FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 05 maj 2019, 23:45

Kod nas takvi igrace ne opstaju. **** bi mu mater trecu utakmicu, kad bi ovako hodao kao danas. Al da ima centarsut i sut tu je broj jedan u ligi definitvno.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 05 maj 2019, 23:48

Prelose, mene sramota bilo nakon tekme. Otjeraj Amare gamad, dovedi igrace za koje mislis da ce valjati i osvajaj trofeje! PS mnogi na lobotomiji cu kiks cekali da bi opleli po upravi i Amaru, navijaci since 2015
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 maj 2019, 23:48

Bezideja je napisao/la:Kod nas takvi igrace ne opstaju. **** bi mu mater trecu utakmicu, kad ovako hodao kao danas. Al da ima centarsut i sut tu je broj jedan u ligi definitvno.
Ma problem je u nasoj psihi - mi kao navijci zahtijevamo borbu, trku, marisanu. Ne mogu 10 igraca u polju biti fajteri, moras imati i znalca, a ovaj to fakat jeste. Kazes sut i ubacaj - i vise nego dovoljno za ovakvog zelju kakav je ove godine. On bi imao 10+ i golova i asistencija ove godine u Zelji, uvjeren sam.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 maj 2019, 23:50

Zeljo92 je napisao/la:Prelose, mene sramota bilo nakon tekme. Otjeraj Amare gamad, dovedi igrace za koje mislis da ce valjati i osvajaj trofeje! PS mnogi na lobotomiji cu kiks cekali da bi opleli po upravi i Amaru, navijaci since 2015
To je to
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 maj 2019, 03:26

Sretan Ramazan ako Bog da!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 maj 2019, 06:20

kerimatomic1921 je napisao/la:Arezina je strasan igrac, prava lucidna desetka. Kako i zasto on nije ostao i dobio pravu priliku meni nikada nece biti jasno.
Vala i sinoc i bi i ne bi. Ima odlicne prekide i suteve, ali mu je mrsko hodati a ne trcati. Ono njegovo standardno.

Ramazan Mubarek Olsun
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 maj 2019, 11:07

[quote="kerimatomic1921"]Oba crvena cisti kao suza, ko misli drugacije nema pojma o fudbalu. Cak je Musija rekao u lozi da su igraci MDK ispali “glupi.”

U jednu ruku mi je drago, da konacno neko u kraj stane ovoj seljackoj prciji zvana MDK. Ja ne znam za vas, ali ja pamtim evo vec 3 godine valjanje Isakovica, a pogotovo golmana Velica. Naserem im se u usta, toliko na tu temu. Sa druge strane, kada sudija krene kompenzirati, obicno to ode u pizdu lijepu materinu. Sviras nam ocit penal, das jedan crveni i mirna bosna. Sto se tice drugog crvenog, apsolutno zasluzeno, s obje ruke grli igraca koji krece u kontru. Ko vas **** kad ste glupi, fino je Osim rekao - nije nasa krivica.

Al se gospoda uredno sklone kad sa mundirima igraju ko sad na Koševu,prohodaju tekmu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 06 maj 2019, 11:11

UBIPITAR je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Oba crvena cisti kao suza, ko misli drugacije nema pojma o fudbalu. Cak je Musija rekao u lozi da su igraci MDK ispali “glupi.”

U jednu ruku mi je drago, da konacno neko u kraj stane ovoj seljackoj prciji zvana MDK. Ja ne znam za vas, ali ja pamtim evo vec 3 godine valjanje Isakovica, a pogotovo golmana Velica. Naserem im se u usta, toliko na tu temu. Sa druge strane, kada sudija krene kompenzirati, obicno to ode u pizdu lijepu materinu. Sviras nam ocit penal, das jedan crveni i mirna bosna. Sto se tice drugog crvenog, apsolutno zasluzeno, s obje ruke grli igraca koji krece u kontru. Ko vas **** kad ste glupi, fino je Osim rekao - nije nasa krivica.

Al se gospoda uredno sklone kad sa mundirima igraju ko sad na Koševu,prohodaju tekmu.
svaku puta se Mladost naguze pitarima dok protiv nas igraju do zadnje kapi krvi.Sinoć ni jedan žuti karton nije sporan a naši pojedini idioti još dovode u pitanje isključenja.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 maj 2019, 12:55

Gledao sam malo na preskake sinoć, bruka i sramota od igre.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 06 maj 2019, 13:09

Raonffa je napisao/la:Gledao sam malo na preskake sinoć, bruka i sramota od igre.
Standardna igra ove polusezone. Igras dobro, stvoris par opasnih situacija koje ne iskoristis, primis go cim prvi put pogledaju na go i onda patnja.

