Jug 2 KM, djeca i žene besplatno a i ostale su baš smanjili.Stroj1946 je napisao/la:Kolko su im ono karte bile ? Marka, dvije ? I opet ih dodje 500... Haj dobro
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Gradonacelnik
- Kontakt:
S papovkom nisi ni u podrumu u Becu siguran.Brcanskamalta je napisao/la:Jel zapucalo da otkopavam papovku ili se samo odmjeravate po chatu.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Jug 2 KM ba, i doslo ih 200MortemHz je napisao/la:Jug 2 KM, djeca i žene besplatno a i ostale su baš smanjili.Stroj1946 je napisao/la:Kolko su im ono karte bile ? Marka, dvije ? I opet ih dodje 500... Haj dobro
ja jbt 21. vijek nabavi šta automatskoGradonacelnik je napisao/la:S papovkom nisi ni u podrumu u Becu siguran.Brcanskamalta je napisao/la:Jel zapucalo da otkopavam papovku ili se samo odmjeravate po chatu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jug – 2 KM
Sjever – 4 KM
Istok – 5 KM
Zapad A1 – 10 KM
Ulaz za žene i djecu do 12 godina na južnu, sjevernu i istočnu tribinu je besplatan

Sjever – 4 KM
Istok – 5 KM
Zapad A1 – 10 KM
Ulaz za žene i djecu do 12 godina na južnu, sjevernu i istočnu tribinu je besplatan
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
vidjet ćemo i tu posjetu na kraju sezone ko je imao najbolji prosjekOsim13 je napisao/la:Nemojte nas samo vi za posjetu et
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vi ste trebali imati mnogo prije kraja sezone prosjek na svojoj strani, realno. Ipak ganjate duplu i malo mi je iznenađujuće kako imate slabu posjetu, bez zayebancije.Denchi je napisao/la:vidjet ćemo i tu posjetu na kraju sezone ko je imao najbolji prosjekOsim13 je napisao/la:Nemojte nas samo vi za posjetu et![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Deja Vu Čaline sezoneOsim13 je napisao/la:Vi ste trebali imati mnogo prije kraja sezone prosjek na svojoj strani, realno. Ipak ganjate duplu i malo mi je iznenađujuće kako imate slabu posjetu, bez zayebancije.Denchi je napisao/la:vidjet ćemo i tu posjetu na kraju sezone ko je imao najbolji prosjekOsim13 je napisao/la:Nemojte nas samo vi za posjetu et![]()
skeptična raja, bit će to
sljedeće bi trebalo biti bolje, manje napetosti, Akademci u izlogu, itd.
Idi ganjaj samprasa i licencu nisi na nasem leveluGoosman je napisao/la:Vijetnamski jazavci o posjeti
FK SARAJEVO.
-
perodeformero
- Kontakt:
- samoposteno
- Kontakt:
I ja tebiperodeformero je napisao/la:.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doduše imaš pravoOsim13 je napisao/la:Vi ste trebali imati mnogo prije kraja sezone prosjek na svojoj strani, realno. Ipak ganjate duplu i malo mi je iznenađujuće kako imate slabu posjetu, bez zayebancije.Denchi je napisao/la:vidjet ćemo i tu posjetu na kraju sezone ko je imao najbolji prosjekOsim13 je napisao/la:Nemojte nas samo vi za posjetu et![]()
Goosman je napisao/la:Vijetnamski jazavci o posjeti
petak naveče, pred izlazakNa Koševu više gledalaca nego na svim ostalim stadionima zajedno
naspram subote ili još gore nedelje
A ne mogu da vjerujem 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma taktika bolan, bolje vam ekipa igra kad vas je manjeMortemHz je napisao/la: Doduše imaš pravo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo protiv Zrinjskog i Krupe nas bilo 7 ljami, jedva ošutali na gol u obje utakmice, protiv Čelika 3 i po milje i 5:0Osim13 je napisao/la:Ma taktika bolan, bolje vam ekipa igra kad vas je manjeMortemHz je napisao/la: Doduše imaš pravo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.