Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dovoljno si ti pametan i da shvatis i da se postidis zbog svoje ocite nekonzistentnosti u pristupuNeprilagodjen je napisao/la:Ovo je previse sofisticirano za moje mozdane vijuge,pa bih te molio da spustis misao na moj nivo,kako bih mogao shvatiti sta je pisac htjeo da kaze.Znas li da bi se analogijom i tom logikom raznovrsni odgovori mogli davati na svasta nesto.
Šučur Allahu prosvjetli me.old school je napisao/la:svi smo mi muslimani htio to neko priznati ili ne,hamo efendija
Tu smo negdje sto se statistike tice,nasa je malo bolje doduse ali cudi me to kako vi imate imate gol razliku +284 a mi 394 ? Malo mi je velka razlikatm84 je napisao/la:u dosadasnjih 499. utakmica Zeljo je ostvario:
256 pobjeda, 90 remija i 153 poraza uz gol razliku 834-550 (+284)
na domacem terenu Zeljeznicar je odigrao 243 utakmica:
193 pobjede, 29 remija i 21 poraz uz gol razliku 568-165 (+403)
kao gost Zeljeznicar je odigrao 256 utakmica, tu je omjer nazalost negativan:
63 pobjeda, 61 remi i 132 poraza uz negativnu gol razliku 266-385 (-119)
Neka tvoj imenjak samo jedan zabije (naravno ako dobije šansu), a da mi ne primimo gol ,Omar500 je napisao/la:Volio bi da Baljić zabije gol, em je moj imenjak, em nam fali napadača ( kvalitetnih ), a zamislite da on eksplodira i možda i het-trick u Mostaru zabije
Ma komšo vidiš što smo zaratili oko ovog stiha.badblueboylivno je napisao/la:komšo, kralj si
1998/1999 mi kao prvaci vi kao viceprvaciMačor je napisao/la:Svidja mi se ovo sto se napokon i Zeljo i Sarajevo bore za titulu, odma porasto kvalitet ligea da li se ikad desilo da i mi i vi igramo u evropi iste godine
Kako da ne. "Zlatna godina" kad je Željo igrao s Newcastleom i Malagom, a Sarajevo izbacilo Sigmu Olomouc(mislim) i igralo protiv Besiktasa. Ako me služi sjećanje, to je bila ista sezona.Mačor je napisao/la:Svidja mi se ovo sto se napokon i Zeljo i Sarajevo bore za titulu, odma porasto kvalitet ligea da li se ikad desilo da i mi i vi igramo u evropi iste godine
Trenutno korisnika/ca: desnibocni, MoSaZeLjo1921, ristagrad i 21 gost.