Cisti crveni kartoni za Mladost. To treba jasno i glasno reci, jer je izgleda postalo normalno kada nas sudije unistavaju a kada sude kako treba hajka.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 maj 2019, 13:18

Svirnite kraj da ih ne gledamo vise

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 maj 2019, 13:36

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 06 maj 2019, 13:43

Fudbalski klub Željezničar ispunio je sve obaveze po pitanju zahtjeva za licenciranje i očekuje dobijanje licence nakon zasjedanja Drugostepene komisije NS/FSBiH, te iskazane žalbe prema istoj koja će biti podnijeta u zakonskom roku;

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 maj 2019, 13:58

Dokoljenko je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Gledao sam malo na preskake sinoć, bruka i sramota od igre.
Standardna igra ove polusezone. Igras dobro, stvoris par opasnih situacija koje ne iskoristis, primis go cim prvi put pogledaju na go i onda patnja.

Cisti crveni kartoni za Mladost. To treba jasno i glasno reci, jer je izgleda postalo normalno kada nas sudije unistavaju a kada sude kako treba hajka.
I to patnja sa dva igrača više, mučili smo se do pred kraj utakmice. Mislim ništa me to ne iznenađuje, navikao sam na to ove sezone, samo onako kažem :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 06 maj 2019, 14:07

Trena napokon Smaju Karačića dovesti za direktora kluba, pravog i velikog navijaca a i znalca.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 06 maj 2019, 14:13

Raonffa je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:

I to patnja sa dva igrača više, mučili smo se do pred kraj utakmice. Mislim ništa me to ne iznenađuje, navikao sam na to ove sezone, samo onako kažem :D
Sve znam. Nekada ovako kada gledam utakmicu i kada vidim sta igrac uradi, dodje mi da se ujedem za jaja i ne pustim dok ne crknem. A opet, kakvi su takvi su, igraju za Zelju. Do kada, vidjecemo.

U Bijeljinu po bodove a onda pritisak na savez! Ne dozvolite da nama glume instituciju i kabadahije, od linija koje su nam crtali, do sudija koje nas povaljuju i sada licence u ligi koja je sve osim regularna, upravo radi ovakvog saveza. Klubovi u raspadu, tereni grozni, po lige nema normalne uslove, mafija vlada, a na nama bi da ostre mačeve i glume postenjacine. Predali smo sve papire, cisti smo ko' suza, daj licencu da vam ne bi yebali mater onako horski. Ovde nema Misketovac, Amarovac, ovaj onaj, peti deseti. Ili si Zeljovac i stojis uz klub, ili nisi. Samo je Zeljo bitan!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 06 maj 2019, 14:39

Ako ste čisti ko suza za licencu što čovjeka suspendovaše

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 maj 2019, 15:02

Zato što je imao pare na računu početkom marta a on čekao 28.mart.
I vrijeme je više da neko počne snositi sankcije ako ne ispoštuje ono zašto je i plaćen,pa bio moj babo rahmetli u pitanju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 maj 2019, 15:03

Samo nek ne puca
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 maj 2019, 15:05

Bezideja je napisao/la:Sve mogu svariti, sve mogu shvatiti, ali da ne znas šutati s šesnest metara to ne mogu nikako. Šutevi Šabana, Krpica, Klepaca je Bogu za plakati ali fakat :lol:
Ti bgm ko da od juce gledas nasu ligu, pa u bilo kojoj ekipi vecina igraca suteve sa 16+ metara salje na tribine ili doda golmanu. Sarajevo tako platilo danak u njemackoj. Nisu valjda znali da je moguce i 9/10 suteva van 16 zabiti, pa im se ovi ispucavali a da niko nije izaso u blok. Međutim sto jes jes, neshvatljivo je da neko trenira svak idan i da ne moze makar svakki drugi sut ako nista u okvir gola poslat.

Sto se tice igre nema se sta napisati, svaka utakmice preslikana. Zavrsiti ovu sezonu bez sekiracije i onda vidjcemo sta ce Amar uraditi.

Sta bi za licencu nisam tacno upratio niej me bilo pet dana :)
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 06 maj 2019, 15:07, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, istokzeljo, MoSaZeLjo1921, NazorUso, Pablo11 i 42 gosta.