
"Na -26 Grbavica je tonula u san."
Uvijek sam bio protiv tog prozivanja protivnika kad se nešta uzme, al sad stoku prozivat pola godine, zbog onog Perhana i izjava. Na semaforu prije Zvijezde 09 ono puštat do utakmice i na poluvremenu, platit bilborde na Skenderiji da ono emituju, nek bagra upamti dobro.![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
poznati mi odnekudMemara je napisao/la:Novi dresovi![]()

haj da i to dočekamo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, misstianopenaldo, muhamedhulk, ŠTA_JE i 39 gostiju.